Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ev corruptordan baya uzak zaten sorun değil de bu wall of flesh için full yerin dibinemi kazayım napayım dümdüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Sparkcaster said: corruptor niye gelsin eve ya corruptionda spawn oluyo onlar zaten gidip kafasına kafasına vurmazsan diye belirttiğim kısmı atlamak kötü olmuş. takılsın o diye bıraktığında peşine takılıp kapına dayanıyor maalesef. yoksa tabii ki corruption'da spawn oluyor. çok çektim onlardan, başkası çekmesin istiyorum sadece. HarveyQuinn said: Ev corruptordan baya uzak zaten sorun değil de bu wall of flesh için full yerin dibinemi kazayım napayım dümdüz bi youtube falan yap istersen, neyle karşılaşacağını gör inceden. sonra stratejini geliştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 baktım gravity potion lazım onun içinde feather ve fire blossom mu ne onu bulamıyorum o uçan adayı bi bulabilsem ondan sonra fire blossom adlı bitkiye bakacamda bulamıyom adayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 youtube da falan videolara bakıyorum adam havaya sıkıyor sesi duyuyo çıkıyor ada orda ben bütün mapi gezdim yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 harita boyutuna bağlı o adaların nerede olduğu. large haritada 600m den sonraydı sanırım, kısaca large haritada floating island bulması biraz ugraştırabilir. bulmanın kolay yolu şu: bazı ağaçlar çok çok uzun oluyor ya belirli bir bölgede. oranın tepesinde çıkıyor genelde floating islandlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ucan adalari ben gravity potion la buluyorsun cok kolayca. once kosarak hizlaniyorsun, sonra ust yon tusuna gokyuzune dogru cikiyorsun 2-3 sn boyunca. Asagi-yukari yon tuslariyla yine yuksekligini koruyup saga veya sola dogru harita, ucuyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 gravity potion ı denerken harpy görmüştüm havada o çevrede bayağı uçtum ama yoktu gene ada (gravity potion da bitti :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ahaha buldum 2 si bizim evin üstündeymiş :D ama harpy falan yok burda ne iş nerde feather kasacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Takil biraz Oralarda gündüz gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 King slime diye boss varmıi ninja seti düşüyomuş nerde bulurum bu king slime aldı arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 The King Slime appears randomly and can be found in caves, as well as on the surface. The boss can also be spawned by using the Slime Crown, which can be crafted from 99 gel and a Gold Crown at a Demon Altar. http://terraria.wikia.com/wiki/King_Slime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 İngilizcem iyi olaydı şimdiye okumuştum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 King Slime mağaralarda ya da yüzeyde rastgele ortaya çıkıyormuş onun dışında da Slime Crown diye bişeyi kullanarak spawn edebilirsin bu nesneyi de 99 gel ve bir tane gold crown'ı demon altar'da birleştirerek yapıyorsun. En azından böyle yazıyor o yazıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Anladım teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 murderous star cannonum ve 300e yakın fallen starım var necro armor da yaptım range bonusu için 2 tanede gravity potion var wall of flesh e gitmelimiyim böyle ? ve nasıl giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 necro seti giymeyi unuttum 3k canda yatırdı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 1.2 patchi onaylandı 250den fazla item, yeni bosslar, yeni npcler ve sürüyle şey yakında geliyormuş. Tabi pc yi bırakınca herkes sövdü etti pişman oldu adamlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bunu tek basina, baymadan oynayan var mi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ben oynadım tek başıma baya niyeki gayet eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bu çok iyi oyundu ya. solo da oynanır da aynı tadı vermiyor. yapan elemanlardan biri benzer bir oyun yapıyordu çıksa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kocoman update geliyor işte daha ne istiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Direk başa yazayım çıkış tarihi Mayıs 2013 :( Onaylanan yeni Update içeriği. -Legend of Maxx Reference -Revamped Character Menu -"Rare" Monster -Moss -Revamped Hardmode -PvP Mechanic Change -Very Rough Estimate for Release Date -Silt Will Now Have a Use -Gems Have Increased Use -Waterfalls: Not Captured -Over 250 items added -The update will be bigger than 1.1 -NO Space Biome -Hallow & Corruption Changes (NEW) -New Hook (NEW) About 60 aesthetic changes so far (NEW) You can walk up 1 block tiles (NEW) More then 5 world & character limit Gelmesi olası içerikler Half Blocks New Biome Leveling System Barber NPC More Pets & Better Pet AI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 arcane said: bu çok iyi oyundu ya. solo da oynanır da aynı tadı vermiyor. yapan elemanlardan biri benzer bir oyun yapıyordu çıksa da oynasak. Starbound. Space Terraria diye geçiyor, güzel olacak baya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar