applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Red said: bu beşiktaş kadrosunun seneye yeterli oldugunu mu düşünüsonuz gerçekten başarılar o zaman en az galatasaray kadar yenilenmeye ihtiyacı var. sene ortası tayfur gider kimi yollucaksin söylermisn pardon söyle soruym nerede takviyeye ihtiyacmz var benm yazdgm yer dısında bek demiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 beşiktaşın kadrosu iyiy ya seneye iş yapacaak işte ne yenilenmesi.. belki bir iki eksik tamamlanır fln da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kağıt üstü iyi kadrolardan aynı kadro iş yapacak olsa bu senede yaparı yahu.seneye ne degişicek aynı guti aynı almeida aynı kaleci aynı stoperler bi kere guti şu performansla bank asyada ilk 11 anca girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 cenk-(rustu) alınacak bek-toroman-egemen(sivok)-ismail simao- necip fernandes(ernst)- quaresma guti almeida(mustafa) gutisiz 4-4-2 de oynar takım.. daha ne gerek bu takıma söylermisn quaresma'yi mi degistrcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Valla Ersan dediginiz kadar fanatik besiktasli ise bizim teklifi reddeder, 2 sene oynar bank asyada ya da adana cark edip sizin teklifi kabul eder mutlu mesut biter bu hikaye. Ama Galatasaray'in yaptiginda hicbir yanlis ya da etik disi bisi yok bu transfer girisimi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Red said: kağıt üstü iyi kadrolardan aynı kadro iş yapacak olsa bu senede yaparı yahu.seneye ne degişicek aynı guti aynı almeida aynı kaleci aynı stoperler bi kere guti şu performansla bank asyada ilk 11 anca girer medya'nin etkisi işte.. guti kötu guti kötu diye aglıyor medya.. en cok asist yapan oyuncu besiktasda.. en cok gol atan 2. oyuncu.. at gözlugu mod off pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 işte yıldız topçular yarım sezon iyi oynayamadı diye yollayıp yerlerine başarıya aç topçular alınması lazım adamlar haklı, gs bu sene yaptı meyvesini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi biz gs nin ne kadar kötü oldugunu kabul ettik o yuzden kasmayın ahah gozlukle alakası yok guti top oynamıyor.sarptan bi farkı yok yaani ha beşiktaşta tayfur giderken takım kötü giderken bu mesajları alıntılıcam ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 guti 2. yari cidden kötüydü red bunu inkar eden yok zaten.. ilk yari cok verimliydi ama 2.yari olamadi.. sen simdi bjk baskani olsan söylermsn allah askına kimi degstrceksin su takımdan.. dusunmeden bjk iyi degil,fln filan yapmak kolayda.. bu oyuncular bu senenin transferleriydi daha geldkleri gün söylendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 valla ersan disinda bizim yabanci hamlelerimiz onemli. bakalim ne cikacak. 10 tane transfer yapacakmis terim. (hakan unsal kendi yazdi, terim ile toplantida soylemis sayi ve oyuncularin liglerini) selcuk ve elmander geldi. kaldi 8 atilacak kursun. ersan da alinirsa kaliyor 7. 1 kaleci (frey) 1 yabanci stoper (?) 1 sag bek yedek (?) 1-2 orta saha (kallstrom+diego?) 1 kanat (volkan sen) 1 forvet (necati/ibrahim akin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Beyler burası Galatasaray tartışma konusu Beşiktaş'ı gidin kendi konunuzda tartışın. Ersan ona gider buna gider bilmem yalnız Beşiktaş'lılar çok çirkinleşmiş onu farkettim. Noktası virgülüne programdan denen yazı Türkçe değil,google çeviriden çevirilmiş gibi duruyor 8 yaşında bi çocuğa falan yazdırmışlar sanırım. Gelelim Ersan'a, arkadaş sene başında siz bu adamı kiraladınız mı kiraladınız. Bu adam iyi top oynadı mı oynadı,gidip satın alsana bonservisini neyi bekliyosun? Adam gibi baştan parasını verip almazsan ondan sonra 4 çok efendim bu adam Beşiktaş'ta oynamak istiyor mecbur satıcaksınız daha ucuza diye trollface yaparsan sonra gelip başkası da biz bu oyuncuyu bu paraya alırız dediğinde ağlamayacaksın.Galatasaray işin içine girmeden önce 4'ü verse bırakıcaktı Adana,böyle Trollemeye kalkarsan pis pis onlar da seni troller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sana şöyle söyliyim ben portekiz tayfası gelmeden önceki beşiktaşı daha çok beğendiydim şaka maka tabata falan daha iyi oynuyorlardı.ernst bilmemne schuster öyle yada böyle önde oynayan takım kurmustu.hatta burda da yazık keyifli oynuyor beşiktaş biz gol bile atamıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Arda gidecekse iyi kanat oyuncusuna ihtiyacımız var ama sürekli oynayabilmeli istikrarlı olmalı... Şu an bakınca Kazım belki biraz ama o da çok vurdumduymaz ve istikrarsız gibi geliyor bana, başka da adam yok kanatlarda.. Pino ne olur bilmiyorum da Fatih Terim'in Pino'yu pek istediğini sanmıyorum... Aydın vs hikaye zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Nasıl etik oluyor bizde özleşmiş bir adama sulanıyorsunuz işte. Adana sizden yüz bulmasa bu kadar kastırır mı. Başka bir takım çıkıp onlarla anlaşma biz sana 20 milyon vericez dese ne kadar etik oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kazım cok kotu abi enteresan bi şekilde gol mol atıp asist yapıyor ama maç içinde topsuz alanda 0 hiç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Özdeşleşmiş ne yahu... @Red Aynen bence de...Kesinlikle sevmiyorum ben de Kazım'ı...Dediğin gibi topsuz oyunda sıfır... Ayrıca karakter olarak gram ilerlediğini düşünmüyorum şahsen...Fenerbahçe klübesine yaptığı hareketten belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 EricCantona said: Beyler burası Galatasaray tartışma konusu Beşiktaş'ı gidin kendi konunuzda tartışın. Ersan ona gider buna gider bilmem yalnız Beşiktaş'lılar çok çirkinleşmiş onu farkettim. Noktası virgülüne programdan denen yazı Türkçe değil,google çeviriden çevirilmiş gibi duruyor 8 yaşında bi çocuğa falan yazdırmışlar sanırım. Gelelim Ersan'a, arkadaş sene başında siz bu adamı kiraladınız mı kiraladınız. Bu adam iyi top oynadı mı oynadı,gidip satın alsana bonservisini neyi bekliyosun? Adam gibi baştan parasını verip almazsan ondan sonra 4 çok efendim bu adam Beşiktaş'ta oynamak istiyor mecbur satıcaksınız daha ucuza diye trollface yaparsan sonra gelip başkası da biz bu oyuncuyu bu paraya alırız dediğinde ağlamayacaksın.Galatasaray işin içine girmeden önce 4'ü verse bırakıcaktı Adana,böyle Trollemeye kalkarsan pis pis onlar da seni troller... abi daha ne etik arıyosun adamın transferden anladığı takımların birbirini trollemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Futbolcular çok konuşur ben şu takımda oynamak istiyorum diye, ama hep o takımda oynamazlar. Dedik ya adam ciddiyse BJK hakkında zaten bizi reddeder, değilse de gelir. Etik dışı bir durum yok ya işiniz gücünüz ağlamak, herkese ağlayacağınıza takımınız nerede yanlış yaptı gidin onu tartışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 eksi said: beşiktaş klübü adanaspor yöneticilerinin köylü kurnazlığına prim vermiyor ve bir duruş sergiliyor. bu yarın galatasaray'ın da başına gelebilecek bir durumken gönül isterdi ki 3 büyükler kendi aralarında bazı prensipler yaşatsınlar ama o ayrı konu. benim asıl söylemek istediğim, beşiktaşlı yönetciler geçen sene nasıl böyle bir yanlış yapabildiler, hayret. tanınmamış futbolcu, tüm kozlar elinizde. avrupa'da milletin sözüne güvenmiyorsunuz da fernandes'in sözleşmesine yazdırıyorsunuz, türkiye'de mi bir futbol klübü yönetcisinin sözüne güveniyorsunuz? şimdiki fiyat arttırmama duruşunda ne kadar destekliyorsam beşiktaşlı yönetcileri, ilk sözleşmelerinde 2 milyona satış opsiyonunu yazılı olarak koydurmamalarını da o kadar acemilik olarak değerlendiriyorum. beşiktaş hata yapmadı demiyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yıllarca aziz yapti kim ne veriyorsa +1m diye.. antipatik olaylar bunlar.. cantona senin dedign gibi bir dunya yok futbol bölumunde.. sadece bu topici mi takip ediyorsun bilmiyorum da 3 topic de hep karman corman zaten.. bos yere gidin kendi topicinze cekmene gerek yok :) @masq ya aslna baya çöp var gs kardosunda da yeni bastan bir 11 kurmaya calısmak ne kadar verimli olcak merak konusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 nileppezdel said: Futbolcular çok konuşur ben şu takımda oynamak istiyorum diye, ama hep o takımda oynamazlar. Dedik ya adam ciddiyse BJK hakkında zaten bizi reddeder, değilse de gelir. Etik dışı bir durum yok ya işiniz gücünüz ağlamak, herkese ağlayacağınıza takımınız nerede yanlış yaptı gidin onu tartışın evet sizden başka herkez hatalı , oldu. Ben bizim yöneticilerin yerinde olsam gs'nin bütün transferlerine taş koyarım. Hepsine fazladan para verim getirmek için ne güzel ne 'etik'. Bizim yöneticilerdede para var ama herifler presip meselesi yaptılar bunu, adana başkanını ödüllendirmek istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Darksun said: Nasıl etik oluyor bizde özleşmiş bir adama sulanıyorsunuz işte. Adana sizden yüz bulmasa bu kadar kastırır mı. Başka bir takım çıkıp onlarla anlaşma biz sana 20 milyon vericez dese ne kadar etik oluyor? 1 senede ne ozlesmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 y Darksun said: Nasıl etik oluyor bizde özleşmiş bir adama sulanıyorsunuz işte. Adana sizden yüz bulmasa bu kadar kastırır mı. Başka bir takım çıkıp onlarla anlaşma biz sana 20 milyon vericez dese ne kadar etik oluyor? 1 senede ne ozlesmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 1 sene bile değil adam sakattı ahaha hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ersan bjk'de oynamasa nereden bilecektiniz acaba? Fırsat bu fırsat atladınız işte, sonrada etik masalı anlatıyorsunuz. Fener yapınca söylenip durdunuz ama stoch felan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar