gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 do it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 100 healthle kanatlı geziyom diye kızıyodunuz don paça çıplak gezmeye razıyım wiiipeeee :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 obvious editti yanlız o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 elemanın biri üstüme abidik gubidik itemlar attı ben buz kazarken bi baktın uçuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 herkez istiyosa atayim wipe. itaraz eden varsa söylesin. bide bi nitrado serveri masa üstüne ulaşmama izin vermiyor permision lari ayarlamam için firefox kullanmam lazim serverin üzerinden imkanida yok bunun. yani boss cagirmayi ekliyemiyorum. kendi vps e me kurmayi düşünüyorum oraya kurarsam server savelrini orda tutabilcem kismde oyuna item sokamıycak, don paça başlıycaksınız oyuna ama kararsızım ne edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oyuna item sokamama güzel olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 evet bence de iyi olur item sokmamak birbirimizin ölümleriyle eğlenelim biraz sfadsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tamam zahmetli bi iş o biraz, test ediyorum. bu serverda durur, açarsam bi tane daha açarim tam kapsamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi single kasip char getirmek kadar anlamsiz bisey yok. sifirdan yavas yavas oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 servera wipe gelmiycek, açarsam 2. bi tane server açılçak. oynayin yanı server kapanmıycak. son durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oke ikinci serverda don paça takılırız bekliyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 2. server açılırsa normal modda kalsın mümkünse :) Yeni gelenler için cidden zor oluyor hard mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hardmode da yeni gelene molten set vermek lazim zaten mantıklısı o. molten set i tamamlamadan gecilmior cünkü harmode a. istiyosan verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fir3blad3 said: 2. server açılırsa normal modda kalsın mümkünse :) Yeni gelenler için cidden zor oluyor hard mode normal modda niye kalsın abi, bütün oyun tin mi kazıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fire a verdik zaten palladium set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ok yeni gelen olursa verin işte hardmode a uygun bi set. adam ölmekden oyunu oynayamaz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Durun lan wipe yapmayın 2-3 gün. Bekledik bunu, çok bekledik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 wipe mipe yok ya oynayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Praetorian said: servera wipe gelmiycek, açarsam 2. bi tane server açılçak. oynayin yanı server kapanmıycak. son durum bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Yeni gelenlerin kendi kendine yetebilmeleri için söyledim. Biraz toparlanınca hard servera geçerler. Fikirdi tabi bu, tutmadı. Benim açımdan bir problem yok yoksa. Arkadaşlar saolsun yardım etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi çok eğlenceli duruyoda ben minecraft falan oynamadım hiç çok mu zorlanırım çözerken yeni server açılırsa alıp oyunu gelirdim belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burak4897 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 cidden oyunda yapacak bir şey kalmadı şuan, sıfırdan başlamak en güzeli. wipe gelecek diye sattım tüm itemlerimi, 6 platinum coin ederim varmış toplamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yok yahu ilk başlayana daha keyifli herşey ayrıca bence toplu yapılacak projeler üretelim boss kesme işi dışında mesela cehenneme su götürme fikri çok hoştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ya ben ne yapacağımı bilemiyorum oyunda. madde toplayıp craft mı kasıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar