Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yalçın çakır çözer çözse çözse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 barnacle said: http://oi53.tinypic.com/2vn3l1g.jpg AHAHAHHAH Yalçın abiye yeni yöntem. bilgisayarda resmi büyüterek gençleştirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Masquerade said: csi antu ehuehue antu bomba abi atsızcılar 1 antu 2 şu sezeri almadıysak almaktan vazgeçelim tam fitneci tipi var hiç kanım ısınmadı hadi adama küfür edişlerini filan geçtim takımın 90+ gol atıp maçı kazanıyor sonra en ufak bi sevinç belirtisi göstermiyosun böyle karaktersiz formasına saygısı olmayan herifleri kendi takımımda görmek istemiyorum,selçuk ilk 11 oynasın bu herifi alacağımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ben de Kesinlikle istemiyorum... Son derece karaktersiz bir eleman bence Sezer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aynen öyle bu sezer trt nin roportajında futboldan kazandıgınız parayı nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna '' gari gıza harcıyorum hahah'' ve sonrasında '' şaka şaka ben evliyim '' diyen bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi Sezer ne ya tamam Yıldırım akıllandı ucuz ama sağlam tramsfer yapıyor diye bu ne abi? Bu kadarda pintileşmesin arkadaş hazır takım oturmuş eksik parçalarada kaliteli adam alsında Avrupa'da da biraz kademe alalım. Kim lan bu Sezer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Eskişehirspor'un egoist apaçisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kişiliği beni ilgilendirmez. Sezer iyi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Esh said: barnacle said: http://oi53.tinypic.com/2vn3l1g.jpg AHAHAHHAH Yalçın abiye yeni yöntem. bilgisayarda resmi büyüterek gençleştirme. HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Sezer'de şampiyonlar liginde ne sıçaar be.. vallahi billahi. tam komedi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Video'dan belli oluyor. Abi heralde bunu alacağımız diğer ortasaha nın yedeği olarak alıyorlar? Yani öyle umut ediyorum. Aziz Yıldırım parayı hem forvetlere veriyor. Sezon bittiği gibi bastı emenikeye 9m. Aziz Yıldırım'ın artık takımın sadece forvet olmadığını anlaması lazım. Bu ne lan Niang Semih Guiza Gökhan Ünal Alex Emenike. Koleksiyon yapıyor adam. Niang varken forvet niye alıyorsun abi. Tamam forvet aldın SEZER nedir abi? Biz hep orta saha sıkıntısı çektik adam hala forvete önem veriyor nasıl kafadır anlamış değilim hala parayı forvete basıyor 3289479872389472 tane gol kralı forvetimiz varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Fistan said: kişiliği beni ilgilendirmez. Sezer iyi oyuncu. Abi ben madrid'ten las diarra falan alınır diyordum. Sezer umarım yedek olarak alınmıştır. Emenike'ye gere kyoktu derim eğer forvete 9m verip sezeri bu sezon as diye alırlarsa. Aziz Yıldırım bu kadar da taş kafalı olamaz. Eminim Sezer yedek olarak alınıyordur yada umarım öyledir. Bıktık lan 2 gol atan oyuncuya dunya apra verioryuz sonra diğer pozisyıonlar leş. Yıllarca Ümit ÖZet'ın sol kanatta resmi maçalr sol ayağını deneme yanılma yoluyla geliştirdiğine tanık oldum. Selçuk Deniz. Artık her pozisyona önem verilsin lütfen. Niang Semih varken Emenike alınıp 2 senedir ORTASAHA diye ağlarken Sezer alınmaz. ŞAkadır bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Nihat Doğan'ı andırmıyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Emenike 9m euro degil , 7m euro , 4 sene icinde baska kulübe satarsak 2m euro daha verilecek satılmazsa verilmeyecek . Emenike-Niang yan yana oynayacak muhtemelen seneye , Alex basgan türk statusunde oynayacak , yabancı kontenjanıda sorun yaratmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Emenike şampiyonlar liginde çok iyi performans sergileyecek. Hatırlatırım size bu postumu.Niang'ı solda oynatıp emenikeyi ileri alırsa çok iyi bi avrupa senesi geçiririz hücüm anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 alex nereye turk oynuyor? Bonjo said: Emenike 9m euro degil , 7m euro , 4 sene icinde baska kulübe satarsak 2m euro daha verilecek satılmazsa verilmeyecek . Emenike-Niang yan yana oynayacak muhtemelen seneye , Alex basgan türk statusunde oynayacak , yabancı kontenjanıda sorun yaratmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 fde said: emenikenin doğrudan 11de oynayabileceğini düşünmüyorum alex varken takımda en fazla bir forvet oynayabilir fenerin birinci forveti de niang olduğuna göre semih giderse guizanın önünde takımın 2.forveti olabilir ama semih kalırsa bence semihten de sonraki alternatif olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Başbakan Türk yapıyor Alex basganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi tamam da zaten ilk gördüğümde Emenike'ye bişey demedim genç oyuncu zarar etmeyiz dedim etsekte parlak genç oyuncuya değer. Ama nasıl olacak ilerde Niang Alex Emenike. Emre tek orta sahamı oynayacak nasıl olacak? Hani hepimiz biliyoruz Alex'in arkasına 2 tane adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 turk vatandasi olduktan 5 yil sonra oynayacak turk statusunde anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Buddha said: Abi tamam da zaten ilk gördüğümde Emenike'ye bişey demedim genç oyuncu zarar etmeyiz dedim etsekte parlak genç oyuncuya değer. Ama nasıl olacak ilerde Niang Alex Emenike. Emre tek orta sahamı oynayacak nasıl olacak? Hani hepimiz biliyoruz Alex'in arkasına 2 tane adam lazım. onu diyorum işte alex varken niang-emenike yi anca turkıye kupası maclarında ızlerız 3.lig takımına karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Evet anca Türk vatandaşlığı için başvururlar Alex için, futbolu bıraktıktan sonra kalır diye. Yoksa torpil ile kanunu çiğneyip ayrıcalık yaparsa diğer klüpler tepesine biner =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sezerin emrenin yanında oynatmak için alındığını düşünmüyorsunuz umarım ? alex'in pozisyonunda oynayan bir adam daha çok. gayet yetenekli adam, yedek için de iyi alternatif, bi de bilica ve gökhan ünal gibi çöplerden de kurtulucaz transferiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi şöyle yazıyım ben sana Volkan Gökhan Lugano Yobo Santos Topuz(Stoch) Emre Transfer Niang Alex Emenike niang biraz daha ilerde tabi, sol ilerde marsilyada oynadıgı gibi..Emre'nin yanına bir emre daha alıyoruz alex'in arkasına 2 kişi olmuş oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aynen şu son kadro. tabi hemen ilk 11'e yerleşemez bence emenike ki daha niangın sakatlanacağı durumlar da olcak, geride stoch ve dia da var bekleyen, çok çılgın bir hücum hattımız oldu. şimdi kaliteli bi yerli stoper, bi de canavar gibi orta saha aldık mı tamam ya daha bi eksiği kalmıyor kadronun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar