Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ntv direk son dakika geçti biz haklıydık eksikti dercesine okc-dal maçını kesip ahahahahaha Eksik verilmişse eğer rakam ki öyleymiş 1.200den fazladır o eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 1.2 milyondna ziyade yılda 1 milyondan bahsediyordu ntvspor eksik olarak, sign on fee olarak 6 milyon da cabası. Şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ntv resmen gs ile catısma icine girdi. boyle kepazelik gormedim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nileppezdel said: Akyüz iyiydi zaten ya, iyi yedek olabilir ama Anıl ve Cem varken gelecek vaad eden, hani dışardan bir genç forvet daha almaya gerek yok. Batdal'ı harcadık zaten yeter Ayrıca o bomba ne alaka ya? Duyum nereden? Başkan birkaç güne kadar kaleci açıklarız dedi yersen http://www.vegol.net/wp-content/uploads/2011/04/buffon.jpg bence max http://images.football.co.uk/Dynamic/News/400x400/SebastienFreyNew.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Masquerade said: aha Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir. Ayrıca, bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600.000 Euro ve 30.01.2012 tarihinde 600.000 Euro olmak üzere toplam 1.200.000 Euro daha ödenecektir. Bugün yapılan açıklamada sehven bu tutar eksik yazılmıştır. Bunlar nereden ayrıca ya? Resmi sitede haberlere bakıyorum ne bunu gördüm, ne de birilerinin işten çıkarıldığı haberleri yalandır yazısını gördüm :S edik: Frey iyidir, candır. Buffon gelmez, yani kaparlar onu. Manchester United da kaleci arıyor mesela, daha genç ve geleceği olan bir kaleci almak istiyorlar gerçi ama Buffon da fena olmaz, Van Der Sar 40 yaşında hala kupalar kazanıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 toggie said: ntv resmen gs ile catısma icine girdi. boyle kepazelik gormedim yahu. polat varken zaten hep giydiriyorlardi da dikkat cekmiyodu camia her konuda dibe vurdugundan. serhat uluerene verilen nasihattan sonra bunlara da bi dokunmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nileppezdel said: Masquerade said: aha Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir. Ayrıca, bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600.000 Euro ve 30.01.2012 tarihinde 600.000 Euro olmak üzere toplam 1.200.000 Euro daha ödenecektir. Bugün yapılan açıklamada sehven bu tutar eksik yazılmıştır. Bunlar nereden ayrıca ya? Resmi sitede haberlere bakıyorum ne bunu gördüm, ne de birilerinin işten çıkarıldığı haberleri yalandır yazısını gördüm :S edik: Frey iyidir, candır. Buffon gelmez, yani kaparlar onu. Manchester United da kaleci arıyor mesela, daha genç ve geleceği olan bir kaleci almak istiyorlar gerçi ama Buffon da fena olmaz, Van Der Sar 40 yaşında hala kupalar kazanıyor sdfsdf kap.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 manu aldi abi kaleci. eksik denen sey de sign bonus. bonsersivisi olmayan oyuncularda klasik olan birsey. aldigi yillikta bir fark yok. ama ntvspor hala horozlaniyor capi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 lan su frey'i yıllardır begenirim, keske gelse. super yıldız olamamıs, arada kalmıs ama cok yetenekli bi adamdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Kimi aldı? Ne ara aldı? Bizim medya niye bu önemli habere yeterince yer vermiyor? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/04/13/671x324/396914292865.jpg ntv nin yabanci gundemi real vs barca dan oteye gitmediginden normaldir cikmamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 manu atl. madridden de gea'yı aldı işte ayrıca anlamadım ben selçuk inan'a kaç para verilmiş şimdi ? şehven yapılan yanlışluk ne ? ntv spor bişi dio herkes bişi dio anlamadım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 İyi de Man Utd sitesinde yok öyle bir haber? :/ Henüz resmileşmemiş heralde o zaman? edit: Bir de adamlar resmi web sitelerinde basında kendi takımları hakkında çıkan transfer dedikodularına yer veriyorlar, çok garibime gidiyor bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ntvspor calısanlarına is teklif etmisiz, muhasebecimiz olacaklarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DoGMeaT said: manu atl. madridden de gea'yı aldı işte ayrıca anlamadım ben selçuk inan'a kaç para verilmiş şimdi ? şehven yapılan yanlışluk ne ? ntv spor bişi dio herkes bişi dio anlamadım hayırlısı Yıllık 2 milyon euro, imza bedeli olarak da 1.2 milyon euroyu 2 taksitle verecekmişiz. Bu yani, imza bedelini söylemeyi unutmuşuz, ntvspor'un iddiası yine yanlış da olsa adamlar prim yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Arkadaşlar ntvspor ve fb hala ağlıyor mu? Yeni sezon iğne oyalı mendiller geldi çünkü, satayım diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 BU SENE KİM ŞAMPİYON OLMUŞTU YA UNUTTUK SANKİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ntvspor altyazı geçmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 canli yayina girmis basket macini kesip gfdgdfh. dun aksam selcuk haberini 18 milyon maliyet diye manset yaparken hemen yaninda emenike haberini 7 milyon bonservis eger 4 yil icinde satarsa 2 milyon daha karabuk takimina verilcek diye kestirip atan, emenikenin maasi hakkinda nedense hicbir kelime olmayan bir kurum yahu. selcuk haberinden sonra emenike haberini okuyan birisi adam full akbil, ssk, 4 kap yemege oynuyor der. tutarsizligin boylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şu isimleri açıklasınlar da rahatlasam, hala inanmak zor geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kaleye ochoa'yı alsak çok temiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Razu said: kaleye ochoa'yı alsak çok temiz olur Yeminle şu anda Guillermo Ochoa'yı alsak da rahatlasak ama Amerika kıtasından hiç ayrılmamış adam bugüne kadar yazmaya gelmiştim. Benden uzun yaşıcaksın Razu. Mükemmel bir kaleci abi Ochoa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi ochoa yı nerde izledinizde süper kaleci olduğunu biliyorsunuz.youtube da güzel videoları varda aynı videolar leo içinde vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ochoa, frey falan bunlar cm, fm transferleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Selçuk birçok futbolcuya göre Türkiye'deki en iyi ortasaha. İstiyorum ki hemen kendine iyi bir yer edinsin ve kendini kabul ettirsin. İki seneye Avrupa'da ses getirmememiz için hiçbir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar