Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

Ya adamların ödleri kopuyo iyi bi transfer yapıcaz diye.Artık nasıl bir kompleks nası bir korku ya da ne biliyim nası bi içerleme varsa Fenerbahçeye karşı..Ödü kopuyo forumun yarısının.

Bank Asya tribiniz bitemedi.Düşürsünler.Düşeriz tekrar çıkarız.Futbol tarihinde ilk değil bu. Koskoca Juventus'ta düştü.Ertesi yıl çıktı.Yani siz zannediyo musunuz Fenerbahçe düşünce bu kadar taraftar perişan olucak falan. Umrunda olmaz lan milletin. Fenerbahçe gittiği yerin kalitesini arttırır merak etme yani. Süperlig'i süperlig yapan takımların başında Fenerbahçe var.17 takımda sevmez Fenerbahçeyi.Bu ligi özel kılan en ince olaylardan bitaneside bu zaten. Milletin Fenerbahçe nefreti.Sen zannediyomusun Fenerbahçe düşünce bu süperlig aynı tadıyla tuzuyla devam edicek.
İnşallah düşeriz de şu takımın yarattığı atmosferin ne kadar özel ve güzel bir atmosfer oldugunu anlarsınız.

Anlamadığın nokta şu, düzeltmek istiyorum, yıllardır millete laf eden, tek güç olduğunu iddia eden, kendi cumhuriyetini kuran takım Fenerbahçe. Kompleks sahibi olan takım Fenerbahçe. Tarihinde ki en önemli kupa Türkiye Lig kupası olan takım, Fenerbahçe. Tek başarınız bizi yenmek. Herkes size düşman değil, siz herkese düşmansınız. Fenerbahçe gittiği yerin kalitesini falan arttırmaz, adınız çıkar başka da bişey olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Söylediğim lafları çarpıtmayın.
Bi de sen alan yetkilisisin bişeye cevap vermeden önce 2-3 kere okuyup ona göre her üyenin attıgı posta aynı seviyeyle yaklaş.
Tartışıyosan, tartışmaya giriceksen post sonlarına sdf,fgh gibi saçma efektler koyarak alaycı ve ucuz tavırlar sergileme.
Sana bi tavsiye.
Ben Türkiye sınırları içersinde Fenerbahçe gittiği yerin kalitesini arttırır dedim.Yani biz bank asyanın kalitesini arttırırız.Şampiyonlar ligine gideriz oranın kalitesi artar demedim.Zaten Avrupa'da kaliteli takım çok Fenerbahçe'ye Galatasaray'a veya Beşiktaş'a ihtiyacı yok şampiyonlar liginin.

Konu Türkiye ve Fenerbahçe'nin küme düşmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anlatamıyorum sanırım..Benim attıgım postlara tabikide herkes cevap verebilir burda muhabbet ediyoruz.Ama bana buranın yetkili bir üyesi olarak alaycı tavırlar sergileyerek cevaplar verirsen sana tavsiyelerde bulunurum.
Kaldı ki sölediğim şeyi anlamamışsın bile.Ben burda bu tarz postlar atmakta özgürüm ben buranın kadrosunda yönetiminde değilim.Bir zamanlar biz de paticikte görevliyken üstümüzdeki formamızı çıkardık her üyeye aynı seviye ve saygıyla yaklaştık.Sen galatasaraylısın veya beşiktaşlısın veya fenerbahçelisin diye benimle veya senin tuttugun takımın zıttını tutan bir üyeyle t.şak geçer tarzda konusamassın anladın mı ?

Üstündeki formayı çıkarman hakkında tavsiyelerde bulundum.
Yanlış yapıyosun.

edit : imlâ
Sosyal ağlarda paylaş

edit: araya parazit girmiş
@eternal:
uyarın ve tavsiyelerin için teşekkürler ama biz burda yetkiliyiz diye fikirlerimizi söyleyemeyecek değiliz, yani kurallar dahilinde istediğim gibi yorum yaparım.

biz de sizin gibi forum kurallarına uymakla yükümlüyüz, sadece uymayanları uyarmak ve devamında ceza almalarını sağlamak ekstramız. biz bu ekstraları da gayet objektif bir şekilde, taraflı bakmadan yapıyoruz. ha biz uymuyorsak kurallara bizim de fişimizi çekerler gerek gördükleri zaman.

sen "süper ligi lig yapan biziz, herkes bize düşman, düşelim de görsünler, gittiğimiz yerin kalitesini arttırırız" temalı cümleler yazarsan benim yazdığımı cevap olarak alman gayet normal. aşırıya kaçacak birşey yazmadığıma inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abii twitter duyumcusu muamelesi yapmayın biraz fazla kesin olmuş attığım postun üslubu. :)

Fenerbahçe'nin basketbol şubesinden bi aile dostumuz muhabbet esnasında söyledi de adamın çok da içinde olduğunu sanmıyorum transfer muhabbetinin.

Sonra almazlarsa falan bana atarlanmayın durduk yere :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...