küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 before the treatment escape said: abi topik sahibi kıskançlıktan kudurmuş, altına atılan postlar da ona çanak tutmuş all ban pls after the treatment escape said: of bu lavugu ne döverim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 beyler dolandırıcı olalım mı ya ? vallahi şöle 50-60 kişi baya büyük bi işe girişelim banka hortumculuguna sigorta vurgununa fln ? lan cidden 5-10 yıla milyar dolarlar götürebiliriz zaten o kadar para ile istedigimiz yere kaçarız nedersiniz ? ben bütün planı yaptım 7 yıllık bir plan sadece destek + para gerekli bi 50 milyon kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 vay anasını ne fail olmuşum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu kadar mal varligi icinde bu gormemisligi korumak icin napiyor bu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 parayı baban veriyor. sen de adamın parası ile hava atıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 anasayfam yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dasaaa said: parayı baban veriyor. sen de adamın parası ile hava atıyorsun süper tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 j&b'yi görünce kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi baban zenginse napıcaksın yani.okul çağında kişisel servete bir şekilde sahip olanlar çok çok azlar extra yetenekler yoksa eğer. baban zenginse çatır çatır yiceksin tabi o parayı zamanı geldiğinde onun zengiliğini kullanakarak dahada zengin olucaksın.sonra senin cocukların harcıcak ha bu cocuk saçmalamış orası ayrı da genel olarak baba parası yiyor diye bi kavram var onaydı cevabım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 olay basit bi baba parasi yemek degil ki hayatini gungorende gecirmis bi hafta once piyango tutturmus insan davranislari sergiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yok buna değil lafım bu cocuk gerizekalı o belli konunun gidişatında olay baba parasına gelecek sonuçta ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 baba parası yemek = hiçbişi yapmadan babanın parası ile adam olduğunu ve sayıldığını sanmak. ok? bunun doktorla evlenince doktor olduğunu sanan kompleksli eş modeli de vardır. o da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 websitesi... ve... O şirketin YÖNETİM ÜYESİ OLMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hatta şu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dasaaa said: baba parası yemek = hiçbişi yapmadan babanın parası ile adam olduğunu ve sayıldığını sanmak. ok? bunun doktorla evlenince doktor olduğunu sanan kompleksli eş modeli de vardır. o da iyidir. örneğin çok alakasız dediğin şeyde kesinlike doğru değil bu sitedeki gibi tiplerin illa zengin olması gerekmiyor ki.bunların gayet parası olmayan modelleride mevcut babanın parası olması bir şanstır.ve bu şans değerlendirilmelidir.senin düşüncen bekara karı boşamak kolaydır gibi olmus biraz.babası zengin olan biri napsın ergen rage e girip red mi etsin ailesini.hyr ben yaşam mucadelesi vermek istiyorum diye.geçiniz bunu :) boş adam boş adamdır.zengini fakiri farketmez. ne zengin cocukları var şebek muamelesi yapılan çevresi tarafından.sayılmak sevilmek adam olmak baba parasıyla olan birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Red, baba parasi yiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bir dönem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 red mevzu zengin olmak değil, sadece zengin olduğu için adam olduğunu sanmak. para elbette harcıcak adam helali hoş olsun. ama ben sizden üstünüm, süperim tavrı çekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ya abi bunun herçeşiti var.cebinde 5 kuruş olmayıp tribe girenide mevcut ben 40 bin tllik arabayla gezip 3 milyon dolarlık villada oturan insanlarda gördüm :) bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır diyebiliriz baba parası yeme konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi alınmış olman ya da baba parası yiyor olman vs. durumu değiştirmiyor.. baba parası ile adam olduğunu sanmak ile babanın parasının olması ve senin de bundan faydalanman farklı şeyler. "yok abi ben adam olamadım kendi kendime. onnçün baba parası ile var olduğumu ispat savaşı içindeyim. ondan alınıyorum" diyorsan i am truley sorry for your lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi dikkat edin elalem uçkurunun keyfindeyken kendinizi bunu tartışırken bulmayın valla kötü hissedersiniz sonra he sdfdfs herkes keyfine baksın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bu thread'i sosyal deney amacıyla açmıştım. Hakkaten fakirmişsiniz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben sadece Phyx'in sorusuna cevap verdim. tartışılacak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 polo garage ne ben onu anlamadim, bildigimiz polo mu, ralph lauren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 türkiş çakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar