Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

"UEFA'yı da aldık o da mı hileydi" argümanını sunanın ya yaşı yetmiyordur, ya da işine gelmiyordur. Türkiye'de çoğunlukla orta, yer yer rezalet oynayıp, Avrupa maçlarında ekstra konsantre olarak resmen farklı oynadığı GS taraftarları tarafından da, medya tarafından da gayet kabullenilmiş bir şeydi o zamanlar ve GS'nin bu Avrupa başarıları sırasında motivasyonunu baltalamamak adına müthiş hatalar yapıldı hakemlerce. Dört sene üstüste şampiyon olunan dönemde en az birini, belki ikisini hakem hataları sağlamıştı bariz.

Ha Arkasokak sağolsun şu saçma sapan tartışmalar FB topiğinde dönüyor o ayrı, bir de harry'e özenip saçma sapan konuştu diye title vermişsiniz ama olmamış bence, adam çok kalitesiz bir troll hiç gülmüyorum şahsen :/
Sosyal ağlarda paylaş

En az bir belki iki şampiyonluk hakemlerden alınmıştır çok ciddi bir argüman ama tartışmaya girmeyeceğim, çünkü kendini inandırmışsın. Hayır, Fenerbahçe'nin zaten rezilleri oynadığı ve Türk futbol tarihinin muhtemelen en iyi kadrosuna sahip olduğumuz 4 yılda da haklemlerle kazanmışsak yazıklar olsun bize.
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin entrini görmeden yazmıştım, gönder tuşuna basınca seninkinin altında kalmış. sana cevap değildi yani.

ben tutup da polemik başlatmıyorum farkındaysan, adam gelmiş Aziz Başkan vs. vs. diye konuşmaya başlamış. Aziz Başkan'ın kendisi gelip kendini savunamıyacağına göre sevenleri olarak bizler konuşuyoruz burada.

Fenerbahçe'ye yapılan yakıştırmalara cevap vermeyelim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışmayı inatla "4 sene üstüste hakemler yaptı yani ok, e UEFA'yı nasıl aldık peki" temeline çekmeye çalıştığınız için ben de tartışmaya girmiycem zaten, görünüşe göre geçmiş gitmiş 1-2 lig şampiyonluğu için bile "eh hakemler biraz sempati göstermişti" diyecek objektifliğiniz yok.

Gerekli midir, haklı mıdır, evet öyle bile olabilir o dönemin şartlarında, onu tartışmıyorum. Belki de iyi ki öyle yapmışlar da ülke UEFA Kupası görmüş. Ülkenin uluslararası her alanda başarı açlığından, biraz GS seneye rahat gitsin diye, belki motivasyonları bozulmasın diye falan; ligdeki maçlara hali ya da konsantrasyonu kalmayıp kötü oynadığı dönemlerde kollandı abi ama GS. Bunu inkar eden de dediğim gibi ya kabul etmek istemiyordur, ya da o zamanları pek hatırlamıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

uefayı ali şen aldırdı hikayeleri vardı bi ara ahahah

abi lig dediğin 34 hafta

4 sene üst üste her maç aynı performans tabiki imkansız

galatasaray ztn çok iyiydi o dönem.yenemiceği takım yoktu.hakemler azıcık arkadan ittirse nolur ittirmese nolur

fenerin şu son şampiyonlugu.hakemler ittirdi mi.sapına kadar

ama kimse 17 de 17 için hakemler sayesinde diyemez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...