Bella Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 güzel dizi. zoey acaip tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Şu sıkıcı yaz tatilimde ,arkadşım önerdi izle çok iyi diye,iyi ki de yapmışş,kahkalar havada uçuşuyor,soluksuz izledim ilk 10 bölümü.Elbette her bölüme aynı komedi şaka ile gitmiyor,b,rkaç fire bölüm var durgun geçen ama overall'da çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 2. sezon gittikçe muhteşem olmuş ne zamandır izleyemiyordu, son 10 bölümü bir gecede izledim galiba himym, bigbang ve bilimum öteki komedi dizilerin toplamından daha çok güldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 evet baya iyi, zoe faktörünü bir kenara bırakırsak, karaoğlan değil ama diğer ikili de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bu sezon baya baya iyi. ilk sezonu izlerken sırf zooey'i izlemek için katlandığım anlar olmuştu ama 2. sezon koparıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ilk sezonu çok kötüydü bunun izlenir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ilk sezonu çok kötü değildi yaw ama zoey çekilmiyordu çoğu bölümde şarkı söylemesi falan ama şimdi espriler falan harika ötesi. öteki elemanlar da baya kotarmışlar olayı. son bölümler duygusallaşıyo da baya bi sahnede gözlerim doldu zor tuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 İkinci sezon baya ayakta alkışlanmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ben de tam tersi son 4 5 bölümdür baya kötü, güldürmüyor demeye gelmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Dizimag'te yasaklandığından beri Modern Family ve New Girl izlemiyorum ya bir yerlerden bulup da devam etmek lazım. New Girl güzel dizi öyle absürt komedi dizileri gibi saçma sapan espiriler ve ikide birde çıkan gülme efekti yok. Ayrıca espirileri de kaliteli ve güldürüyor. Jess'in aile kavgası sahnesi hala aklımda mesela ya da Scdhmit'in Cece'ye yaptığı "beyaz diş"teki ayrılık olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 jess nick nihayet bişeyler gelişiyo artık. umarım bu türde sıkça görüldüğü şekilde anlamsız şeyler çıkarıp bu ilişkiyi ertelemez yazarlar. hazır 3. sezon onayını da almışken malesef öle bişi bekliyorum ben..adam gibi karakter kurgusu yapıldığında gayet de yürüyebilir gibi gelio bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 17'ye kadar geldim gerçekten eski tadından birşey kaybetmemiş. Çok güzel espiriler vardı. Sonunda olaylar istediğimiz gibi gelişmeye başlıyor. Son bölüm Winston iyi güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sezon iki daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bu sezon çok iyiydi yalnız şu son bölümlerdeki seks muhabbetleri diziye ve Zoey'e yakışmıyor. Çizgiden kaymasalar iyi olur. Sanırım 20. bölüm sezon finaliydi tadı damağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 21 dün çıktı haftaya 22 çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 24 bölümmüş ya bana sezon finaliymiş gibi gelmişti 20. bölüm iyi oldu bu fazladan 4 bölüm daha izleyeceğiz demek ki.. Yine muhteşem yine muhteşem Winston'ın verdiği aşırı tepkiler ve en kötü randevusu bombaydı. Bu aralar çok ön plana çıkmaya başladı. Jess ve Nick de fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 spoilerında güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 boobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Geçen hafta "you look like a homeless pencil"a çok gülmüştüm paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 liseli halleri cok iyiydi ya. just my penis baby, just my penis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 harbiden liseliler süperdi ahah. özellikle winston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hulooooooggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hemde güzel bi bölümle başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar