Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Wishmaster said:

Ee güzel transfer deniliyor da, oynayacak mı peki bu adam? Ben sanmıyorum :) Parlak oyuncuları alıp alıp çürütüyor Fenerbahçe.

Ek: Şöyle gelecek vaadeden bi futbolcu olsam, kesinlikle adına aldanıp da fenerbahçeye gitmezdim. Oynamayıp yedek kulübesine mahkum olmanın ne anlamı var.

Aykut oynatır bu sene gençlere çok şans verdi. Guiza'ya bile şans verdi adam. O genç değil ama herkes biliyor onun durumunu :) Zaten Aykut'un gelme sebebi ileriye yönelik başarılar alt yapı ıvır zıvır. Fenerbahçe'nin söylediğin zihniyetini değiştirmeye başladı bile Aykut.

"Selçuk'u almamız FB'nin şampiyonluğunu gölgeledi" gibi bir eserin sahibi adama oturup ciddi ciddi cevap veriyorsun sen de :p FB'ye laf edip gelip aynısını 4 adam hakkında birden yapıyor işte burada, adama kulp takamazsa "FB genç oynatmaz ki" diye FB'ye laf atıyor falan, çerezini verin geçin abi.
Sosyal ağlarda paylaş

aygut dilmen geçen sene de bir adam almıştı gençlerbirliğiden

adını unuttum

baya bir maçta ilk 11 ve ilk 18 oldu çocuk

seviyorum bu aygudu, gençlerin elinden tutuyo, aleksin elini tutmuyo, bakalım bu sene neresinden tutacak...

bir arada başka bir genç defans almıştı fener, 34 maç kemiksiz klübeden seyretti sezonu, kısa boylu seyrek saçlı biri, adı aklıma gelmedi şimdi, murat mıydı mustafa mıydı

herneyse, biz bu filmleri çok izledik
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

yahu bir dakka beyler

bu taurisi şu anda hangi takımda oynuyor ???

fistan yazmıstı kimin aldıgını okumadın heralde:

"harrykewell demişki;
yeni sezon ile birlikte inşallah GALATASARAY eski günlerine dönecek
tabi bende o zaman daha aktif olacağım buralarda"

hayda ben tam aykut fan diye title veriyordum gokmen ozdenak oldu herif.

bakalım daha ne dansozlugunu gorucez harrynin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...