Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olcan Adın ve Jaja bitti diyorlar, yerli Bayern olduk anasını satayım paso lig içinden transfer. Olcan'a sevindim Ozan İpek veya onu almamız gerekiyordu yerli kanat olarak. Aydın ve Serkan Kurtuluş'u da direk kira mira uğraşmayıp zararına sözleşme feshi yoluyla takımdan uzaklaştırdık mı tamamdır.

Eboue'nin 1 ay da olsa takımdan uzak kalması ve Sabri'nin sakatlığı sebebiyle takımdan gönderilmesini anlamadığım Uğur Uçar'ı da alıyormuşuz. Lig şampiyonluğu için akıllı hamleler, yurt dışından bomba transfer yapacak gücümüz olmasına rağmen bu sezon kısa vadeli bir hedefimiz olduğu için sezon sonuna bırakılabilir bu iş.

p.s : Antep İbrahim Akın'la anlaşmış, Olcan tamam herhalde
Mesaj tarihi:
Abi eboue yokken hani tamam hesaplar uyuyor da geri geldiğinde muslera, urfalı, eboue, melo, elmander, baros'tan hangi birini kesip yerine sokucak yeni yabancı oyuncumuzu. Çok sağlam şu haliyle kadro. Sorun kanatlarda, onlarda da yerliler oynuyor.
Mesaj tarihi:
Uğur Uçar'ı geri almışız Ankaragücü'nden.

Çok sevindim valla.

Çok severdim Uğur'u. Sakatlanana kadar müthiş oynardı.

Çok genç yaşta çok şanssız sakatlık yaşadı, sonrasında toparlanamadı. Ama şimdi tekrar toparladıysa çok güzel bir rotasyon olur beke. Hem kontenjanı rahatlatır, hem Eboue yokken beki kurtarır, hem de ilerisi için iyi bir alternatifimiz olur. Üstelik de bedavaya aldık, malum serbest kalmıştı.

Öbür bek Özgür Çek'i de alsak ya, bir de Olcan da bittiyse başka transfere gerek yok. Tek kanadı eksik idare ederiz sezon sonuna kadar.
Mesaj tarihi:
abi sol kanada koyabilceğimiz bi türk yokmu ya.keşke solada adam alabilsek.balta her nekadar ft geldiğinden beri fena oynamasada çok göze batıyor ya.artık ayhan,servet,zan,sabri ve balta gibi oyuncuları bırak 11 i 18 de bile görmek istemiyorum
Mesaj tarihi:
abi siz sırf 6-0'ı hatılatıyo diye 60 numara giyicek kadar fanatik fb'li bi adamı kadronuzda görmekten memnun olucaksanız alaydınız yani.

burda bahsettiğim adam özgür çek bu arada. yazmamışım :D
Mesaj tarihi:
uzak olsun aynen.
caner'de yasadik iste ornegini. gs formasi icin oynarken fb kaybedince uzuluyordum diyen bir adamdi.

bir de trt ne kafasi yasiyorsa matias suarez gs'de diyor. fotosporu gectiler.
Mesaj tarihi:
Boşverin Alper'i Özgür'ü falan. Kadro iyi iskelet iyi. Alper'i alsaydık seneye Melo'yu elde tutamama ihtimaline karşı ilk 11 oyuncusu olarak alacaktık, takım direk sınıf düşecekti. Şimdi seve seve Melo'nun bonservisi için kasılacak ya da yeni yabancı bakılacak.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Fenerasyon iş başında

said:
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e ise akreditasyon kartını görünür şekilde takmamasından dolayı 5 bin TL para cezası verildi.

evet 5k tl 5k tl batırıcaz galatasaryı
  • Yeni Oluştur...