Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 size de dokunsak ağlıyosunuz ama. herifin soyadıyla espiri yaptık gülün diye, takıldığınız yer bankasya oldu. tamam süper lige çıkan güngörenspor olarak değiştirelim o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 dostum aynı saatte basket maçımız vardı, o yüzden degişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Esh said: size de dokunsak ağlıyosunuz ama. herifin soyadıyla espiri yaptık gülün diye, takıldığınız yer bankasya oldu. tamam süper lige çıkan güngörenspor olarak değiştirelim o kısmı. hala vasat ama üzülceksen gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Esh said: tamam süper lige çıkan güngörenspor olarak değiştirelim o kısmı. kimse de olmayan harrington kupası elden gider, katiyen yapılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 adamlar onu bile kıskanıyor ya. böyle bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Eternal said: Ya adamların ödleri kopuyo iyi bi transfer yapıcaz diye.Artık nasıl bir kompleks nası bir korku ya da ne biliyim nası bi içerleme varsa Fenerbahçeye karşı..Ödü kopuyo forumun yarısının. Bank Asya tribiniz bitemedi.Düşürsünler.Düşeriz tekrar çıkarız.Futbol tarihinde ilk değil bu. Koskoca Juventus'ta düştü.Ertesi yıl çıktı.Yani siz zannediyo musunuz Fenerbahçe düşünce bu kadar taraftar perişan olucak falan. Umrunda olmaz lan milletin. Fenerbahçe gittiği yerin kalitesini arttırır merak etme yani. Süperlig'i süperlig yapan takımların başında Fenerbahçe var.17 takımda sevmez Fenerbahçeyi.Bu ligi özel kılan en ince olaylardan bitaneside bu zaten. Milletin Fenerbahçe nefreti.Sen zannediyomusun Fenerbahçe düşünce bu süperlig aynı tadıyla tuzuyla devam edicek. İnşallah düşeriz de şu takımın yarattığı atmosferin ne kadar özel ve güzel bir atmosfer oldugunu anlarsınız. Anlamadığın nokta şu, düzeltmek istiyorum, yıllardır millete laf eden, tek güç olduğunu iddia eden, kendi cumhuriyetini kuran takım Fenerbahçe. Kompleks sahibi olan takım Fenerbahçe. Tarihinde ki en önemli kupa Türkiye Lig kupası olan takım, Fenerbahçe. Tek başarınız bizi yenmek. Herkes size düşman değil, siz herkese düşmansınız. Fenerbahçe gittiği yerin kalitesini falan arttırmaz, adınız çıkar başka da bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 uefa cl'nin kaliteli olmasını istemiyomuş o yüzden almamış fb'yi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Söylediğim lafları çarpıtmayın. Bi de sen alan yetkilisisin bişeye cevap vermeden önce 2-3 kere okuyup ona göre her üyenin attıgı posta aynı seviyeyle yaklaş. Tartışıyosan, tartışmaya giriceksen post sonlarına sdf,fgh gibi saçma efektler koyarak alaycı ve ucuz tavırlar sergileme. Sana bi tavsiye. Ben Türkiye sınırları içersinde Fenerbahçe gittiği yerin kalitesini arttırır dedim.Yani biz bank asyanın kalitesini arttırırız.Şampiyonlar ligine gideriz oranın kalitesi artar demedim.Zaten Avrupa'da kaliteli takım çok Fenerbahçe'ye Galatasaray'a veya Beşiktaş'a ihtiyacı yok şampiyonlar liginin. Konu Türkiye ve Fenerbahçe'nin küme düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sen forumun yarısının söylediklerini ödleri kouyor diye çarpıtmışsın? ben senin söylediğin bir cümleye cevap vermişim çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Ben anlatamıyorum sanırım..Benim attıgım postlara tabikide herkes cevap verebilir burda muhabbet ediyoruz.Ama bana buranın yetkili bir üyesi olarak alaycı tavırlar sergileyerek cevaplar verirsen sana tavsiyelerde bulunurum. Kaldı ki sölediğim şeyi anlamamışsın bile.Ben burda bu tarz postlar atmakta özgürüm ben buranın kadrosunda yönetiminde değilim.Bir zamanlar biz de paticikte görevliyken üstümüzdeki formamızı çıkardık her üyeye aynı seviye ve saygıyla yaklaştık.Sen galatasaraylısın veya beşiktaşlısın veya fenerbahçelisin diye benimle veya senin tuttugun takımın zıttını tutan bir üyeyle t.şak geçer tarzda konusamassın anladın mı ? Üstündeki formayı çıkarman hakkında tavsiyelerde bulundum. Yanlış yapıyosun. edit : imlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bak beyim, sana 2 çift lafım var. Koskoca alan yetkilisisin,avatarın var, titleın var, herşeyin var. Binlerce posta hükmedebiliyorsun. Yakışır mı sana başkalarının hayalleriyle oynamak, yakışır mı sana genç yüreklerini kırmak? ama nasıl yakışmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 edit: araya parazit girmiş @eternal: uyarın ve tavsiyelerin için teşekkürler ama biz burda yetkiliyiz diye fikirlerimizi söyleyemeyecek değiliz, yani kurallar dahilinde istediğim gibi yorum yaparım. biz de sizin gibi forum kurallarına uymakla yükümlüyüz, sadece uymayanları uyarmak ve devamında ceza almalarını sağlamak ekstramız. biz bu ekstraları da gayet objektif bir şekilde, taraflı bakmadan yapıyoruz. ha biz uymuyorsak kurallara bizim de fişimizi çekerler gerek gördükleri zaman. sen "süper ligi lig yapan biziz, herkes bize düşman, düşelim de görsünler, gittiğimiz yerin kalitesini arttırırız" temalı cümleler yazarsan benim yazdığımı cevap olarak alman gayet normal. aşırıya kaçacak birşey yazmadığıma inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yıl 2012 hala hörköözz böze dösmannn!! geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Cava kapağın ağa babasını takmış yanlız =) Respect! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 a wild ali koç appears durumu mu var burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 nobre transferi yatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Aynen hiç gerek yoktu iyi olmuş.Sow olayı çözülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Fenerbahçe aldı Sow'u, UEFA toplantısından alınıcak cevap bekleniyor, puan cezasına okey derse UEFA ertesi gün falan sözleşme imzalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 valla isallah puruz cıkmaz, coook iyi transfer cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 demekki pazar günü imza yoksa sıkıntı var uefadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Abii twitter duyumcusu muamelesi yapmayın biraz fazla kesin olmuş attığım postun üslubu. :) Fenerbahçe'nin basketbol şubesinden bi aile dostumuz muhabbet esnasında söyledi de adamın çok da içinde olduğunu sanmıyorum transfer muhabbetinin. Sonra almazlarsa falan bana atarlanmayın durduk yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 lille 8 milyon €'a forvet almış. sanırım geldi sow hakkaten. OFFICIAL: Brest have announced that Nolan Roux will sign for Lille for €8m. #LOSC #SB29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 8 milyona sow un yerine adam alıyorlarsa sow u kaça bırakacaklar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.lavoixdessports.com/L-info-Sports-en-continu/Region/2012/01/17/article_football-lille-sow-vers-fenerbah-ccedil.shtml?utm_source=add_this&utm_medium=twitter&utm_campaign=partage#.TxXczyghciY.twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar