Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Lorrotar said: santos kazım kankası gitti diye oynamıyor. santos kazım gittikten sonra oynamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 tnkt said: eden hazardı alsak iyi olur ama çok celimsiz bizim lig içinlen bi git çelimsizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hazard gelse avrupada bile akariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hazard mı çelimsiz :D hazardla beraber onun ayarında bi adam daha gelse yıkar geçeriz ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi aa stoch var en büyük örnek işte... güçlenmeleri lazım. aykut bile dedi stoch için güçlenmesi lazım diye hazard da öyle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 türkiye ligi çok sert bir lig.hani sertliği öyle kıran kıran geçen maçlar anlamında değilde hayvanlık anlamındaki sertlik.hakemlerimiz çok çok kötü olduğu için portodaki hulk u getirsen 5 hafta dayanamaz sakatlanır. hazard ı bitek milli maçta izlemiştim ondada sonradan girmişti heralde ama stoch kadar güçsüz olduğunu sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 fransada oynuyor adam, niang bile dayanamadı TR deki sertliğe hazard mı dayanacak? o yüzden güçlenmesi lazım hoş tabii aldık da adamı güçlenmesi kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 2011-2012 için yine en kadrosu oturmuş takım fener, 2-3 cuk oturucak takviye yapabilirlerse yine bir çeyrek final görebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ya dia'nın sakatlıgının ne oldugu hakkında çok spekülasyon yapılıyor ama boş konuşuluyor bence panik yapmaya gerek yok. gelecek sezon taş gibi oynuyacak cocuk,bi sıkıntı yok. appiah la aynı sorun fln diyorlarda,appiah sakat sakat uzun süre iğneyle oynayıp,üstüne bide yanlış tedavi gördüğü için o hallere geldi.artık çok daha profesyonel bir sağlık ekibi anlayışımız var. ayrıca cenr iyi bir kanat oyuncusu,gerektiğinde niang bile sol kanatta görev yapabilir,(bu sezon 2-3 kere yaptı bunu) sağ kanat zaten özer,topuz fln oynar gerektiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 DoubleW said: 2011-2012 için yine en kadrosu oturmuş takım fener, 2-3 cuk oturucak takviye yapabilirlerse yine bir çeyrek final görebilirler Aykut'un avrupada başarılı olacağına inanmıyorum ben, inşallah mustafa denizli vakası olmaz ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Zaten en büyük etken aykut fakat şuana kadar iyi götürdü, şl için fenerden umutluyum bne gruplardan çıkar diye düşünüyorum.Ayrıca alex e bi alternatifte bulunmalı artık nasıl olur bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 taraftar olarak özere sabretmemiz güvenmemiz lazım alex gelecek sezon bu devamlılıkta oynayamayabilir(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ozerin basit oynayamamak gibi bi problemi var o da kendini begendirmeye calisiyo iste naapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Özer'de öyle bir sorun bariz var. Bizim ona sabretmemizin yanında onunda oynadığı maçları oturup dışardan bir izlemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 özeri ankaradan beri izliyorum zerre futbol zekası görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 alex'in alternatifini bulamayız ufak ufak alexsiz bir sistem yapılması şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Hagisizlik sendromu yaşamayalım biz de 10 yıl :D Gerçi bizde Aziz başkan var da yinede yavaştan takımı alıştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 fede said: özeri ankaradan beri izliyorum zerre futbol zekası görmedimankarasporda tek sezondan özer secmeleri videosunu izlesen yeter futbol zekasını görebilmen için. O videoyu kaka, mesut, ribery , diego falan 3 sezonda toparlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ahaha özer>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ağır sakatlık yaşamasaydı öyle olabilirdi. Hala toparlayamadı kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3P5X4AV0yx0 bir alex degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 İyi paslar atmış ama şu özel toplama videoda bile, sırf estetiklik kasıntısı gördüm. Şuan hakkında yapılan şikayetler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yeni bir kazım mı doğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi en azından ankaraspordayken denediği hareketleri yapabiliomus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 özer için hüküm verilmiş. Fistan said: cacık olmaz Bonjo said: hayırlı olsun youtube yıldızınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar