Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abı cıkmasınlar neden cıksın ıstıyosunki? geziversinler işte etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Hem güzel durmuyor hemde sürekli kapıları falan açıyorlar deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 iki kapının arasındaki boşluğa girdiklerinde kapıların arkasına block bişey koy, kapı açılmayınca yukarı çıkar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 OHA AZ ÖNCE EVİ KOCOMAN Bİ GÖZ BASTI 3K CANI VAR ZAR ZOR 1K CANINI BIRAKTIM SABAH OLDU GİTTİ :( Boss dalınca adamlar çıktı kendi odalarına ama şimdi gene eskisi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kutulu gelmiş kitelayıp kesseydin. loot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gene gelecekmi varmı taktiği falan bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gelir. zaten sen de summonlayabiliyosun. göz gibi bişi lootluyorsun onunlaydı yanlıs hatırlamıyorsam. en kolay taktiği de yüksek bir yere. mesela evin çatısından başlayan bir platform yap. baya uzun olsun ama. orada kitelaya kitelaya kesersin. bumerang filan bul. onunla kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kitelaya kitelaya ve platform kısmını anlamadım bumerang var sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 işte bunların hepsi seks. http://wiki.terrariaonline.com/Eye_of_Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ya koşunca düşüp ölmeyeceğin ve yerden diğer zombilerin sana saldıramayacağı yükseltikle ve uzunlukta bir platform yap işte. orada kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 anladım sağol :D gece oldu geri gelmedi ama :D buda evin son hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 barbu hocam böyle bişeymi söylediğin şey ? baya bi uzanıyor sağa sola. bunla yıldızda toplayabilirmiyim ? bide resimdeki gibi bi bumerangım var iyimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Bende Şadırvan Camii'nin inşaatına başladım, Allah nasip ederse bir iki güne bitiririm, alt kata da esnaflar için dükkanlar ilave edeceğim bu cuma'ya beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 o uçan göz bossunu kestim az önce bi boss daha geldi gafil avladı beni vurdukca bölünüyor böyle solucan gibi eater of world mü ne adı bunun taktiği ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kısa yoldan Hamdrax ve Excalibur yap dicem ama kolay yolu da yok ki. baya baya wall of flesh falan girmen lazım tekme tokat. öf sırf bu yüzden yeni karakter açmaya korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 az önce 2 kez daha öldürdü beni ya plat lar gidiyor ps:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 lanet boss :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 evi goblin ordusu bastı bu baskın nezaman bitecek ve ölen npcler geri gelecekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Abi Eye of Cythulhunun kolay yolu skybridge yapmak. Böle 500 uzunlukta felan bi wooden platform yapıyosun ayağınada hermess boots giyiyosun saga sola kosuyosun. 1 dmg vura vura bile ölür bu şekilde çnkü sana vuramıyo. Normal bi musketın felan vars ayane cok rahat kesersin oklada olur. Eater of the worldsunde geçen gün sparkla bi kolay olunu bulduk baya güldük. Spiky balllar var ya goblinlerden düşen onnardan 100 tane topluyosun eatera spamlıyosun. Yaklaşık 5 dakkada 3 tane summonlayıp kestik. 200 tane felan demonite ore düştü 2 mizede full set armor ve pick axe yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Goblin ordusu 80 tane galba kesince bitcek. Npclerde geri gelcek. Bak orda yazdım spiky balları topla satma eater of the worlds kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Hrd mode bosslari kesmeye yardimci ariyorum hallowed set icin soul farm lazim, isteyene wall of flesh ve alti tum normal bosslari ve ucan ejderhalari keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 HarveyQuinn said: barbu hocam böyle bişeymi söylediğin şey ? baya bi uzanıyor sağa sola. bunla yıldızda toplayabilirmiyim ? bide resimdeki gibi bi bumerangım var iyimi ? evet böyle de düz topraktan yapsana ziyan ediyorsun tahtaları sdfs. yıldız için de gayet iyi. rahat toplama yoludur. eater için de denilen gibi ya spike döşicen etrafa ya da spear tarzı bir silah alıp kasıcaksın. düz kılıçla zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 eaterın taktigini yazdım abi spike ball spamı 100 tanesiyle 2 dakkada kesiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 e madendeki shadow orblar bitti benim 3 tane kesince o geliyordu nasıl çağıracam şimdi :D ek olarak demon altardada onu çağırmak için olan şeyi yapamıyorum bitek o gözünki yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar