Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tahta kürek kazmayla zor sömürürler merak etme :) ama dogru herkez ayni başlasın. saat 6 da açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 6 iyi abi, akşam eve gidince bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bende herkezin evini vereyim yatar uyurum serverla uğrastim bütün geçe uyumadım daha oyuna hiç login olmadıgınız icin veremiyorum. hersey hazir girdiginiz an tek komutla sizin olacak yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 6 da işten çıkıyoz 7 de açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Softcore mu acicaz karakterleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bu önemli kullana bilirseniz kalcak yoksa kaldırcam, chest kitleme olayı inceleyin o yüzden. oyun icinde /help yazinca komutlari görüyosunuz. /ccset - Cancels selecting a chest to protect/refill/etc. /clock - Locks a chest using the password. Use "remove" as the password to remove it. /cpset - Toggles the publicity of a chest. /crset - Toggles a chest's region share status. /cset - Protects a chest when opened. /cunlock - Unlocks a chest using the password. /cunset - Un-protects a chest when opened. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yer alamiyanlar icin yarin 20-30 arası yeni yerler yapıcam. bugün yapcak beyin iletim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Praetorian said: Son olarakda oyundaki nick inizi büyük kücük harflerini tam yazarsanız numarasıyla. oyuna girdiginizde aa ben niye kıramıyorum evimi diye mesaj atmazsınız bana. Chaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Karakterleri softcore-hardcore vs. biz mi seçiyoruz nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 evet char i yaratırken seçiyosun, medium en iyisi bence ölünce tüm itemlerin düşüyor gidip geri almazsan gidiyolar. softcore koymaları oyun için kötü olmuş zaten aylarca oynıycan oyunun ömrünü kısaltıyo. oyna gör bitir modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bu arada spawnlarla fln mı oynadın. sabah girdiğimde her yer zombiydi dandik copper swordla tutulmıcak durumdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 girdiginde gece ise normaldir. normal yani bi ayarıyla oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Praetorian said: evet char i yaratırken seçiyosun, medium en iyisi bence ölünce tüm itemlerin düşüyor gidip geri almazsan gidiyolar. softcore koymaları oyun için kötü olmuş zaten aylarca oynıycan oyunun ömrünü kısaltıyo. oyna gör bitir modeli aynen. ayar çekebiliyor musun sadece mediumcore karakter açılabilsin filan? itemlar gidince arkadaşınla gidip geri alması filan, arkadaşlığı pekiştiririz patide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bildigim kadarıyla yok, şöyle girdiginde servera herkezi mediumcore yapcak bi şey olsa iyi olurdu cidden. bakım yinede bi vardır bi şeyler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sc iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ya sc de de ölmek birşey kaybettirmiyor. Cok kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 para gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 para bir noktadan sonra çok kazanılıyor zaten ya. bana uyar ama millet sc istiyorsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeonNatural Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 barbu said: Praetorian said: evet char i yaratırken seçiyosun, medium en iyisi bence ölünce tüm itemlerin düşüyor gidip geri almazsan gidiyolar. softcore koymaları oyun için kötü olmuş zaten aylarca oynıycan oyunun ömrünü kısaltıyo. oyna gör bitir modeli aynen. ayar çekebiliyor musun sadece mediumcore karakter açılabilsin filan? itemlar gidince arkadaşınla gidip geri alması filan, arkadaşlığı pekiştiririz patide :D Olursa belki güzel olur ama Terraria'ya yeni başlayanlar olcağı için bence öyle bişey olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bence de mc olmalı abi, sc açınca üstündeki parayı atıyorsun cheste, öyle çıkıyorsun riskli yerlere, ölsen de gidip almakla uğraşmıyorsun. mc kısıtlaması gelse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ya yeni başlayanlar (ben dahil) zaten single falan bakınır bir süre, wiki var bilmemne var. Yeni başlamakla çok ilgili değil gibi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 mc olursa bencede güzel olur ama çoğunluk istermi orası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi isteyen brutalcore acsin takmayin bu kadar kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burak4897 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 mc olursa server oyuna biraz daha heyecan gelir, bence eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sen mc oynayip bundan keyif alıyorsan öyle oyna, sc'den keyif alan öyle oynasın, neden bir kısıtlama getirme merakı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar