Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 eboye sen nasil bir yancisin ahha adam geri inip karsiladi herkesi dgsahfjm.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Yuh yurtdışında 5 dolar istiyo kutlamalar için WebTV... Dünkü maçta 25 dolardı ne lan bu..
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaray-zafer-sarhosu-%7C-soyunmma-odasindan-eglenceli-goruntulerSXTVQ34385SXQ Sabri Baros'u da kendine benzetmiş. asdfgasdfg
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 berbatov gsde bu arada. hayirli olsun.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 tey allaaam sevgiden kendi futbolcusunu linç ederek öldüren ilk takım olucaz bu ne lan? edit: AHAHAHA SAHADAN ÇIKMAYAN FENERLİ OLSUN DİYİNCE BÜTÜN SAHA BOŞALDI AHAHAH
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Hindi, Timsah ve şimdi de nurtopu gibi Kangal. :D http://www.youtube.com/watch?v=polBiE5pSAw
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bi lavaboya gidip gelebilir miyiiim
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 "bi lavaboya gidip gelebilir miyim?" benden başka duyan oldu mu=) olmuş=)
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5_VE3YeolYo&feature=related çok net en iyimizdi
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 adam defansa yardım ediyor,gidiyor asist yapıyor bide utanmadan gol atıyor.duran toplarıda çok iyi kullanıyor :P daha ne olsun abi :D şu herifi getirenin ellerinden öpmek lazım
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 50 milyon euro harcadık. fiyat/performans kötü!1!
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 500 milyor avroluk takim kurduk, son macta zorla sampiyon olduk, bu ne lan.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 CthuLhu said: http://www.youtube.com/watch?v=5_VE3YeolYo&feature=related çok net en iyimizdi Selçuk gerçekten mükemmel bir herif. Melo gibi bir adamla oynamanın rahatlığıyla da hücumda kendisini aştı. Fakat son dönemdeki sakatlık biraz unuttursa da bu sezonun MVP'si Elmander idi. Genç yeteneği de Semih. Aslında birkaç adam dışında herkes adamın dibiydi bu sezon, ayırt etmeden alınlarından öpmek lazım.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Takımda kalmasını istediklerim; 1- Muslera (iki tane muslera parası verilse bile gitmemeli) 2- Urfalı (tecrübenin neler yapabileceğini herkese gösterdi) 3- Semih (gelecek yıla bodrumda değil floryada hazırlanmalı) 4- Melo (söyleyecek söz yok) 5- Selçuk İnan (söyleyecek söz yok v2.) 6- Elmander (söyleyecek söz yok v3.) 7- Eboue (söyleyecek söz yok v4.) 8- Hakan Balta (bundan iyi sol back şamda kayısı) 9- Aydın (evlilik yaradı gelecek yıl terim amcasının telkinleriyle daha verimli olabileceğine inanıyorum) 10- Emre (emre ve ardanın yolundan gidiyor gibime geldi ama inşallah onlara benzemez sonu, yetenekli hemde çok) 11- Yiğit (geleceği var) 12- Ceyhun (geleceği var) 13- Aykut Erçetin (ne zaman olursa olsun hep görev zamanı geldiğinde üzerine düşeni fazlasıyla yaptı) 14- Yekta (sakatlıktan dolayı bu yıl görünmedi ama gelecek yıl inşallah daha iyi olacak) 15- Gökhan zan (3. bir stoper satın almaktansa gökhana sahip çıkmak daha mantıklı) İlk 8e odaklı bir takım kurulmalı gelecek seneye eksikler belli zaten yedekleri de belli.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Muslera Eboue Ujfa Semih Eboue Amrabat-Melo(Flamini)-Selçuk-Gökhan Töre Elmander-Burak HAYDİ
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Türk olarak alınabiliyorsa: Nuri (bu imkansıza yakın), Hamit, Alper Potuk, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım Yabancı olarak: Melo, Amrabat, bir adet yıpratıcı forvet İç transfer: Aykut, Servet, Ayhan, Kazım, Riera, Stancu ve oynatılmayacaksa Çağlar gönderilsin, Ayhan bıraktı zaten Culio ve Pino durumlarına bağlı olarak düşünülür. Barosu her şeye rağmen tutalım, adam edelim, iyi fiyat gelirse satarız Aydın, Yekta, Sercan kiralık.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Rewendor said: Türk olarak alınabiliyorsa: Nuri (bu imkansıza yakın), Hamit, Alper Potuk, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım Yabancı olarak: Melo, Amrabat, bir adet yıpratıcı forvet İç transfer: Aykut, Servet, Ayhan, Kazım, Riera, Stancu ve oynatılmayacaksa Çağlar gönderilsin, Ayhan bıraktı zaten Culio ve Pino durumlarına bağlı olarak düşünülür. Barosu her şeye rağmen tutalım, adam edelim, iyi fiyat gelirse satarız Aydın, Yekta, Sercan kiralık. Orta saha yedeğimiz yok, bana kalırsa var da (Ceyhun) pek şans tanınmadı hedefe kitlenmişken. Ben bu sezon iyi bir bütçeye sahip olduğumuzu ve bazı maçlarda ister istemez üçlü orta sahaya döneceğimizi düşündüğüm için CL'de, bonservisi elinde bir Flamini patlatalım derim. Alper Potuk da alınabilir evet. Serdar Aziz yedek bekletilecek adam değil. Hakan Balta kendine geldiğine göre Hasan Ali'ye de hiç gerek yok, ucuza gelecekse Çağlar yerine düşünülebilir ama Kayseri'den ı ıh. Yekta'dan çok umutluyum, Galatasaraylı adam bi kere. Sakatlık yaşamasaydı bu sezon muhtemelen Emre Çolak'tan çok onu görecektik. Yaşı da pek genç değil bu yazı iyi değerlendirmeli.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Zaten Nuri - Hamit ve Alper'i alıyorum ben işte, istemediğin kadar ortasaha yedeğin var :P Flamini gelirse Melo mu Flamini mi bi sürü kavga gürültü kopar. 4-4-2'den taviz vermen gerekir.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 said: Nuri (bu imkansıza yakın), Hamit, Alper Potuk, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım bide gökhan töre yi eklersek buraya süper olur :P. yabancı olarakta melo ve birde forvet alsak yeter
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 evet gökhan da iyi transfer onu da unutmuşum.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya gökhan'ı milli maçlar dışında seyretmedim hamburgda falan ama, bana çok giovani dos santos tarzında bir adam gibi geliyor. bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar