Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 vay anasını arkadaş, uefa alacaz diye ülkeyi batırmışız, altın rezervlerini satmışız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 galatasaray mani dinini seçip et yemeyi bırakınca fenerbahçe tarafından ele geçirildi. bi de fenerli kızları gs nin beyleriyle evlendirince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 selcuk yula dassafasdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 çavuşoğlu da olabilirdi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 harrye gökmen tittle'nın verilmesini sağladıktan sonra tek hedefim kaldı maskaradaya hınca uluç tittle verilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 derdin ne benle uyuyan güzel ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 sleepe rambo_okan title istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 "UEFA'yı da aldık o da mı hileydi" argümanını sunanın ya yaşı yetmiyordur, ya da işine gelmiyordur. Türkiye'de çoğunlukla orta, yer yer rezalet oynayıp, Avrupa maçlarında ekstra konsantre olarak resmen farklı oynadığı GS taraftarları tarafından da, medya tarafından da gayet kabullenilmiş bir şeydi o zamanlar ve GS'nin bu Avrupa başarıları sırasında motivasyonunu baltalamamak adına müthiş hatalar yapıldı hakemlerce. Dört sene üstüste şampiyon olunan dönemde en az birini, belki ikisini hakem hataları sağlamıştı bariz. Ha Arkasokak sağolsun şu saçma sapan tartışmalar FB topiğinde dönüyor o ayrı, bir de harry'e özenip saçma sapan konuştu diye title vermişsiniz ama olmamış bence, adam çok kalitesiz bir troll hiç gülmüyorum şahsen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 adamın adıyla dalga geçip uyuyan güzel deniyor, biz geyik yapınca trol ilan ediliyoruz. diyorum ya kulisçilik galatasaraylılarda "default" mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Ben FB'li olduğum halde 96 sene banlansan gayet memnun olurum, bu konuda görüşlerin nedir peki? Adam kim hangi takımlıdır onu ayırt edemiyor daha, özeleştiri sıfır, özeleştiri yapıyorum diyeni de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 1 kere olsun, 2 kere olsun hakemle dersin de, 4 kere de alınır be hakemlerle ust uste.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Masquerade said: 1 kere olsun, 2 kere olsun hakemle dersin de Öyle dedim zaten, yeterince okumadan zıplamayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 En az bir belki iki şampiyonluk hakemlerden alınmıştır çok ciddi bir argüman ama tartışmaya girmeyeceğim, çünkü kendini inandırmışsın. Hayır, Fenerbahçe'nin zaten rezilleri oynadığı ve Türk futbol tarihinin muhtemelen en iyi kadrosuna sahip olduğumuz 4 yılda da haklemlerle kazanmışsak yazıklar olsun bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bariz yazmisin ama. sampiyon olan takim zaten goz onunde oldugu icin en ufak bir hakem hatasi bile kaziniyor. bu sene senol gunes hakem diyince buralar hep post olmustu aglama diye, hakli olarak. o yuzden gecin hakemle alindi bariz gibi les argumanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ben senin entrini görmeden yazmıştım, gönder tuşuna basınca seninkinin altında kalmış. sana cevap değildi yani. ben tutup da polemik başlatmıyorum farkındaysan, adam gelmiş Aziz Başkan vs. vs. diye konuşmaya başlamış. Aziz Başkan'ın kendisi gelip kendini savunamıyacağına göre sevenleri olarak bizler konuşuyoruz burada. Fenerbahçe'ye yapılan yakıştırmalara cevap vermeyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Tartışmayı inatla "4 sene üstüste hakemler yaptı yani ok, e UEFA'yı nasıl aldık peki" temeline çekmeye çalıştığınız için ben de tartışmaya girmiycem zaten, görünüşe göre geçmiş gitmiş 1-2 lig şampiyonluğu için bile "eh hakemler biraz sempati göstermişti" diyecek objektifliğiniz yok. Gerekli midir, haklı mıdır, evet öyle bile olabilir o dönemin şartlarında, onu tartışmıyorum. Belki de iyi ki öyle yapmışlar da ülke UEFA Kupası görmüş. Ülkenin uluslararası her alanda başarı açlığından, biraz GS seneye rahat gitsin diye, belki motivasyonları bozulmasın diye falan; ligdeki maçlara hali ya da konsantrasyonu kalmayıp kötü oynadığı dönemlerde kollandı abi ama GS. Bunu inkar eden de dediğim gibi ya kabul etmek istemiyordur, ya da o zamanları pek hatırlamıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ciddiyet dozajı çok yükseldi, biraz troll takviyesi yapmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 şş gs başlığına yetişemezsiniz bu hareketlerle hee, onun için uğraşıyosanız boşverin sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 uefayı ali şen aldırdı hikayeleri vardı bi ara ahahah abi lig dediğin 34 hafta 4 sene üst üste her maç aynı performans tabiki imkansız galatasaray ztn çok iyiydi o dönem.yenemiceği takım yoktu.hakemler azıcık arkadan ittirse nolur ittirmese nolur fenerin şu son şampiyonlugu.hakemler ittirdi mi.sapına kadar ama kimse 17 de 17 için hakemler sayesinde diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 17de 17 olması hakemler sayesinde olur, uzun vadeli başarı olan şampiyonluğu hakemlere bağlamak çok mantıklı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 alisen aldirdi tabi abi. birgun bu ulkeye bir takim avrupa kupasi ile inecek dedi. tuttu sozunu. ehere. bir de arasira kollanmisiz, ama sorsan alnimizin akiyla 17 galibiyet, 1 beraberlik. (o beraberlikte de bursaspor linc edilmisti NIYE KASTINIZ diye ehue) mantiga gel ya. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 17 maçta uzun bir maraton abi sonuçta fenerbahçe gsyi trabzonu beşiktaşıda yenmiş hadi diğer tüm maçlar şaibeli.şunlardan biri yense şampiyonluktan ediyordu feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 toggie said: şş gs başlığına yetişemezsiniz bu hareketlerle hee, onun için uğraşıyosanız boşverin sdfs. ya paticiğin yarısı gsli arkadaş ondan öyle hit alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oyle iste. burda aglayan ts ile herkes gulup eglenmedi mi, en basta fenerliler. gecin kollamayi. iyi oynayan, mucadele eden 1 yil sonunda goturuyor isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hakem trabzon maçını ittirdi, gs maçında ittirdi, bizim maçta luganoyla hakem birlikte ittirdi. oluyo yani. ama sonucta bi şekilde başarılı olacaktı bu maçları kaybetseydi de. 2. lik de başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar