Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Lugano ve Emre Belözoğlu gibi karaktersiz leş futbolcuları olan Aziz Yıldırım gibi her türlü illegal işi spora karıştıran bir başkanı olan takım isterse 10'u bir yerde yapsın her zaman nefret edilen bir takım olacaktır.Fenerliler fesatlıktan nefret edildikleri düşünsünler ancak her türlü herkes Fenerbahçe den böyle karaktersiz insanlar yüzünden nefret etmektedir.Aziz Yıldırım Türk futbol tarihine gelmiş en pislik başkandır.

Neden kimse GS'den 4 sene üst üste şampiyon olup UEFA ve Süper Kupayı aldığı dönemlerde bu denli nefret etmemiştir.Madem konu başarıdan dolayı kıskanılmaksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz yıldırım bir futbol teröristi olabilir evet fenerbahçe'de oynamak için ilk şart lugano emre gibi omurgasız olmakta olabilir (gerçi bu takımda alex semih nasıl duruyor anlamıyorum) ama bir gerçek var ki Aziz Yıldırım en başarılı başkandır. Çok isterdim Beşiktaş'ın başında böyle bir adam olsun. Tesisleşmenin dibine vurdu, bütün amatör branşlarda uluslararası başarı aldı.

Adamın aslında kutuplaştırma gibi bir amacı yok. Sadece başkanı olduğu kulübün farklı olmasını sağlamak tek amacı bu da bizi fenerbahçe'ye düşman olmaya itiyor. Adam hoşgörülü ya da birlikçi biri değil. Ben fenerbahçe başkanıyım, fenerbahçe şöyle büyük kulüp o yüzden biz sizden farklıyız imajı yaratıyor. Gerçekten de iyi yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Lugano ve Emre Belözoğlu gibi karaktersiz leş futbolcuları olan Aziz Yıldırım gibi her türlü illegal işi spora karıştıran bir başkanı olan takım isterse 10'u bir yerde yapsın her zaman nefret edilen bir takım olacaktır.Fenerliler fesatlıktan nefret edildikleri düşünsünler ancak her türlü herkes Fenerbahçe den böyle karaktersiz insanlar yüzünden nefret etmektedir.Aziz Yıldırım Türk futbol tarihine gelmiş en pislik başkandır.

Neden kimse GS'den 4 sene üst üste şampiyon olup UEFA ve Süper Kupayı aldığı dönemlerde bu denli nefret etmemiştir.Madem konu başarıdan dolayı kıskanılmaksa.

cool story.

ps: haluk ulusoyu ozluyormusun :D
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

zamaninda sizin hagi tukuruklerle hakem kovalarken bu kadar deger veriyo muydunuz karakterli topculara?

aziz yildirimin karistirigi illegal is neymis bi tane kanitlanmis bisi var mi ortada?

2000/2001 sezonu son macinda fenerin samsunu yenmesi gerekiyodu ama puan kaybetmesi halinda altindaki galatasarayin 4 farkla trabzonsporu yenmesi gerekiyodu. ee noldu fenerin ilk yari berabere bitti. ardindan galatasaray 30 dakikada 4 gol atti trabzona
Sosyal ağlarda paylaş

haginin tükürmesi de hayvanlıktı ona laf yok da, futbolcunun bileğine zıplayarak basarak ya da ayak havada kayarak, koşan oyuncunun kaval kemiğine tekme atarak, hakem bakmazken kafa atarak bilinçli olarak sakatlamaya yönelik bir hamlesi olmadı haginin hatırladığım kadarıyla. Bi işte uefa finalinde artık çekilmeye sinirlenip yumruğu vardı o bile hasar vermeye yönelik yumruk değil yine. Çirkeflik ayrı bir şey, lan adam kavgacı der geçersin, sana bir fiziksel zararı olmaz falan. Ama bilinçli olarak adam sakatlamaya yönelik hareketler tekmeler bunla kıyas kabul etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

yumruk nasıl hasar vermeye yönelik olmaz ya. hahahah

yavaş şekilde ve özellikle zarar vermeyecek bir yere, gerilmeden hız almadan sırf sinir atmak için atılarak mesela.

Fistan said:

siz çirkef, karaktersiz diyince öyle olmuyor insanlar.boş konuşuyorsunuz.

Mantığı ters kurdun abi, biz dedik diye öyle olmuyolar, öyle oldukları için biz diyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

e tamam kendi pencerem olmasın, 1 tane yumruğu var, başka hatırlayan var mı? kesin konuşmayayım ama ben hatırlayamadım. 1-2 kere olsa insanlık hali diyip geçilir. Luganonun da olsa insanlık hali diyip geçilirdi mesela 1-2 tane olsa. Emre'nin o milli maçtaki kol hareketini savunmuştum ben burada hatırlarsanız.

Ama luganonun kaç tane var mesela? fb'de geçirdiği sezon başına (öncesinde haliyle pek takip etmiyodum) ben 10-15 tane sayarım
Sosyal ağlarda paylaş

burda luganoyu emreyi savunmuyorum ben.Bu adamlar özellikle lugano çirkef.Emre de gaza geliyo saçmalıyo maç içinde .Blica da karaktersiz bana kalırsa neyse ki kurtulduk.Ama sorun şu bu iki üç adam çirkef futbol oynayınca fenerbahçe çirkef olmuyo.şu iki adamın rakibe yaptığı sert faulleri bazen sakatlamaya yönelik faulleri komple fenerbahçeye yıkmak gerçekten priceless.E bu takımda Alex var o da çok sakin bi adam.Stoch var bi omuz koyuyosun direk yerde adam ahaha. gökhan gönül var iyi niyetli adam.Niang var mesela bu sezon yerden kalkamadı bu adam indirilmekten.Mehmet topuz var sağa sola durmadan koşuyo asdf.

Demek istediğim bu iki adam çirkef olunca takım çirkef olmuyo.Onu da geçtim Fenerbahçe komple camia olarak çirkef olmuyo.

Başka ülkelerde de poulsen , pepe gibi sert adamlar var lugano ayarında onlara ne diycez.Lugano nun çirkef olmadığını idda eden yok ama komple takıma yıkmak ve bu sebepten nefret etmek ilginç bi argüman.
Sosyal ağlarda paylaş

biz gs maçlarını oturup izlemediğimiz için veya sizin fb maçlarında elde kağıt kalem oturup maç sonlarında tek tek gif avcılığı yapmadığımız için öyle liste koymamız pek mümkün değil antuda filan vardır üyeliğiniz vardır büyük ihtimal girin bakın sizin futbolcular ne çirkeflik yapmış
Sosyal ağlarda paylaş

interperez said:

burda luganoyu emreyi savunmuyorum ben.Bu adamlar özellikle lugano çirkef.Emre de gaza geliyo saçmalıyo maç içinde .Blica da karaktersiz bana kalırsa neyse ki kurtulduk.Ama sorun şu bu iki üç adam çirkef futbol oynayınca fenerbahçe çirkef olmuyo.şu iki adamın rakibe yaptığı sert faulleri bazen sakatlamaya yönelik faulleri komple fenerbahçeye yıkmak gerçekten priceless.E bu takımda Alex var o da çok sakin bi adam.Stoch var bi omuz koyuyosun direk yerde adam ahaha. gökhan gönül var iyi niyetli adam.Niang var mesela bu sezon yerden kalkamadı bu adam indirilmekten.Mehmet topuz var sağa sola durmadan koşuyo asdf.

Demek istediğim bu iki adam çirkef olunca takım çirkef olmuyo.Onu da geçtim Fenerbahçe komple camia olarak çirkef olmuyo.

Başka ülkelerde de poulsen , pepe gibi sert adamlar var lugano ayarında onlara ne diycez.Lugano nun çirkef olmadığını idda eden yok ama komple takıma yıkmak ve bu sebepten nefret etmek ilginç bi argüman.

fenerbahçe çirkef demedim ben zaten luganoyla hagi kıyaslanmış ona laf ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

haginin çirkefliği çok farklıydı.hırslıydı kufur ederdi tükürürdü milletin üstüne yürürdü

bunlar ayrı buna laf yok

fakat dirsek atmak çift ayak dalmak sakatlamaya yönelik heraketler ayrı

Niye hagi hırsızsınız derken çirkef değilmiydi bence orada görmeniz gereken haginin gerçek yüzüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Beşiktaş ve Galatasaray'da 5 şampiyonluk alsa bu şekilde onlarda yapardı.

O bence taraftara özel değil, millete özel bir aptallıktır. Hani ülkedeki sporları futbol hariç amatör branşlar diye ayırma mallığını yapmışız zamanda, şimdi yavaş yavaş bundan kurtuluyoruz en azından oradan faydası var bu 5'te 5 geyiklerinin asdfds

Yoksa ne demek abi? Ülkede 5 tane takım sporu yapılıyor sanki de hepsini tek kulüp toplamış sdfs

olsun ama hoş, en azından ilgi çekiliyor diğer taraflara, şimdi seneye Fener hentbolda, su topunda falan da başarılı olursa 7'ye 8'e çıkar ülkedeki takım sporlarının sayısı asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...