Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Girl (2011) - Fox

sabonis

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
ilk sezonu çok kötü değildi yaw ama zoey çekilmiyordu çoğu bölümde şarkı söylemesi falan ama şimdi espriler falan harika ötesi. öteki elemanlar da baya kotarmışlar olayı. son bölümler duygusallaşıyo da baya bi sahnede gözlerim doldu zor tuttum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dizimag'te yasaklandığından beri Modern Family ve New Girl izlemiyorum ya bir yerlerden bulup da devam etmek lazım. New Girl güzel dizi öyle absürt komedi dizileri gibi saçma sapan espiriler ve ikide birde çıkan gülme efekti yok. Ayrıca espirileri de kaliteli ve güldürüyor. Jess'in aile kavgası sahnesi hala aklımda mesela ya da Scdhmit'in Cece'ye yaptığı "beyaz diş"teki ayrılık olayı :)
Sosyal ağlarda paylaş

jess nick

nihayet bişeyler gelişiyo artık. umarım bu türde sıkça görüldüğü şekilde anlamsız şeyler çıkarıp bu ilişkiyi ertelemez yazarlar. hazır 3. sezon onayını da almışken malesef öle bişi bekliyorum ben..adam gibi karakter kurgusu yapıldığında gayet de yürüyebilir gibi gelio bana.

Sosyal ağlarda paylaş

24 bölümmüş ya bana sezon finaliymiş gibi gelmişti 20. bölüm iyi oldu bu fazladan 4 bölüm daha izleyeceğiz demek ki..

Yine muhteşem yine muhteşem Winston'ın verdiği aşırı tepkiler ve en kötü randevusu bombaydı. Bu aralar çok ön plana çıkmaya başladı. Jess ve Nick de fena değildi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...