Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

csi antu

ehuehue antu bomba abi atsızcılar 1 antu 2

şu sezeri almadıysak almaktan vazgeçelim tam fitneci tipi var hiç kanım ısınmadı hadi adama küfür edişlerini filan geçtim takımın 90+ gol atıp maçı kazanıyor sonra en ufak bi sevinç belirtisi göstermiyosun böyle karaktersiz formasına saygısı olmayan herifleri kendi takımımda görmek istemiyorum,selçuk ilk 11 oynasın bu herifi alacağımıza
Sosyal ağlarda paylaş

Video'dan belli oluyor. Abi heralde bunu alacağımız diğer ortasaha nın yedeği olarak alıyorlar? Yani öyle umut ediyorum. Aziz Yıldırım parayı hem forvetlere veriyor. Sezon bittiği gibi bastı emenikeye 9m. Aziz Yıldırım'ın artık takımın sadece forvet olmadığını anlaması lazım. Bu ne lan Niang Semih Guiza Gökhan Ünal Alex Emenike. Koleksiyon yapıyor adam. Niang varken forvet niye alıyorsun abi. Tamam forvet aldın SEZER nedir abi? Biz hep orta saha sıkıntısı çektik adam hala forvete önem veriyor nasıl kafadır anlamış değilim hala parayı forvete basıyor 3289479872389472 tane gol kralı forvetimiz varken.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

kişiliği beni ilgilendirmez.
Sezer iyi oyuncu.

Abi ben madrid'ten las diarra falan alınır diyordum. Sezer umarım yedek olarak alınmıştır. Emenike'ye gere kyoktu derim eğer forvete 9m verip sezeri bu sezon as diye alırlarsa. Aziz Yıldırım bu kadar da taş kafalı olamaz. Eminim Sezer yedek olarak alınıyordur yada umarım öyledir. Bıktık lan 2 gol atan oyuncuya dunya apra verioryuz sonra diğer pozisyıonlar leş. Yıllarca Ümit ÖZet'ın sol kanatta resmi maçalr sol ayağını deneme yanılma yoluyla geliştirdiğine tanık oldum. Selçuk Deniz. Artık her pozisyona önem verilsin lütfen. Niang Semih varken Emenike alınıp 2 senedir ORTASAHA diye ağlarken Sezer alınmaz. ŞAkadır bu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

fde said:

emenikenin doğrudan 11de oynayabileceğini düşünmüyorum alex varken takımda en fazla bir forvet oynayabilir fenerin birinci forveti de niang olduğuna göre semih giderse guizanın önünde takımın 2.forveti olabilir ama semih kalırsa bence semihten de sonraki alternatif olur
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam da zaten ilk gördüğümde Emenike'ye bişey demedim genç oyuncu zarar etmeyiz dedim etsekte parlak genç oyuncuya değer. Ama nasıl olacak ilerde Niang Alex Emenike. Emre tek orta sahamı oynayacak nasıl olacak? Hani hepimiz biliyoruz Alex'in arkasına 2 tane adam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Abi tamam da zaten ilk gördüğümde Emenike'ye bişey demedim genç oyuncu zarar etmeyiz dedim etsekte parlak genç oyuncuya değer. Ama nasıl olacak ilerde Niang Alex Emenike. Emre tek orta sahamı oynayacak nasıl olacak? Hani hepimiz biliyoruz Alex'in arkasına 2 tane adam lazım.

onu diyorum işte alex varken niang-emenike yi anca turkıye kupası maclarında ızlerız 3.lig takımına karsı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...