vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Daha anlaşılacak ne kalmış lütfen? Anlat da bilelim? İki üç çapulcunun sahaya dalıp Aziz maske ve t-shirtlerini sergilemeleri mi? Basının saha dışına çıkartılması mı? Ne olacağını bile bile polis gücü istenilmemesini mi? soyunma odası koridoruna bile girmekten çekinmeyen ve orada bile şiddete başvurmaktan utanmayan hayvanları mı anlatacaksın? Yoksa direk üzerine tırmanıp sempatiklik yapan rezilleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 fenerbahçe hazırlık maçı yapamayacak türkiye'de bu sene. olur da lig başlarsa da sahaya girerler ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 halbuki 16 mayista hersey ne guzel baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu uyarıydı sadece. Fenerbahçe maç yapmayınca futbol takibi, seyir keyfi nasıl olacak onun dersiydi. biz istemiyorsak o sahada maç da yapılmayacak, lig de oynanmayacak, oynansa da tadı olmayacak. unutulmasın, Aziz Başkan'a dokunmak bile ibadettir. (tişörtler güzel olmuş bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hayatı sorgulama sebebisin arkasokak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Futbola dair kötü ne varsa hepsi bir kişide buluşmuş arkasokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 tam şu ustteki mesaja cevap yazıodumki yazanın arkasokak olduğunu gordum vazgeçtim. basına olan tepki çok iyiydi. super iş yaptılar kesinlikle. bizim stada girmesin basın falan. ama sahaya girmek falan tam bir mallık abidesi hareketti. bağır sesini duyur butun maç. ne diye giriosun sahaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 basın tribününe saldırıdan söz edilmiş. az bile yapılmış diye düşünüyorum. ülkenin futbol adına neredeyse tüm gelirini Fenerbahçe ile edinen bu bireyler, iyi günde yanımızdayken kötü günde böylesine coşmanın bedelini ödemeliler. "Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin ekmeğini yiyip bu ülkeye ihanet eden bir gün ekmeğini yedigi bu ülkenin elinden su bardağını kafasına yer" unutulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 mokoko +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Fenerbahçe cumhuriyeti olayıyla bütün ekmegini fenerden yiyor bu adamları bir araya koyarak arkasokak kişilik analizi yapmak yeterli olur sanırım. Keşfettigim kadarıyla bizim burda ki ramboya interneti ögretmişler rambo yazıyor arkasokak nikiyle. Rambo dedigim slyvester degil hangi rambo anladınız siz. bi de bence de mokoko+1 , adam efendi fenerli hepsi öyle olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Basına "tepki" iyiydi başta, sonra iş "küfür" oldu hadi Türkiye dedik onu da es geçtik, ama yabancı basın mensupları da varken çakmaklar sular atarak kovmak çok çirkin oldu. Kombinem basın tribününün 6-7 koltuk yanında, gördüm bütün olayları. Sahaya girmek konusunda fazla denecek bir şey yok, savunan beyinsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sahaya girmek gerçekten itici bir durum. fakat basın tribününe yapılanları (okuduğum kadarıyla) doğru buluyorum. yabancı basın vs. diyerek yurtdışı kompleksini hissettirmenin alemi yok. bilhassa yabancılar varken yapılması iyi olmuş. yabancı basın olayın kaynağını araştırıp, yerli yancı ve Fenerbahçe düşmanı basının gölgelediği gerçekleri irdeleyebilirler. bu vesileyle güzel bir gece olmuş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 o direğin üstündeki hanginizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Arkasokak said: sahaya girmek gerçekten itici bir durum. fakat basın tribününe yapılanları (okuduğum kadarıyla) doğru buluyorum. yabancı basın vs. diyerek yurtdışı kompleksini hissettirmenin alemi yok. bilhassa yabancılar varken yapılması iyi olmuş. yabancı basın olayın kaynağını araştırıp, yerli yancı ve Fenerbahçe düşmanı basının gölgelediği gerçekleri irdeleyebilirler. bu vesileyle güzel bir gece olmuş diyorum. "Barbar Türkler maç yaptırmadı çüş" diyip geçerler her aklı başında insan gibi, ama senin bunu anlamanı beklemiyoruz tabii. İşi gücü bırakıp Türk futboluna birsürü adam dedike edecekler de ne işlerine yarayacak? Ülkenin prestij kaybetmesini "yurtdışı kompleksi" diye niteleyecek kadar sığ adamlar zaten kafatasçı falandır bir yandan, dolayısıyla "iyi yaptılar" açıklaman şaşırtmıyor aslında. Git 90 dakika bağır protestonu yap, hadi küfür de ettin ne yapalım idare edelim, maçı görmesinler diye basın tribünü üstüne Aziz posterini kapamak da hem akıllı hem şiddetsiz bir yoldu mesela. Gidip içeri atlamaya çalışarak madde yağmuruna tutmak olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 görüntülü http://s7.directupload.net/images/110721/t3b32nc8.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ahahaha kadıköylü tarzan mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Arkasokak said: biz istemiyorsak o sahada maç da yapılmayacak Arkasokak said: sahaya girmek gerçekten itici bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Arkasokak said: bu uyarıydı sadece. Fenerbahçe maç yapmayınca futbol takibi, seyir keyfi nasıl olacak onun dersiydi. biz istemiyorsak o sahada maç da yapılmayacak, lig de oynanmayacak, oynansa da tadı olmayacak. unutulmasın, Aziz Başkan'a dokunmak bile ibadettir. (tişörtler güzel olmuş bu arada) Bu ne lan, neyin kafası bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yasaya göre 1-3 yıl hapis cezası var sahaya dalanlara. tespit edilenleri alır umarım emniyet de azizsporu yerinde desteklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Valla açık konuşiyim ben burdaki insanlar kadar dansözünü görmedim. Fanatik - Fotomaç - Sabah - Milliyet 2 transfer haberi yaptımı Etoo fenerbahçede fln kolpa gazeteci allah belalarını versin oluyor. Hiç bir dayanağı olmayan şike haberi yaptımı Basın haklı oluyor. Gelip burda Telegol'e söven adamlar bi anda Telegol Fanı oluyor. Sahada taraftara dayak atıldığında ona verilen tepkiye adamlar haklı oluyor (nede olsa yabancı ülke) Fenerbahçe yapınca rezillik oluyor. Yani bi çok yerde dansöz adam gördümde burdakiler kadar da dansözünü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ha sen şu olaya haklı diyosun yani? utanma açık açık söyle. içindeki fenerbahçeliyi açığa çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 haklılar tabi. fb cumhuriyetine laf sokan basin dayak da yer kufur de yer, sandalye de yer kafasina. az bile yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bikaç sayfa geri gidersen olayı net bir şekilde anlattım. Olan olay tam karşı tribünümde oluyor (maraton alt'ta kombinem) Detayları tekrarlamam gerekiyorsa Basın Tribününe verilen tepki zaten maçtan öncede belliydi heryerde yazıyordu. Basına verilen tepkininde Baştan sona A'dan Z'ye haklı olduğunu düşünüyorum kaldı ki daha önce Arda Turan , Emre Belözoğlu vs bunların basına verdiği tepkilerde tamamen haklıydı saçma sapan kirli bi basınımız mevcut.Sen haklı görürsün yada görmezsin açıkçası bunu bilemem ama evet bunu haklı görüyorum. Sahaya girişide açıkliyim tekrar. Telekon Yada Fenerium alt'ın en sağı yani Telekoma yakın kısmından biri Aziz Yıldırım T-Shirt üyle sahaya girdi. koşmaya başladı. Migros tribün önünde güvenlikler tarafından yere düşürülüp yumruklanmaya başladı. Bi anda Gökhan Gönül , Volkan , Emre oraya doğru koşup Güvenliğe tepki verdi zaten güvenliğin yaptığı bu eylem taraftarları ateşledi. VE VERİLEN TEPKİ SAHANIN ÇİM KISMINDA VERİLMEDİ. Fenerium Alt'ın Migrosla birleştiği kısım ile yeşil alanın arasındaki ara yerde meydana geldi ve Verilen tepki tamamen güvenlik görevlilerine karşıydı gidipte maçı trolleme adına değidli Buda baştan sona haklıdır kimsenin hiç bir taraftara o denli bir tepki verme lüksü yoktur burda atıp tutmayın aynısı hangi stadta meydana gelse taraftarın gözü önünde bir taraftar yumruklansa aynı şekilde tepki verir. Ha bundan sonraki olaylarda o sahaya dalan Fotoğraf çektirme amaçlı olsun yada o direğin üstüne çıkıp poz verme vs tamamen 2-3 bin çapulcudan ibarettir. Heleki Anonslar başladıktan sonra o 2-3 bin kişinin %80 i tribüne çıkmışken hala kalıp saçma sapan hareketler yapan 200 fln kişi tam anlamıyla fiyaskodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Grast said: Basına verilen tepki baştan sona haklıydı. Bahsettiğim haklı muhabbetide [b]sahadakini yaka paça döven güvenlik görevlilerine verilen tepki. Lanet olası masumiyet karinesine ne oldu? :( O güvenlik görevlisi mahkemeye çıkmadan suçlu ilan edilmiş. :( Yazık günah. Çok ayıb çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar