Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

alex said:

Deli gibi calistim , zamanimdan fedakarlik ettim, agrilarla oynadim , limitime kadar zorladim ve bu yuzden 28 tane gol attim ve birsuru gol pasinda pay sahibiydim. Ben bunlari yaparken takim arkadaslarimin da aynisini yaptigini gordum. Hukuka aykiri hicbir durumun icerisinde ismimin gecmesine izin vermem, vermeyecegim.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atilan bu aptal guvensizlik ortaminin ustundedir. Eger herhangi bir kisi, bu saha disi olaylara katildigima dair bir virgul bile kanitlarsa, futboldan butun kazandiklarimi geri veririm ve ayni anda futbolu birakirim. Turkiye Futbol Fedarasyonu'nun kararinin beklentisi icerisindeyim ve ayni zamanda Turk Futbolu'nun ileriye gitmesinin destekcisiyim.

kaptan ne güzel yazmış ya.
Sosyal ağlarda paylaş

anlasilmayan nokta su.

futbolcularin emegine yazik, sen donuna kadar sirilsiklam ter dokmus olabilirsin ama senin baskanin yoneticin disardan bu islere bulastiysa malesef senin emeklerini de heba ediyor. tabi ki yazik gunah ama sen ter dokerken ligdeki diger takimlar gres yagi ile oynamiyor. onlar da ter dokuyor emek veriyor.

drama yapilmasina luzum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyonluk kupası gölde kayboldu
AA
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası'nda Genç B Erkekler kategorisinde birincilik elde eden Fenerbahçeli sporcular, şampiyonluk coşkusuyla atladıkları Sapanca Gölü'nde birincilik kupasını kaybetti.

asdassdsadd
http://tr.eurosport.com/kurek/fenerbahce-kupayi-kaybetti_sto2915440/story.shtml
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...