Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

ya ne kolpacisin rew, aziz yildirim onune geleni turk yapiyormus. aurelio, MILLI TAKIMDA OYNAMASI ICIN turk yapildi. o kadar. fenerbahcede baska turk olan futbolcu yoktu; 30 yil turkiyede oynayan uche ve 10 yil kocaelisporda oynayip orada turk olan mirkovic haric.

nobre fenerden besiktasa gitti, demiroren in kayinpeder turk yapti nobreyi.

emenike yedek oynamayi kabul eder tabi ki de, ahahaha emenike kim lan, sanki messi anasini satiyim.

nası yahu, mert meriçler, ucheler, neydi o sol kanat unuttum adını sırp mıydı neydi, baliçler falan...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

gokcek vederson ankaraspor'dayken turk oldu. onu da melih gokcek turk yapti adindan anlasilabilecegi uzere.

ha ok olur olmaz fb ye transfer oldu o vakit eheh bakıyorum 2004-2007 arası ankarada oynamış 2007 de fb ye gelmiş türk olma tarihi de 2007 gözüküyor ondan bilemedim, belkim i.melih i çok sevdi onda o ismi aldı dedimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

barbu said:

selçuk'u alabilsek iyi olurdu ama gs ye 21 milyon euro ya patladi diyorlar. o kadar da çok. verilmediğine sevindim o kadar para sırf alabilmek için.

iste medyanin gucu bu.

valla bişiler demeye çalışmıssın ama anlam veremedim. bu haberleri medyadan alıcaz tabiki. doğru ya da yanlış bilemem. fatura göster sana inanayim.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Buddha said:

fizban said:

ahahahhahah buddha cok cahilsin. niang yillarca sol kanat oynadi.

Marseille'da attığı 100 golü sol kanat olarak mı attı? Benim bildiğim yer yer sol kanat oynuyordu mecbur kalındığında?
4-3-3 un solunda oynadi.

İyide Fenerbahçe 4-3-3 oynamıyor, 4-2-3-1 oynuyor. Alex faktöründen ötürü, yani temelinde 4-4-2 bozması bi taktiği var Fenerin, o taktikte Emenike'yi sol kanada koyarsan da biraz açık verir arkası, zaten sol bekiniz hücumcu, defansif yanı zayıf bi adam, bir de oraya forvet bozması bi adam yerleştirip defansa yardım ettirmezsen, orta sahaya makalele tarzı sürekli beklerin açığını kapatıcak bi adam gerekir, alırlarsa öyle bi taktik de oynatabilirler tabi... :)

edit: Virgülledim biraz :D
Sosyal ağlarda paylaş

kap'taki linki yollamak lazım aslında, onun yalan olduğunu iddia eden çıkmaz heralde.

barbu said:

lol. senelerce türkiyede ödenen ücretin az gösterilmediğini görmedik zaten.

şimdi böyle suçlayıcı yorumlardan önce biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor. yoksa kulaktan dolma bilgiyle tırt suçlamalar ayıp oluyor. bahsettiğin senelerde takımlar şirketleşmemiş, halka açılmamıştı. haliyle istediğini gösterirdi. Şimdi öyle bir şey yapma şansın yok. En fazla kulüple alakasız olarak kendi cebinden ekstra para verebilirsin yönetici olarak el altından, onun da zaten kulübe bi zararı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Senelerce Türkiye'de gösterilen ücretin az olduğu dedikodusu yapıldı ama artık bunu yapmak yasadışı borsaya bağlı şirketler olduğu için takımlarımız.
Yani eğer Selçuk'a bildirilenden fazla bi para verildiyse bunu Galatasaray ödemedi,ben ödemiş olabilirim mesela cebimden ama bu Galatasaray'ı bağlayan bi durum değil ;)

Fenerbahçe'nin şuan ortasahaya 1 değil 2 tane çok iyi oyuncu alması lazım,eğer altyapıdan gelicek varsa bilemem tabi.
Ama başka biyerde de söylemiştim Emre'nin yaşı ortada,çok maç kaçırıyor zaman zaman,ki bu sene maç temposu da yoğun olucak mevsim başında erken elenme şansı da kalmadı Fener'in...
Emre'nin yanına ve Emre'ye alternatif 2 adam lazım FB'ye şuan...
Sosyal ağlarda paylaş

Düzenli oalrak mı sol kanat oynuyordu? Ben forvette oynarken orda şampiyon oldu sanıyorum.

Hadi Niang solda oynasın Emenike ilerde. Haır anlamadığım Emenike'ye harcadığın yabancı kontejanıyla taş gibi bir ortasaha alırdın süper takım olurduk. Takım bu kadar oturmuşken bir tek Emre'nin yanına sağlam adam lazımdı. Ha bu sefer de Stoch Dia nerde oyanacak sorusu çıkıyor ortaya topuz ortasaha oynayacak heralde ki zorlanıyordu geçen yılda.

Neyse abi geçen yılki BJK olduk yabancı kontejanı sorunundan takım alt üst olacak o kesin. Hayırlı olsun 6. forvetimiz. Gökhan'ı sayma hadi 5. olsun Guiza'yıda sayma 4. olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

kap'taki linki yollamak lazım aslında, onun yalan olduğunu iddia eden çıkmaz heralde.

barbu said:

lol. senelerce türkiyede ödenen ücretin az gösterilmediğini görmedik zaten.

şimdi böyle suçlayıcı yorumlardan önce biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor. yoksa kulaktan dolma bilgiyle tırt suçlamalar ayıp oluyor. bahsettiğin senelerde takımlar şirketleşmemiş, halka açılmamıştı. haliyle istediğini gösterirdi. Şimdi öyle bir şey yapma şansın yok. En fazla kulüple alakasız olarak kendi cebinden ekstra para verebilirsin yönetici olarak el altından, onun da zaten kulübe bi zararı yok.

bahsettiğim şey bu zaten. yoksa halka açılma olayı dışında, diğer futbolcular da sorarlar adama noluyor diye.

ayrıca kimi suçlamışım ki ben? böyle bir haber okudum. bu kadar para veriliyorsa da iyi ki vermemişiz demişim. sonra masqurade gelmiş medyanın gücü demiş.

az at gözlüklerinizden kurtulun plz. bir de mod olucan.

suçlayıcı yorummuş. meh
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

İnsan işte resmi siteye değil, yediremeyip inanmak istediğine inanıyor.

20de olsa emenikeye 9m veren bi takımdan 1000kat daha iyi bi transfer.

abi ahahahahaHAHAHAHAH. İYİMİSİN ASFDSUYFSD. yedirememek nedir. zaten keşke bize gelsin dediğim bir adam. bok atma gibi bir amacım olsa. ihtiyacımız yok der kestirip atardım.

abi resmen garipleşiyorsunuz konu takımınız olunca ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

İnsan işte resmi siteye değil, yediremeyip inanmak istediğine inanıyor.

20de olsa emenikeye 9m veren bi takımdan 1000kat daha iyi bi transfer.

Katılıyorum. Ama GS Eminike'yide alsa Selçuk'uda alsa her türlü GS'ye yarardı. Selçuk açısından bakınca FB Selçuk'u alsa Emenike'den 20 kat daha iyi transfer olurdu. Çünkü o böglede Emre'den sonra neredeyse tek oyuncu. GS'yede çok yaracak ama GS'ye Emenike'de Selçuk kadar yarardı. Heralde GS Selçuk'u kapınca Emenike'yide almasın diye aldı Aziz. Helal olsun ben düzeldiğini sanıyordum bu herifin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...