Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bu daha cirkin bu dursun http://g.mynet.com/i/89/184093-46.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 benim de canım sıkkın bugün abi=) troll avına çıktım bölümde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bu kalsın, yeterince çirkin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Masticore said: Stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru'nu kıskanabilirsin (edıt:utanabilirsin) mesela... Durum şunu gösteriyor ki bu sene yine son dakikada transferler yapıcaz ve boş,beleşleri topluycaz. Hiçbirşey bitiremedik yine sarktı transferler... Elde var tek Free Elmander. Honestly, Eğer yapamazsa düzgün transferler bu başkanda Polat'tan farklı gorunmuycek gözüme. Kamp 1 ay sonra niye simdiden bu kadar sovdun ki son dakika transferleri yapicaz falan diyerek.Bence gerekli anlasmalar yapilip biara patir kutur hepsi birden aciklancak bitcek transfer donemimiz.Oyle bir izlenim birakti baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 inş. öyle olur ya pesimistim biraz :) son 10 seneye bakıyorum hep aynı.. Şu çıkan haberlere bakıyorum Drogba deniyor Cisse'ye kayıyor (dünya yıldızı diye oda dogrumu,yalanmı bilmiyorum) Bakalım görücez farklımı değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Önümüzdeki 2 hafta içerisinde bitirirler hepsini işte. Medyanın dolduruşuna gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 cisse geçen sene de çıkmıştı... ama mümkünse gelmesin. sakatlanıyor zırt pırt diye hatırlıyorum ki, bizim ligde en son ihtiyacımız olan şey sakat santrafor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 basket finalini bekliyorlar bence. herkesin odak noktası orası olsun istiyolar. fb baskette sampiyon oldugu gun drogba acıklanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Niye fb`yi baskette sampiyon ilan ettin abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 olursa, olmazsa almiyoruz drogbayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Elmander golünü attı milli takımda...Moldova gerçi rakip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hangi ülkeden o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 avrupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 merkez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kuzey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sağ, sol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 burda post kasılıyor dediler geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 milli mac gosteriyo ki balta ile caglara guvenirsek sictik. sol bek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aynen onu dusunuyodum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 1 tane adam gibi turk sol bek yok yahu. caglar'a da uzuldum ya. genc cocuk. hayatının en kritik hatalarından birini yaptı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 calar o hatayi yapmasa da sol bek diyince akla en son gelicek isim.. iyice dibe itti kendni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bu ne olm, Yekta duyum almis yonetimden gfdg. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93457 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 applev0dka said: calar o hatayi yapmasa da sol bek diyince akla en son gelicek isim.. iyice dibe itti kendni kim gelicek ki ondan once? bi tek koybası var milli takımda oynamıs sol bek. o da bek degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 çağlar da oyuncu diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar