EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 berbatovu alıyormuşsunuz baroşun yerine.
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Flamini'nin kontrati bitiyormus konusup inceden anlasmisiz sezon sonuna diyorlar, 27 yasinda oldugunu bilmiyordum. Bedavaya iyi gerceklesirse.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sol bek(!) diye yazmışlar haberde. sırf daha haberleri yok adamın nerede oynadığından diye inanasım gelmedi. Yoksa flamini baya iyi.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 barosu 3-5 e okutsak, berbatov gelse onun yerine fena olmaz. ama iyi para ve şampiyonlar liginde oynama garantisi istiyo diye haber çıkmıştı. eşşek değilsek şl'ye gideriz gerçi. türk oyuncularımız vasat ve altı ama sıkıntı. ha bi de amrabat haberi çıkmış yine. ben olsam almam onu gerçi.
guernica Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 13m verip melo'yu almak yerine beleşe flamini bana da mantıklı geliyor. sene sonu da bi alper, okan falan artık allah ne verdiyse genç türk alınır max 3-4 milyona. orta saha en az 5 sene rahat eder.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Melo>Flamini bence. sonucta elde nasil oynadigini bildigin bir adamin var. Taraftarini seviyor, takimi seviyor. Melo TSL fazla bir oyuncu bence. Mukemmel fizigi var. TSL de o kadar fazla teknik olmaya gerek yok acikcasi. Guclu adamlar fark yaratiyor. Bu sene cok az gol yiyoruz dikkat edin, evet arada hata yapiyor ama Melo'nun varligi bile cok seyi degistiriyor bence.... Flamini de olamayanlardan sanki... Yani tabii bunlari 13 milyondan her turlu ucuza kapatiriz mantigiyla yaziyorum..
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 herşeyden önce bir sol bek lazım.Balta olmuyor artık iyice gün yüzüne çıktı.Şu an en uygun alternatif hasan ali kaldırım ama o da kayserispor oyuncusu malum.Yabancı kontenjanı olan bir ülkede kaleci, sağ bek, sol bek ve defans ortası yabancı olduğu zaman kitleniyorsun.2 hakkın kalıyor.Daha halen neden şu yabancı kısıtlamasını savunurlar anlamadım gitti.Ne adamlar prim yapıyor yok yere.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 guernica said: 13m verip melo'yu almak yerine beleşe flamini bana da mantıklı geliyor. sene sonu da bi alper, okan falan artık allah ne verdiyse genç türk alınır max 3-4 milyona. orta saha en az 5 sene rahat eder. Melo'nun liste fiyatı 13. Muhtemelen pazarlıklarla 10'a falan indiriz ki gözü kapalı verilmesi gereken bir bonservis CL'yi garantilersek. Flamini de Selçuk ve Melo'yu rotate eder. Gerekiyorsa 3lü ortasahada as çıkar. Melo yerine düşünülecek adam bize yar ederlerse Montolivo olmalı, bonservisi de elinde. Yılın hamlesi olur Seneye umarım; Musli Eboue-Ujfa-Semih-Hasan Ali Emre Çolak-Melo-Selçuk-Gökhan Töre Berbatov-Elmander Berbatov ve Gökhan Töre bile daha imkanlı gerçi Kayseri'den adam almaya kalkınca
guernica Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 melo'nun ikamesi flamini olmaz tabiki de ama montolivo'da melo'dan gayet alakasız bir adam. stili daha çok selçuk'a benziyor. flamini'dir montolivo'dur falan, bu haberlerin çıkması da aslında melo'nun bonservisinin alınmayacağına işaret bence. ha tabiki de isterim melo kalsın takımda, adam direk fark yaratıyor bu kadar kazma ortasahanın olduğu ligde, üstüne bir de takımı da, taraftarı da seviyor adam.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 O haberlerin çıkma nedeni - Adamların bonservisi elinde - Oynadıkları takımlar Fio ve Milan - Teknik direktörümüz Grande Yoksa yapılmış bir girişim veya herhangi bir düşünce bile yok şu an, tek hedef orta saha için öncelikli olarak Melo'yu garantilemek
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 http://spor.milliyet.com.tr/g-saray-iflastan-boyle-kurtulacak/spor/spordetay/14.02.2012/1502166/default.htm
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ünal Aysal'ın mali kongre olmamasına rağmen güzel açıklamaları vardı bu konuda ki işi sıkı tutuyor belli.Gs yi güzel yerlere getiricek gibi.
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 elmander derbide olmicakmış galiba maça gitmesem mi sdfs
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Baros-Necati her türlü yeter Beşiktaş'a hatta boşalan yabancı kontenjanıyla ilk 11'de Riera oynar ve sezonun maçını çıkarır. Ahanda buraya yazdım.
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 barosun ceza bitti mi ya bittiyse iyi tabi.beşiktaşın kocası baros
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 3 maçtı bitti işte Antep-Kayseri-Mersin, Demirören TFF'ye gelirse +1 maç uzatır belki
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Bu arada Engin'in durumu biraz daha şüpheli ama Elmander'in iki bacağında da zorlama var. Herhangi bir yırtık vs olmadı, Cuma'dan Beşiktaş maçına kadar 9 gün var. İyileşip yardırır
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 hay ben bu gs bonusun bilet kalmamış ya. gidip en az 200TL olan bilet satışa çıkacak
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 100 liralıklar bitmiş mi ya.onlardan alcaktım ben :)
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 100'lüklerden kalmıştı sabah, biz pegasus üstten aldık. Bekleriz event atak
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yarın alıcam ben.umarım bitmez kategori 4 e 200 lira veremem hiç şimdi sdfs
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 BulletRide said: Bu arada Engin'in durumu biraz daha şüpheli ama Elmander'in iki bacağında da zorlama var. Herhangi bir yırtık vs olmadı, Cuma'dan Beşiktaş maçına kadar 9 gün var. İyileşip yardırır şu lig cok komik ya.. hani qq olarak diilde, gs 9 gun sonra maca cıkıcak.. biz persembe oynucaz cuma dinlencez c.tesi antreman yapcaz pazar mac lol.. bizde bi adam sakatlandi mi 10 mac kacirio gs fenerde 2 tane :D
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 BulletRide said: 100'lüklerden kalmıştı sabah, biz pegasus üstten aldık. Bekleriz event atak arkadaşım geldi şimdi, o da bilet aldı da 100'luklerde bitmiş o alırken, üstünü düşünüp alın
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bitmiş abi şuanda 4. kategori 200TL var pff :( hayır hem kız arkadaşıma göercektim hemde maç izleyip güzel bir haftasonu geçirecektim istanbulda moralim bozuldu lan
Öne çıkan mesajlar