BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Zegna said: pitbull döndü sahibini ıssırdı, neyse ceker sineye GS :) İçimizde halleşiyoruz biz, antuda bir bayram havası olmuştu geçici ama şimdi ona bile isyan ediyorlar Terim haksız falan diyorlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Fenerlilerin umut ışığı hep erken soluyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Melonun dönüşü sevindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Melo başkana küfür etse bile atılmaz şu an klupten.Kim oynayacak onun yerinde? Terim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Melo baskana kufretse, gozunu actiginda italyadaki evinde oturuyor olur diyorum ben Golgesinden hizli sutlar onu Terim ve Aysal basgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Darqainu said: Melo baskana kufretse, gozunu actiginda italyadaki evinde oturuyor olur diyorum ben Golgesinden hizli sutlar onu Terim ve Aysal basgan Su an playofflar olmasa elbet ikiside yolcu olurdu.Sadece Riera'yı gonderseler çifte standart olcaktı o yuzden afetti mecburen. Melo gitse cidden kim oyanayacak onun yerinde?Ceyhun gülselam?Ayhan Akman? Orta üçlü değiştiği takdirde GS duzgun top yapamıyor.Sivas macında oldugu gibi mesela(O mac bir de Elmander yoktu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Belli ki olay fazla buyuk degil ve yuksek para isterse Juventus, Melo'yu almayacagiz. Su an icin heralde olay da cok buyuk olmadigindan dogru karari verdi Terim ama bundan sonra zor calisir Melo ile. Baskana kufur olayini yapabilecek ve kalmayi becerecek futbolcu daha gelmedi bize :) edit : zaten puan farki var Ceyhun ile Ayhan o kadar zarara sokmaz bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 O kadar bariz belliydiki zaten af edilecekleri. Gs playofflar kapıdayken işine yarayan adamı yollamaz. Olurda şampiyonluk giderse hesabını kimse veremez. Manisa maçında artistlik yapılarak kadro dışı bırakılıp playoff dan hemen önce affedilmeleri çok abes olmuş. Manisa yerine sağlam bir takım olsa orada bile kadro dışı kalmazlardı. Kimse birbirini kandırmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Lorik Cana : Galatasaray çok büyük kulüptü ama sanki Fenerbahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. adamınız dedi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 çeviri terk bir durum var yine. " passer de galatasaray a fenerbahce ça c'est difficile" in türkçesi,"galatasaraydan fenerbahceye gitmek , asıl zor olan o! " dur. yine olmadi mokoko. =[ yine timsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 merak etme biliyorum durumu. geyik olsun diye yazdım ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 gs'den fenerbahçe'ye gitmek niye zor ? çünkü fb en iyi takım, gs baya kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bölede yorumlanabilr tabi asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Ya da milletin cesareti yoktur bankasya yolcusu takımın gemisine binmeye ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 GS gibi buyuk takımda oynadıktan sonra FB gibi kucuk takıma gitmek de zor gelebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 "ben psg'de yetiştim ama bu benim marsilyada oynamama engel olmaz. bu önemli bir olay değildir. gsden fbye geçmek bunun gibi değil, o daha zor bir iş." cpt obvious olarak yazayım tam dediğini. basın 3 temmuzdan beri zaten balataları sıyırdı. keşke şöyle yazsalarmış daha iyi olurmuş; Fenerbahçenin Galatasaraydan daha büyük takım olduğunu söyleyen Lorik Cana'nin bu demecine UEFAnın da sıcak baktığı öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bunu duyan ronaldinho'nun "mersin idman yurdunda tabii ki oynarım" dediği ve riera'nin da dayaktan sonra para sayma görüntülerinin bulunduğu bildirildi. modern mazlummuş riera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 yalnız ben hala gözümü kapatsam emenikenin para sayma videosunu görüyorum ki? adamlar o kadar güzel betimlemiş anlatmış ki, böyle siyah surat, pırıl pırıl gözler, inci gibi bembeyaz dişler 32 diş sırıtr şekilde elde paraları sayıyo, üstünde bol bi tişört kıçında kesik yırtık bi "tarz" pantolonla. Böyle elini her atıp bi banknotu daha geçtiğinde yüzündeki sırıtış bi milim daha artıyo falan. sahne direkt gözümün önüne geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KaHVdJn20Uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Nikon ile sponsorluk anlaşması imzalanmış. Fatih Terim bize uzak doğu turnesi gözüküyor demiş asdfads haklı olarak, Nikon logosu da şortlarda yer alacakmış. 3 senelik anlaşma birde ha birde 600.000 euro yıllık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 melo gaza gelmiş yalnız plıyıfta estirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Çok büyük para değil Nikon'dan gelecek sponsorluk geliri ama 1 uzakdoğu turuyla 5 mislini çıkarırız yılda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ahlak farkı filan http://petitinyeri.blogspot.com/2012/04/ahlak-fark.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 iyi ezdik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Tanju, reyizsin. http://www.youtube.com/watch?v=oorF87ZCqXE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar