pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ya arkadaşlar şimdi ben senelerdir alliance oynuyorum,o kadar oyun değiştirdik ettik,ama tekrar wow a döndük,ama devamlı alliance oynadım,benim merak ettiğim ciddi anlamda neden hordelar sevmez alliance'ı ve bir arkadaş horde ların ruhu var dedi,alliance lar ise kukla gibi bişiler demişti,herifin ruhuna işlemişti hordeluk galiba,benimde açasım var şimdi açarsam başarırmıyım,horde ruhuna layık olabilirmiyim tövbe edersem hamamda 40 tas su dökünürsem alliancelıktan cıkabilirmiyim ne dersiniz ciddiyim olm trollemeyin bu topişi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 en son 3 sene önce böyle hissediyordum ben. ne mutlu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 aç oyna abi ne diyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 5 senedir kesintisiz alliance oynuyorum 1 kere dahi horde açmadım,ister inanın ister inanmayın ama başlangıç questlerini şehirlerini dahi bilmem,ama kendimi kullanılmış hissetmeye başladım lan,hikayeleri felan hadi lan diyodum lore beni büyülemeye başladı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ruh mu ne ruhu ruh ne arar la wowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 for the kotik hord elayıns yiye durun birbirinizi, adam varyemez amca havuzu yapıp bi dalıp çıkmayla şişen mayosuyla içinde yüzüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 wowu bırak, mount&blade oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Abi oyun bu çok ciddiye alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Faction işini önemsiyorsan cevap belli Alliance... Bende 4 yıldır ally yim, hayatım bg lerde geçiyor, bazen çok kızıp horde açayım diyorum ama elim varmıyor bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Loop o nedemek faction işini önemsiyorsan cevap Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 harbiden şimdi bende anlamadım,lore diyorsan horde gariban taraf duruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 5 yıl alliancedan sonra horde karakter açtığında sesler kısık olsun, aniden korkma. sen gotik atmosfer, karizmatik sesler beklerken announcer birden kocaman sarı yeşil pembe karakterler eşliğinde CHERRY POPPEEEER diye bağırıcak. aman dikkat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ruhu muhu bilemem ama horde hep daha cekici gelmistir bana iki tarafi oynayan birisi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şehir planlamaları ile göz önüne alırsak iki faction'ı;UC kadar berbat şehir yok,IF gibi güzel şehir yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ahmedinejad said: en son 3 sene önce böyle hissediyordum ben. ne mutlu sana. hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar