Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 futbolcu karşılamak iyidir ya altyapı silinsin demiyorum tabi.ne cıkarsa kardır diyorum.hani yeterli şansı buluyorlar.fakat kendilerini geliştirmek adına bireysel bi çaba yok yani sırf galataasaray altyapısından oo bu adam çok iyi diye bir sürü isim duyuyoruz.bazısı oynuyor.bakıyoruz bi numara yok hani sen diyorsunya beni koysalar yaparım ederim.yani aslında adama 5 dakka bile versen o 5 dakkada göstericek kendini.futbol gibi bi piyasada kim kim hayrına oynatıcak.bişiler yaparsan taraftar seni ztn sahiplenir sever oynarsın ingiliz meseleside ben hani 13 erken gibi ama 17-18 lik topcular getirilmesinden yanayım.bu da yabancı sınrıı altyapının çözümü sadece hoca koymakla olsa reykardın 1.5 senesinde bile bişiler görürdük ya nilep kültür farkı illa ki vardır.aile yapısı vs cocugun durumu hırsı olabilir.en kötü sırf ingiliz oldugundan bi klube iyi paraya gider.türk altyapısında çok yetenek olsa emin olun avrupada daha çok türk oynardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Valla altyapı ayrı bişey yabancı kontejanı ayrı bişey. Ben altyapıya önem verilsin dediğimde nerden çıkardın bütün takımı sallamamayı işte yabancı genç oyuncular getirmemeyi anlamış değilim. Yada yabancı kontejanı ayrı bir sorun ayrı bir konu. Neyse abi bazı zihniyetlerin değişmesi lazım öyle diyelim kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Çok yetenek olduğunu Avrupa'nın en iyi hocaları da söylüyor. u17ye kadar falan süperler, her takımı yeniyorlar ama üstüne koyamıyorlar diyorlar. Bu da altyapıya verdiğimiz önemden kaynaklanıyor. Hayır bırakmıyoruz da istenince al işte Muhammed'i bırakmadılar. Bıraksalar adam sneye Barcelona'yla şampiyonlar ligi maçına çıkardı muhtemelen. Şimdi kariyerinde asla öyle bir şey görememe olasılığı çok yüksek, çünkü adam FM diliyle konuşursak PA'sı 180'se şu anda 160'a indi kafadan sırf bizim kolpa sistemlerimizde aptal hocalarımız ve mentalite aşılayamayan yöneticilerle kaldığı için PS: Hoca koymak derken altyapıya üst düzey koçlar alacaksın, bununla beraber psikologlar ve danışmanlar alacaksın. İyi bir eğitim sağlayacaksın. Kısaca akademi sistemine geçeceksin. Ama bunları yabancılarla başlayacaksın ve emekli olan futbolcularından karakterli olanları, Tugay, Ergün gibi, o adamlar eğitecek ki gelecekte Türk hocalarla da doğru mentalite aşılanarak altyapı sistemin işlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ya orda karıştı ben türk yani türk ırkından yetenekli futbolcu cıkmıcagına inanıyorum.hayallerde oldugu gibi yani.cıkan yeteneklerinde dunyadaki yeteneklere baktıgımızda nası yetersiz oldugunu görürüz sdfs.bu sadece yatırımla mı acaba.bence toplum hocayla falan filanlada olsa cıkmaz diyorum özetle(anladım hangi hoca oldugunu nilep dfs) bunun üzerine dedim gavurlar yetiştirilmeli diye.yani altyapıya koymak lzm yabancı cocuklarda bunun haricide direk a takıma genç yabancılar alınmalı altyapıya genç cocukların gelmeme sebebi yabancı sınırı olsa gerek o yuzden onu dedim.6 tane hakkın varken doğlak olarak banko oynatıcak adamlar alınıyor işin ticareti sınır kalkınca başlar.türk gencinden de anca böyle bir cacık olabilirse olur.yani yazdıklarım buydu.senin o ilk mesajda yazan altyapıdan gençler cıkar şans bulamıyorlar vs mesajına saat 5 bucuk işsiziz dfs abi muhammed mi var sadece altyapıda yetenekli sdfs eğer gerçekten potansiyelli adamlar olsa ztn muhammed gibi talipleri cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bu saatte wot yazanları ıslak sopa ile dövmek lazım ya. ya da sadece bone ile bir foruma hapsedip o ekrana 1 hafta boyunca bakmaya zorlayalım. bone'un wotlarını okusun 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ya şu son dönem iyi wot döşedim gerçekten.1 hafta hastaydım şimdide dişçi biçiyor ondan herhalde sıkıntı var fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Senin söylediğin yok toplum yapğısı yok türk oyuncudan bişey çıkmaz zihniyeti 100 yıldır var zaten. Benimde zihniyet değişmelide ki kastım buydu. Farklı düşünebilirsin. Ama bana göre böyle sabırsız, anlayışsız taraftar zihniyetidir tek sorun. Sonuçta o yöneticilerde falan filanda bu taraftarlarla oluşuyor. Böyle düşünerek son 10 yılda hiçbişey değişmedi dememi kanıtlıyorsun. Ama sana göre değişmiş nedense herşey ortada ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ya red sen genç milli takımların turnuvalarda istikrarlı bir şekilde derece yaptığı halde nasıl bizim ırktan topçu çıkmaz diyorsun ki? Bu ırkçı yaklaşımın zaten saçma yani, iyi atlet fiziği Türk ırkında da var gayet. Mesut da Türk ırkından mesela, Hamit, Nuri, geleceğin yıldızları Samed Yeşil ve Emre Can da Türk ırkından :) Eğitimleri iyi yerde aldıklarından adamlar parladı kendilerini gösterdiler. İyi atlet fiziği olduktan sonra, bilek gelişimini falan da eğitimle sağlayacaksın. Brezilyalıların bilekleri genetik olarak iyi değil ki. Şartlar sayesinde öyle oluyor. Hepsi plajlarda başlıyorlar küçük yaşta futbola ve plajda top kontrol etmek çok zor olduğundan bilekleri ister istemez gelişiyor. Zamanında Macar futbolu da savaş sonrası yıkık şehirlerde beton kalıntılarıyla dolu sokaklarda top oynayan çocukların bileklerini aynı şekilde geliştirmesiyle parlamıştı. Ama futbol eğitim sistemleri falan olmadığından tek nesille kaldı. Brezilyada hem plaj futbolu kültürün bir parçası yani bilekler hep gelişiyor, hem de altyapı sistemleri iyi, eğitebiliyorlar. Bu bileğin gelişimiyle ilgili laflarım da sıkış falan değil, üzerine makaleler falan var bu olayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ben gençler oynamasın demiyorum.oynasınlar.ama oynasalarda bir cacık olmuyor diyorum :) sarp ayhan oynicağına 15 yaşında x oynasın yada unal aysal desinki 11 tane genç oynatıcaz bakalım bi cacık olcakmı deneyelim dese desteklerim ama bir cacık olmaz eminim.olursada abilik sistemi falan lazım yerlilere sabır bu işte.ben takım başarılı olması için beklerim.35 yaşında ölü yıldız gelsin istemiyorum.ki ztn türk takımları istikrarlı başarısızlar.burda sabırsızlık nerde :).herturlu başarı yok. nilep evet ırk olarak bence futbolda avrupada olmak istiyorsak.yapılcak tek şey kadroda en az 8 yabancı olmasıdır geri kalan 2 yerlide muhtemelen kaliteli olurlar belki bu altyapıda bi gaz sağlar.onun harici psikolog getirsen ne olacak.adama eve gidicek türk aile yapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Altyapı için daha zaman var ama şimdiden temelleri atılmalı. Hiçbir zaman ileriye yönelik düşünmediğimiz içinde o adımlar hep erteleniyor. Kendiliğinden oluşmasını bekliyoruz o zeminin heralde bilemiyorum. Ama sen şu sıralar yakın zamanda başarı diyorsan bence yabancı sınırı direk kalkmalı. Hep yabancı sınırı türk oyuncuları kötü etkiler deniyordu bence aksine iyi etkiler. Forma aslanın ağzında oldumu sahada kıyameti koparırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ha bak şeye inanırım.altyapıda değilde futbol okuluna gönderilmeyen yetenekler olduguna misal babam beni ünlü bi basketbol klubumuze kendi elleriyle göndermedi ki adamlar bana dediler seni eğitiriz kıral olursun.tam böyle it gibi yetenekli oldugum dönemler ama işte ufak oldugumuzdan olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 düşürülme talebinin reddi tam manasıyla haysiyetsizliktir. Fenerbahçe'yi şampiyonlar liginden uzaklaştırıp, sırf marka değeri için süper ligte tutmak tahammülü zor bir bencilliktir. bizim üzerimizden fayda sağlayacak asalaklara ihtiyacımız yok. biletlerimize haddinden yüksek fiyat çeken deplasman rakiplerimiz, bizimle sükse yapan, rekabet hissi yaşayan büyük kulüplerin bizsizliği görmeleri lazım. bu saatten sonra Aziz Başkan'ın söylevleri önem kazanır. kulüp değerini hissettirmeli ve haysiyetli davranmayı öğretmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ne kadar bencilsiniz abi resmen holiganlık yapıyorsunuz.. ve bu yüzdende gelişen olayları anlamıyorsunuz.. adamlar 8 yıl men mi versin koca ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 konuya da açıklık getireyim; Fenerbahçe'nin masumiyeti sonrası süreçte yaşanan mali kayıbın ve prestij kaybının garantörlüğünü hangi kurum üstlenecek? Lugano gibi bir efsaneyi kaybetmişiz bunun karşılığı kime rücu edilecek? varsayımlarla, hukuksuzlukla, tek taraflı bakış açısıyla müdehale olmaz. Fenerbahçe kadar trabzon ve beşiktaş da bu hukuksuzluğun muhattabıdır. galatasaray düşmeye oynadı diye fasulye muamelesi yapmaya gerek yok. onlar da benzer şekilde bu olaya ortaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Llama kimi ciddiye alıp cevap verdiğine bak, sonra çık dışarı İzmir'in güzel kızlarını falan kes abi. Ne yapsan daha verimli olcak sonuçta edit: FB'nin suçu kanıtlanırsa bu kendinden emin konuştuğun tüm mesajlarını üşenmeden bulup qutoelayacağım Arkasokak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ne kadar doğru bilmemekle beraber; http://twitter.com/#!/fabioluciano3/status/107590700270493696 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5C940%5CLugano%20T%C3%BCrkiye%27ye%20veda%20etti%5CS281308310.jpg Cesuryürek omuzlarda veda etti... bu taraftar seni unutmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Çok şükür we kicked kasap ve çirkef Lugano out of Turkey sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ehe ehe ehe çoh qomik lan süperzeka nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Son 2 sezondur çok saçmalıyor yoksa eduyla birlikte oynadığı ve çeyrek finale çıktığımız zaman çok iyi bir oyuncuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ivit ^^ edit: Son 2 sezonda adam Uruguay'la baya ciddi başarılar kazandı. Sizde de iyiydi bence son derece, niye öyle dedin ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Edu malın önde gideniydi, 2 kişilik oynadığı için inanılmaz iyi gözüküyordu sahada. Yobo ile oynarken mükemmel bir defans ikilisi olmuşlardı. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Edu'nun kendi kalesine attığı gol sayısı, çoğu forvetin golünden fazlaydı. Cesuryürek'in ise attığı gol sayısı 28! 4'te asist var, yani o da çoğu forvetten fazla atmış lol Ayrıca agresifti, çirkefti diye ağlayanlar şunu okusun; 5 yıl boyunca 188 maçta 61 sarı 6 kırmızı kart gördü. Sene başına 1 kırmızı 12 sarı düşüyor gayet normal bi istatistik bu kadar başarılı bir adam için onun bir lafını yeri gelmişken tekrarlayalım; "futbol kız oyunu değildir..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Hmm.. Türk hakemlerin büyük takımlara hak ettikleri kartları gösterebildiği yanılgısına kapılarak "bak az kart gördü" demek.. Emre ve Lugano sezon başına 10 kırmızı kart görmeli normal şartlarda. Servet 6 tane en az, Ayhan da oynadığı her 4 maç için 1 tane görmeli sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Valla Edu'dan tek hatırladığım adamın istisnasız her avrupa maçında kendi kalesine gol atmasıydı eheh Lugano çirkef ve kasap ama sağlam defanstı, tek başına defans yükü taşıyabiliyordu, gidişi kayıp oldu. Ama fener yine bulur böyle bir defans, Lugano öncesi de Luciano vardı, adamlar bi şekilde arayıp tarayıp buluyorlar. Fener düşerse tekrar çıktığında Mexes'i getirebilir mesela, yaşlanmış falan olacak o da o sene, gelir ucuza. Fener için kayıp olsa da sırf Lugano gibi bir adamın bu ligden gitmesi bile yaptığı hareketlerden dolayı Türk futbolu için büyük ilerlemedir bu arada. Oldum olası sevmem bu tür defansları (Materazzi, Mexes, Lugano vb). Defans dediğin Lucio gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar