Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 zaten real madrid hamiti alıp napacak orasını bi türlü çözemedim ben. tamam çok iyi topçu, üstelik sahanın her yerinde oynuyo falan da, hiçbi bölgede de bi real madrid ayarında değil şimdi, kandırmayalım kendimizi.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 madridde o bolgede nuri lass alonso gago khedira falan var. hani oyle cok ubersuperstar oyuncu yok o mevkide ve belkide madridin en zayıf oldugu bolge orası. khedira alonso nuri/lass oynarlar zaten mevcut kadrodan 11'de. hamit i de alternatif olarak düsünüyordur. oraya bi fabregas gerard hamlesi yapsa madrid cok tatlı olurdu.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 adamı real madrid istiyorken gs'ye gelmesi sacmalık olur. hani kendimi koyuyorum adamın yerine, real beni transfer etmeyi dusunecek, alır ya da alamaz ama, isin sonunda gs'ye imza atarken kendimi bulursam gider kopruden falan atlarım muhtemelen. fabregas arsenal'den sadece barcelona icin ayrılır. o bile zor ne kadar zor yani. real'in fabregas'ı alma sansı, messi'yi alma sansından daha az.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 soyle bisi var ama. madrid de o da ligin büyük bölümünü kulubede gecirecegini biliyor. üstelik yazılanlar dogru ise madrid'in onerdigi ile gs'nin sundugu arasında ucurum bir fark var. eh bir de terim faktörü girdi devreye. düsünüyordur iste adam da. :p
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 valla yedek medek en olmadi 1 sezon oturur birakirdim.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Rewendor said: zaten real madrid hamiti alıp napacak orasını bi türlü çözemedim ben. tamam çok iyi topçu, üstelik sahanın her yerinde oynuyo falan da, hiçbi bölgede de bi real madrid ayarında değil şimdi, kandırmayalım kendimizi. Valla Ramos'tan eksiği yok. Ama Ramos'ta zaten Madrid ayarında oyuncu değil.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Masquerade said: madridde o bolgede nuri lass alonso gago khedira falan var. hani oyle cok ubersuperstar oyuncu yok o mevkide ve belkide madridin en zayıf oldugu bolge orası. khedira alonso nuri/lass oynarlar zaten mevcut kadrodan 11'de. hamit i de alternatif olarak düsünüyordur. oraya bi fabregas gerard hamlesi yapsa madrid cok tatlı olurdu. lass khedira gago ön libero, zaten lassla gago gidici. onları geç. alonso da ön liberoya dah yakın olsa da hamitin yerinde alonso ile nuri var diyebiliriz. öta yandan koskoca real madrid elinde oradaki adamlar kötüyse gidip de hamiti niye alıyo, aynı bölgeye hamitten 2 beden daha büyük adamlar alabilir. Buddha said: Rewendor said: zaten real madrid hamiti alıp napacak orasını bi türlü çözemedim ben. tamam çok iyi topçu, üstelik sahanın her yerinde oynuyo falan da, hiçbi bölgede de bi real madrid ayarında değil şimdi, kandırmayalım kendimizi. Valla Ramos'tan eksiği yok. Ama Ramos'ta zaten Madrid ayarında oyuncu değil. ramos'la kıyaslamak saçma, mevkileri, bölgeleri, oyun anlayışları bayağı farklı. ramos sinirine hakim olursa real dahil dünyanın her takımında oyanyabilecek bir adam. hamit iyi bir oyuncu, çok kaliteli bir oyuncu ama "zirvedeki kulüplerde" oynayacak kadar da değil.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 lass'ı fb almasında başka kim alırsa alsın. vasıfsız topçunun teki. yeterince var bizde onlardan ortasahada oynicak.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ramos'a laf söylenmiş :/ Dünyanın en iyi 2 sağ bekinden biri. Üçüncüsü de Alves apaçisi zaten. Yetinmeyi bilin, robot mu koysunlar sağ beke?
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 gökhan gönül tabi ki.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 1 ve 2'yi Maicon ve Ramos paylaşıyor işte. Var mı daha iyi sağ bek söyleyin de bilelim :D
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 deli ibo sag bek oynadgnda ramosdan cok daha iyidi
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Fistan said: ashley cole Sola geçtiysek Evra diyeyim ben de En iyi sağ bek şu demek zor ama en kötüsü çılgın bir Rijkaard projesi olan Ali Turan'dır.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Masquerade said: Çok ütopik isimler geçiyor transferde. Ya cidden yönetim gözü kararttı ya da çok fena trollüyorlar bizi Morientes beklerken yeni Bratular göreceğiz. İsmi geçenler: Sébastien Frey Selçuk İnan Hamit Altıntop Ersan Gülüm Hasan Ali Kaldırım Marvin Martin Alexis Sanchez Kim Kallström Sezer Öztürk Mustafa Pektemek Johan Elmander Balon yerliler var bu listede, Gs geçen sene bitiriyordu Pektemek'i fakat Cavcav şişirdi fiyatı vazgeçildi zaten adam full sezonu sakat geçirdi. Şu an piyasası düşükken alınabilir. Onun dışında Selçuk dışındaki yerlileri geçiniz, Sezer karakterinde adam dolu takımda zaten bir taneye daha gerek yok. Ersan Beşiktaşlı, taş yerinde ağırdır orada kalsın. Hasan Ali için iyi diyorlar ama Kayserispor performansı çok belirleyici olmuyor. Yabancılar ise Alexis dışında hepsi alınabilecek adamlar olsa da hiçbirini istemem, Frey'i de Terim istemiştir banko
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ha Hamit de varmış listede, alınabiliyorsa süper olur. Süper kupadan sonra ikinci pandik Real'e! diye manşet atarız
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 deadwoll said: Alex>all değil miydi? kazımı unuttun
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 BulletRide said: Fistan said: ashley cole Sola geçtiysek Evra diyeyim ben de En iyi sağ bek şu demek zor ama en kötüsü çılgın bir Rijkaard projesi olan Ali Turan'dır. Sola gececeksek Bale ezici farkla 1. gelir.
Öne çıkan mesajlar