Deacon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aquila said: hala ne, zaten 1 bolum cikti asdf. Ahaha oyle mi. Air date'ine yanlis bakmisim o zaman fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ben başarılı buldum ilk bölümü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ben baya güldüm ya sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Simdi izledim de, devam etmemi saglayacak kadar guldurdu valla. Yani her seyi gectim zoey aura'si var. Her seyi izlenir yapiyor hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 adını bile yazamadığın hatunun aurasından bahsediyosun bırak ayberk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 titrediğinden yazamamıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 pogodi said: adını bile yazamadığın hatunun aurasından bahsediyosun bırak ayberk Soyismini bile dogru yazarim ama ismi daima zoey olcak benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 çok kötü ya. zooey iyi güzel hoş belki tek başına olsa daha iyi olur ama yanında gezdirdiği 3 erkek ve kız arkadaş oeah. aşırı bayıklar, komik değiller. öyle böyle kötü değiller. feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 tam beklediğim kıvamda gidiyor eğlenceli gayet. bakalım, bu çizgide gitse yeter bana. coach kalsaydı daha iyi olurdu ama bence, iyi bir karakterdi, diğer elemanı daha göremedik pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Abi dizi baya kotu ama zoey izletiyor ya. Inanilmaz biri cok tatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 zooey için deyip ismini bile yazamıyorsunuz. kırıcam kemiklerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 besamelli zoyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 coach olaydı iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 coach en iyisiydi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 coach happy endings e geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yeni eleman hiç olmamış sanki ya. 2. bolumde hiçbi olayı yoktu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bu sırada açılışı ("Hey Girl!") ciddi ciddi dizi için Zooey yazmış... http://bestnewtracks.com/2011/09/21/zooey-deschanel-hey-girl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 koç diziden mi ayrıldı? lol tek bölümde çıktı mı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ahahaha lan koc damon wayansin ogluymus, gitmeseymis keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Gayet sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Damon Wayans Jr.'ın gitmesiyle çok şey kaybetti dizi daha 2. bölümden bence ama Zoe o kadar tatlı ki yani, üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ilk bölümden sonrada gidilmez ki ben hala alışlamadım yeni arkadaşa hala öteki gelcek gibi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 İlk bölümden sonraki dğer tüm bölümlerinin çöp olduğunu düşünen bir ben miyim? http://1.bp.blogspot.com/-RDxFgE6Y8bY/TZNjP3FAhdI/AAAAAAAADn4/hzRDmAjWWFE/s1600/alone.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yeni çocuk da fena değil be. dizi çok boş. sadece zooey için izliyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yoo gayet guzel. HEY GIRL WHATCHA DOIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar