Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Meh, Fenerliyim ama bu kadar da zorlama değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 emziği unutmuslar videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 mokoko said: http://www.youtube.com/watch?v=-PB-KaHjqJ4&feature=youtu.be lcd kafasıda olamaz bu acid falan almışlardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hergun yeni videolar koyucaklarmış bide. yakmışlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 alex said: Deli gibi calistim , zamanimdan fedakarlik ettim, agrilarla oynadim , limitime kadar zorladim ve bu yuzden 28 tane gol attim ve birsuru gol pasinda pay sahibiydim. Ben bunlari yaparken takim arkadaslarimin da aynisini yaptigini gordum. Hukuka aykiri hicbir durumun icerisinde ismimin gecmesine izin vermem, vermeyecegim. Benim ismim ve karakterim , ortaya atilan bu aptal guvensizlik ortaminin ustundedir. Eger herhangi bir kisi, bu saha disi olaylara katildigima dair bir virgul bile kanitlarsa, futboldan butun kazandiklarimi geri veririm ve ayni anda futbolu birakirim. Turkiye Futbol Fedarasyonu'nun kararinin beklentisi icerisindeyim ve ayni zamanda Turk Futbolu'nun ileriye gitmesinin destekcisiyim. kaptan ne güzel yazmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 anlasilmayan nokta su. futbolcularin emegine yazik, sen donuna kadar sirilsiklam ter dokmus olabilirsin ama senin baskanin yoneticin disardan bu islere bulastiysa malesef senin emeklerini de heba ediyor. tabi ki yazik gunah ama sen ter dokerken ligdeki diger takimlar gres yagi ile oynamiyor. onlar da ter dokuyor emek veriyor. drama yapilmasina luzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 en çok alex ter döküyor, çünkü en çok golü alex attı. mantık budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 leave alex alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 amma boş adamsın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Şampiyonluk kupası gölde kayboldu AA Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası'nda Genç B Erkekler kategorisinde birincilik elde eden Fenerbahçeli sporcular, şampiyonluk coşkusuyla atladıkları Sapanca Gölü'nde birincilik kupasını kaybetti. asdassdsadd http://tr.eurosport.com/kurek/fenerbahce-kupayi-kaybetti_sto2915440/story.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PSrNRt89L44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 maskaradanın boş adam olduğunu anlamak için çok çabaya gerek yok adam FB'li taraftarlardan fazla ilgi duyuyor FB'ye gizli Fenerlimisin yoksa diyecemde kimyan el vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 lol o da güzelmiş masq tüm haberleri veriyor, size özel değil yani gördüğünü cp yapıyor işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ağzından rage akıtarak gelen başka bir GS'li daha maskarada sizin arkadaşınız taamı adam sizi seviyor taamı Allahım ya yıllardır kimin ne olduğunu biliyoruz fazla uğraşmana gerek yok şirine maskara heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sakin ol şampiyon, ağır ol orda hırs sinir stres yapmaya gerek yok adam bulduğu haberleri yazıyor dedim ne var bunda ahah çatacak yer arıyor millet can sıkıntısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 haklısın haklı sinir stresten ziyade yalpaklanmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sleepingdeath said: ağzından rage akıtarak gelen başka bir GS'li daha maskarada sizin arkadaşınız taamı adam sizi seviyor taamı Allahım ya yıllardır kimin ne olduğunu biliyoruz fazla uğraşmana gerek yok şirine maskara heh. camı aç biraz hava alsın oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ben bir şey derdim de rencide etmiyeyim seni şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 manyak mısınız siz? oruç başınıza vurdu heralde ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sleepingdeath said: haklısın haklı sinir stresten ziyade yalpalamamak gerek. haklıyım tabi bi daha olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Allah Allah tutmayın küçük enişteyi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 palermo'yu 3 2 yenmişiz. goller baroni, serdar, uğur. santos ilk yarıda sanırım kırmızı görmüş penaltı yaptırmış. 2. golleri penaltıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sleepingdeath said: ben bir şey derdim de rencide etmiyeyim seni şimdi rencide et beni. kötü konuş bağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 mokoko niye ayarı almış lan? hani fenerliydi de, kötü bi adam değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 tff takima ceza vermedi, biz taraftarlarina veriyoruz. ADALET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar