mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ilk 2 bölüm gayet iyiydi. karakterler gayet iyi. ana hikaye var ama network dizileri böyle oluyor. 12+ bölüm olan diziler böyle işleniyor. Ayrıca ilk 2 bölümde gayet ana hikaye ile ilgili önemli kısımlar vardı. yan karakterler de gayet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ilk bölümü bitirmeden kapattım başroldeki kadını hic sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 jj abrams executive producer olarak yer aliyor. kendisi diziyi kanala satan sirketin (bad robot) sahibi. iste arada 2-3 fikir vermistir o kadar daha da alakasi yok dizi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Abla hep koşsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 4400 :( ne guzel diziydi off parasi neyse verlm devam etsinler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 fena değil ya bu tarz pek dizi kalmadı izlicek.boka sararsa izlenmez ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 abi şimdi her bölümde bir adam gelcek bu karıda bunları yakalıcakta.. çok kolay bulmuyormu katilleri hemen pat diye o kızmı gerçekliğini yitiriyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 eder sana 300 bölüm sdfs hatun tam bir very big cat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 koşerken memeleri az sallanıyor abi o beni üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 müzikleri lost ile aynı abimiz yapmış,lost izliyo gibi hissettim o sebepten bikaç saniye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Kız başarısız, yazık diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kız güzel and has got enormous breasts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 konusunu açtım ama izlemedim, nasıl izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 valla muhtemelen araya ana konudan 1-2 gizem atıp hedefleri filler bölümler olsa gerek.suan için öyle gözükyor ki bayar bence bikaç bölüm daha böyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 fringe baymadıysa bu da baymaz en az 3 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yaw acaba mı dedikte yok ya olmucak gibi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 maalesef polisiyeye gecti dizi, biraktim izlemeyi. her hafta ayri bi suclu isleyecek iste. son 3 saniye de ana konudan bisey gosterecek al sana dizi. hayir yani su saatten sonra iyi polisiye yapmak da zor. adamlar cocuk kurban felan kullaniyorlar network kanali icin baya ekstrem ama kurtarmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 http://i.imgur.com/8r8DT.jpg ne güzel gülüyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 3.bölümün fragmanı kendisinden daha heyecanlıydı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abla bu bölüm koşmadı. üzdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o konuda bende ona cok kirginim. 3 Bölüm biraz bayikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bence artık bu geri gelen abileri yakalamaktan çok kim aldı bunları nereye götürdü ve neden geri yolluyor konularına dalmaları lazım. Yoksa en uyduruk polisiye diziden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kaç bölüm olacakmış bir sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 pilot'u izledim de şimdi.. çok leş geldi. bi de o lost finalinden sonra mümkün değil oturupta 10 sezon "kim götürmüş ki bunları?" modunda izlemem. nitekim dizi bittiğinde iki cümle okuyup merakımı giderme hakkımı kendimde saklı tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 4.bölüm sonunda dizi adam olmaya başladı,en iyi bölümdü bence,3. bi anahtar daha bulmaları gerek ve o kapının ardında ne var asıl sorulardan biri tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar