Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terraria (2D Minecraftımsı birşey.)

Khiran

Öne çıkan mesajlar

önceden bütün contenti sololamış biri için hardmode oynamaya değer mi? sanki aynı bokun laciverti gibi böyle corruptionın hızlandırılmışı, forced biomelar ve gereksiz grind. yani şimdiye kadar 46363654 saat oynamış biri için keyif alınabilecek birşeyler var mı?

wikisinden baktım şöyle bir. sanki o grind yerine minecraft oynar gibi ev, kale falan yapsam daha keyifli olacak gibi duruyor. terraria 2 çıkana kadar paydos mu desem panpalar?
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

önceden bütün contenti sololamış biri için hardmode oynamaya değer mi? sanki aynı bokun laciverti gibi böyle corruptionın hızlandırılmışı, forced biomelar ve gereksiz grind. yani şimdiye kadar 46363654 saat oynamış biri için keyif alınabilecek birşeyler var mı?

wikisinden baktım şöyle bir. sanki o grind yerine minecraft oynar gibi ev, kale falan yapsam daha keyifli olacak gibi duruyor. terraria 2 çıkana kadar paydos mu desem panpalar?

bencede aynısının laciverti gibi
ben daha cok geyige vururuz diye oynamayı planlıyorum sacmasapan hareketler evler lavdan pipiler maksat muabbet yani.
Sosyal ağlarda paylaş

baştan kasmayı denedim hiçbir keyif vermedi ama önceden en aşağı 3-4 kez baştan kasmışımdır ahah. yani böyle bir 5-6 tane full döşenmiş world, 2-3 tane karakter vardı.

multiplayer oynamayı düşünmüyorum. o zaman ben uzak durayım.

terraria 2 çıksa da oynasak. şimdi 2 sene sürer onu yapmaları, open world falan...
Sosyal ağlarda paylaş

sehrin alt kısmındaki madenlere giden tüneler var her evin gördügü bi tünel var, biraz aşagı inip kazmaya başlıyın yukarıları kazmaya çalısırsanız kazamazsınız, nerdeyse sehrin tümü madenlere kadar olan yere kadar korumada.

sehrin genel görüntüsü bozulmasın diye böyle yaptım.

sehirde sadece sizin olan yeri kaza bilir kırabilirsiniz.

http://i.imgur.com/QdrSps9.png
http://i.imgur.com/HZGYQzx.png
http://i.imgur.com/rRrWdne.png
Sosyal ağlarda paylaş

her sey tamam şu sandık olayı tam güvendigim sekilde olmıycak tam sağlılklı kullana bilen yok okudugum kadarıyla.

o yüzden eski yönteme devam kendinize kücük bi sandık odası yapın 4 kat duvar cekin duvarın arkasından yetişemesinler sandıgınıza gayet kullanışlı oluyor oda.

safe sandıklarda item nakli için kulanılıyor oda gözümden kaçmadı,
oda iptal yani alıp koysanız bile bi yere kaybolucaklar.

boss lari summon edebilceksiniz oyundaki normal sekilde itemlerle, tabi bi test etmek lazım yinede.
Sosyal ağlarda paylaş

Praetorian said:

her sey tamam şu sandık olayı tam güvendigim sekilde olmıycak tam sağlılklı kullana bilen yok okudugum kadarıyla.

o yüzden eski yönteme devam kendinize kücük bi sandık odası yapın 4 kat duvar cekin duvarın arkasından yetişemesinler sandıgınıza gayet kullanışlı oluyor oda.

safe sandıklarda item nakli için kulanılıyor oda gözümden kaçmadı,
oda iptal yani alıp koysanız bile bi yere kaybolucaklar.

boss lari summon edebilceksiniz oyundaki normal sekilde itemlerle, tabi bi test etmek lazım yinede.

Senin Demon altar summon etme gibi bir imkanın var mı? Madem boss summon edebileceğiz. bütün altarlar kırılır ise, summon itemı yapılamaz. en azından 1 tanesini güvenceye alsak güzel olur sanki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...