Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Editor said: IP: mc.paticik.org sifre ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 mükemmel bir patch ya. resmen ek paketlerdne daha iyi. grafik gelişimi de süper. helal adama valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 server bombos gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 biz toplam 4 arkadaş oynuyoruz tekrardan. geçen bir tane plaj topu çıktı. dün saha yaptık bir yere ve voleybol oynadık lol. oyun arkadaşlarınla oynarken zaten güzeldi. yeni content ile daha da iyileşmiş bariz. bildiğin eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bu crimson altarı kırmanın yolu yokmu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 pwnhammermı ne ne var, wall of flesshi öldürünce dusuyo onunla kırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yok abi kırmıyoe 180 180 dmg yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 wall of flesh i kesmen lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 update edilince aldım pc'ye de, ios versiyonu kesmiyor. nasıl giriyoruz? mc.paticik.com ve pass: paticik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Girdim paticik serverı güzel ama bu saatte boş. toplaşık olunacağı zaman haberleşilse güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Gelirim bende boss raid yapalım toplasalim wall of flesh farmlayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ee kimse girmiyor oynayan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 geç kalmışım oyun için ama videolarına falan baktım nasıl oynucam hoşuma gitti bi yardımcı olun çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Az önce nekro'yla takıldık biraz, daha çok kişiyle iyice eğlenceli olur. Oyunu steam'den alıp multiplayer'dan giriyorsun hocaefendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 parasızı yokmu bunun deneseydık evela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Malum ortamlara bakman lazım, en güncel versiyon olmazsa server'a giremiyorsun. Bir de zaten 10 dolar bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 versiyon uymuyor serverda , düzeltebilir misin editö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 HocaEfendi said: parasızı yokmu bunun deneseydık evela :D denedin mi nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 benim inventory'de olcak fazladan bi kopya, anlaşırsak siz de insan gibi oynayabilirsiniz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hangi zorluk seviyesinde oynuyosunuz, medium da oynamak saçmamı ölüyorum uğrasıyorum 2 saat sonra. bide yeni başlıyan için tavsiyeler varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 valla biz sapık gibi hardcore da oynuyorduk eskiden. simdi yeni contenti de gorucez diye medium actık. bence daha zevkli. en azından ölmek çok koyduğu için kasıyorsun ölmiyim diye. öyle rush olmuyor oyun. ama işte saçma sapan ölünce de itemları alacaz diye kasıyorsun gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 evet medium oynanır bencede diğer türlü heycanı kalmıycak. Hardcore deliler için her zamanki gibi zaten onu düşünmemiştim bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 medium'un en boktan yanı lava düşünce itemların gg olması :D hellde kazı yaparken çok stresli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar