Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 3 kisi basladık , skeletronu indirip cıktık gelcek olan varsa mirror ve hook kapıp gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 uyuyacağım diye çıktım hala oturuyom xdddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 iPad versiyonuna da gelir mi ki bu. Appletv+ipad+gamepad oynatmıyor ps4ü wii uyu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Gelirde anca yılbaşı falan. 1.3 efsane olmuş resmen expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Şu oyunu uzun süredir oynamıyordum dün akşam son patchle bakayım dedim de crafting menüsünün ne kadar kötü olduğunu unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Crafting menüsü sol scroll down up olan kısmı kullanıyorsan kötü de tek tuşla koca menüyü açabiliyorsun. Expert mode yeni mapin binasını bitirdim sayılır, aşşağıda tüm craft için gerekli stationlar ve içinde binlerce malzeme olan chestler oturdu. Ready for action ! http://i.imgur.com/xvpkdMI.png?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mod falan yok mu materyale göre gruplayan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Chestlerin icine malzemeden 1 tane yada ayni cesitten birakirsaniz artik chesti dahi acmadan cantada ne var ne yok çevredeki tüm chestlerin içine atiyor. Bir de artik inv de olması gerekmiyor materyallerin craft yapmak için chesti açmak yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Adamlar som altından şato yapıyor, ben kazma kürek ok... Flame Arrow işini çözdüm, artık sırtım yere gelmez! Gerçi bir salaklık yapıp, medcore+expert modda başladım. Öğrenmek için basit ve düzde 1 tur deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 altın oyundan mı kalktı ben mi inanılmaz şanssızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Yok bazi mapte altın spawn oluyor bazı mapte onun yerine farklı maden adını unuttumda paladium gibi bişidi sanirim eşdeğer ama aynı recipelarda kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Arkadaşlarla Terraria oynayacağız yeniden 1.3 gelişi ile ama sorum var sizlere; 1- Bir mod vardı. başka karakterlerden item getirmeyi engelleyen, neydi onun adı? Bir arkadaş ısrarla söylememize rağmen item getirip duruyordu zorlandığı sırada. Onu engellememiz lazım sdfs. 2- Bu mod 1.3 için çıktı mı? 3- 4-5 kişi aynı anda large world serverda oynayacak şekilde düşünürsek, nasıl bir server gerekli? Server açmayı düşünüyoruz. Varsa terraria host edebileceğimiz ucuz server da onerin plz. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ne pis bi arkadasmis almayin onu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Abi adam sandiktan 20 tane kalp buldum diyip bize verdi. Sadece craft edilen end game drill ile yanimizdan dele dele gecti filan. Aa o ne dedik. Sandiktan cikti dedi sdf. Yakalaninca da abi filan diyor. Guven meselesini komple kaldirip serverda yasaklayalim diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Beni de bağrına basacak bir grup arıyorum. İyi kazarım, çok çalışır çok öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 var mı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Eye of cthulhuyu zor öldürdüm bi de üzerine eater of worldsü öldürmem gerekiyormuş Nightmare Pickaxe için. Daha önce oynadığımda bu kadar zor değildi sanki bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Expert mode açmışsındır popo patlatıyor ölmeye yakın bosslar sevdim zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ben de expert mode açmıştım koymaz diye ama üzdüler baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Patch öncesi duke fishron farmladiysaniz expert mode da faceroll. Ama son content (towers,madness event,last boss) tam tadında zorlukta oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 en son 2013te oynamışım pati hypeı vardı baya. yine olsa oynanır aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Solo faha zevkli valla, çünkü liseli üniversiteli pek kalmadı milletin zamanı uyuşmuyor. Sen ilk gün oynadın 3 gün giremedim server a çantaya bir bakıyorsun 7 ore üstü itemlar var dayanamayıp alıyorsun contentin zevkini çıkaramıyorsun. İkincisi normal mode da boss hp leri oyuncu sayisi kadar artmiyor challange yok yani 4 kişi faceroll boss kesiyorsun. Ama solo oynarken wow da raide gidiyormuş gibi potionlar flasklar fln hazirlaman gerekiyor. Takildigin yerde offical wikisini karıştırarak oynamak en zevklisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 expert mode da bosslar oyuncu sayısıyla scale oluyor fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Ben de onu dedim zaten :p normal mode da end game bossları farmlamadan expert mode un sonlarını oynayamazsın ama kan alırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Ofişıl wiki si: http://terraria.gamepedia.com/Terraria_Wiki Starter guide dan advanced afk farm a herşey var sanboxu ve crafti seviyorsaniz zamanda ayirabiliyorsaniz keşifede ede oynayin içerik çogzel oyunda ve solo herşey yabılabiliyor challange da oluyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar