arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 önceden bütün contenti sololamış biri için hardmode oynamaya değer mi? sanki aynı bokun laciverti gibi böyle corruptionın hızlandırılmışı, forced biomelar ve gereksiz grind. yani şimdiye kadar 46363654 saat oynamış biri için keyif alınabilecek birşeyler var mı? wikisinden baktım şöyle bir. sanki o grind yerine minecraft oynar gibi ev, kale falan yapsam daha keyifli olacak gibi duruyor. terraria 2 çıkana kadar paydos mu desem panpalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Praetorian said: Son olarakda oyundaki nick inizi büyük kücük harflerini tam yazarsanız numarasıyla. oyuna girdiginizde aa ben niye kıramıyorum evimi diye mesaj atmazsınız bana. applev0dka o degil sıfır :D kardeşimin nicki ögrenince yazarım sana yarın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 arcane said: önceden bütün contenti sololamış biri için hardmode oynamaya değer mi? sanki aynı bokun laciverti gibi böyle corruptionın hızlandırılmışı, forced biomelar ve gereksiz grind. yani şimdiye kadar 46363654 saat oynamış biri için keyif alınabilecek birşeyler var mı? wikisinden baktım şöyle bir. sanki o grind yerine minecraft oynar gibi ev, kale falan yapsam daha keyifli olacak gibi duruyor. terraria 2 çıkana kadar paydos mu desem panpalar? bencede aynısının laciverti gibi ben daha cok geyige vururuz diye oynamayı planlıyorum sacmasapan hareketler evler lavdan pipiler maksat muabbet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 contenti bitiriyosunuz ama, baya bi görmediginiz şey kalıyor oyunda. bide baştan kasma yı sever bi çok kişi. serverda oynadıgımız içinse insan faktorü giriyo olaya o tam oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 baştan kasmayı denedim hiçbir keyif vermedi ama önceden en aşağı 3-4 kez baştan kasmışımdır ahah. yani böyle bir 5-6 tane full döşenmiş world, 2-3 tane karakter vardı. multiplayer oynamayı düşünmüyorum. o zaman ben uzak durayım. terraria 2 çıksa da oynasak. şimdi 2 sene sürer onu yapmaları, open world falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 terraria 2 tam olur, wow gibi oyun bu anlayana. 1 kere de diil 3-4 kez başdan kasmışın, sonrada sevmiyorum baştan kasmayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Praetorian said: Son olarakda oyundaki nick inizi büyük kücük harflerini tam yazarsanız numarasıyla. oyuna girdiginizde aa ben niye kıramıyorum evimi diye mesaj atmazsınız bana. Noxhecate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ok, tam yazarsanız böyle iki tarafın da işi kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sehrin alt kısmındaki madenlere giden tüneler var her evin gördügü bi tünel var, biraz aşagı inip kazmaya başlıyın yukarıları kazmaya çalısırsanız kazamazsınız, nerdeyse sehrin tümü madenlere kadar olan yere kadar korumada. sehrin genel görüntüsü bozulmasın diye böyle yaptım. sehirde sadece sizin olan yeri kaza bilir kırabilirsiniz. http://i.imgur.com/QdrSps9.png http://i.imgur.com/HZGYQzx.png http://i.imgur.com/rRrWdne.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 B'nde oynıyacaktım ama yer yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 senle beraber 5 kişi daha alamadı yer, yapicam sizede bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 20+5 kişi mi oldu toplamda, sayı kalabalık bayağı, server kaldırabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Kaldırır, herkez aynı anda girmiyo genelde zaten girsede farketmez kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Banada başımı sokacak bir yuva pilis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ExpDisease Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 her sey tamam şu sandık olayı tam güvendigim sekilde olmıycak tam sağlılklı kullana bilen yok okudugum kadarıyla. o yüzden eski yönteme devam kendinize kücük bi sandık odası yapın 4 kat duvar cekin duvarın arkasından yetişemesinler sandıgınıza gayet kullanışlı oluyor oda. safe sandıklarda item nakli için kulanılıyor oda gözümden kaçmadı, oda iptal yani alıp koysanız bile bi yere kaybolucaklar. boss lari summon edebilceksiniz oyundaki normal sekilde itemlerle, tabi bi test etmek lazım yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 insanlar insan gibi oynasa sandık için önlem almaya bile gerek yok ama işte.. patinin minecraft serverinda bir süre hiç olay olmadan oynamıştık, karakter meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kırmızı alan icindeki yer size ait bölge örnegi. altaki dirt(toprak) alanda sizin . http://i.imgur.com/0tLDAzf.png server hazır durumda öglene dogru bi acarim belki gelen olursa yerlerini alsınlar. bi kez login olması lazım alabilmeleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Praetorian said: her sey tamam şu sandık olayı tam güvendigim sekilde olmıycak tam sağlılklı kullana bilen yok okudugum kadarıyla. o yüzden eski yönteme devam kendinize kücük bi sandık odası yapın 4 kat duvar cekin duvarın arkasından yetişemesinler sandıgınıza gayet kullanışlı oluyor oda. safe sandıklarda item nakli için kulanılıyor oda gözümden kaçmadı, oda iptal yani alıp koysanız bile bi yere kaybolucaklar. boss lari summon edebilceksiniz oyundaki normal sekilde itemlerle, tabi bi test etmek lazım yinede. Senin Demon altar summon etme gibi bir imkanın var mı? Madem boss summon edebileceğiz. bütün altarlar kırılır ise, summon itemı yapılamaz. en azından 1 tanesini güvenceye alsak güzel olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 her türlü şeyi generate ediyorum misal, yaziyorum /gen altar 100 dünyaya 100 tane altar serpiştiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sandik olayinida ekledim bi test edersiniz olmazsa sileriz. buldugunuz sandiklarida açmaniz gerekiyo olabilir,bu komutlarla. /ccset - Cancels selecting a chest to protect/refill/etc. /cset - Protects a chest when opened. /cunset - Un-protects a chest when opened. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 serverı niye kapıyon. ayrıca 5 numaraya gittim değiştirtmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sen ne zaman girdin görmedim :P saat 3 de açıyorum serveri. serve İP: paticik.nitrado.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 18 gibi açsana. işteyiz. erken girip sömürmesinler etrafı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şimdi aç işte yaw öldürcek zamanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar