Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 melonun çalımı için izlediydim tekrar. 2:24 de atıyor.diğer kemradan daha iyi gozukuyordu ama bulamadım abi neler kaçtı ya.gerçekten allah var
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ali Samiyen Belgeseli var Habertürkde izlein derim.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ligde geride kalan 10 hafta sonunda 18 puan toplayabilen GS, tarihinin en kötü sezonlarından olan geçen sezonu ancak 2 puan geçebildi
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://fanatik.ekolay.net/Arabasi-yok-ama-ruhu-var_3_Detail_32_243099.htm abi içim bi garip oldu ya :/ pardon lan yıllıkmış
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 adfsafsafdas nası duygu sömürüsü yapmış fanatik
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ya alttaki yorumlar ne kadr gerzekce ve saçmadır ya öle. "aylık 750 lira maaşla ev geçindirenler hedehödö" diye saçmalamış birsürü.. kıyaslama ortamı diye bişi var arkadaşım semih tabiki o düzeyde insanlara göre cokcok zengin, ama bulundugu ortam ve futbolcu abileri ya da aşagı yukarı akranları olan insanlar bile ondan daha fazla para kazanıp süper arabalara vs biniyo.. yani o ortamdaki durumundan bahsediyopruz biz semihin.. tipik fenerli onları yazanlar belli yani. ayrıca mokoko lugano gittiğinde fanatiğin nasıl ağladıgını biliyoruz kardeşim olur böle duygu sömürüleri dsfsd
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 lugano gittiğinde bizde ağladık. http://www.youtube.com/watch?v=fzjQedOQ58Y
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 herif halen kebapla çayı çok özlüyormuş, o yüzden paris'teki türk lokantalarından çıkmıyormuş asdfd
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 2 haftadır yedek kaldığı için mutsuzmuş dönme durumuda var adapte olamadım diyordu en son bir ropörtajda...
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 oğlum Adam Rotchstein görevi bırakmış lan=? ahabu
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 scott piri gelecek. mls bitmesi bekleniyordu. adam gecici gelmisti.
unK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Masquerade said: scott piri gelecek. mls bitmesi bekleniyordu. adam gecici gelmisti. bu kesin mi peki? çünkü scott piri benim bildiğim kadarıyla freelance çalışıyor, küçük anlaşmaların adamı
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ya bu fatih terim'in amerikalı kondisyoner tayfası iyi güzel de, tesadüflerden midir bilmiyorum fazla sakatlığa sebep oluyorlar sanki. euro 2008'de bi ton oyuncu gitmişti, şimdi de kondisyonlar iyi ama kıçı başı atıp duruyo milletin. bir de o kadar bağlantı varken raymond verheijen denilen adamın nası türkiye'de hiç adı geçmiyo merak ediyorum. enteresan ve başarılı bi adam. umarım (ve hiddink'ten dolayı muhtemelen) euro 2012'ye katılabilirsek milli takımı turnuvaya hazırlamaya yardım eder, hem biraz göz önüne de çıkmış olur ülkede. verheijen'le ilgili bi yazı: http://noatsamisa.blogspot.com/2011/03/raymond-verheijen-olimpiyatta.html
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bizim sol bek alternatifimiz kim hb den baska biri olarak.
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ne alaka abi? yabancılar sakatlanmıyor?
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi sakatlık naparsan yap olur, önemli olan kısa süreli olması. aha amarigan kondüsyoner getüüduk hala sakatlanıyo bunnar? gibi bir mantık yok yani. oyunculara ne kadar kondüsyon da bassan adamlar düzgün yaşamıyorsa sakatlık olur yani. uykuna stressine dikkat etmezsen kondüsyoner napsın yani. yektayı saymazsak çok da kötü durumda değiliz sakatlıklar açısından gerçi.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 trt 3 de xamax maci var henuz 1-0. :p
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 observer ridvan http://s14.directupload.net/images/111109/nxr6s9bq.jpg
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Galatasaray - Benfica Hazırlık maçı 12 Kasım 2011 Cumartesi, TSİ 21.30
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=N4s1rb525nU abi AHAHAHAHHAHAHA taraftarın gidip bu şekilde destek vermesi çok iyi ama joaaaaeellmmmmnndeer joaaaaeellmmmmnndeer oleyeyey tezahüratı çok kötü be :D ben olsam sinirim bozulurdu 5 hafta falan gol atamazdım
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 dasasfghghj elmander kizarip utanmistir kesin. bir de ibra falan ne kiskanmistir gfdfd.
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 said: Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesinde Portekiz devi Benfica'yla karşılaşıyor. İsviçre'nin Cenevre şehrinde oynanacak olan maçta Fatih Terim'in A2 oyuncularına şans vermesi bekleniyor. a2 takım mı? ne gerek var yahu? beşiktaş maçına çıkacak kadroyu çıkar sahaya, hem de yenilerek rezil olma portekizlilere. benfica hava civa bi takım değil bence. git başka bi hazırlık maçında dene a2 takımı, şu derbi bi geçsin hele.
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 "Milli takım kamplarındaki oyuncuların bulunmadığı maç kadrosunda şu isimler yer alıyor: Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Felipe Melo, Albert Riera, Tomas Ujfalusi, Ayhan Akman, Semih Kaya, Hüseyin Tokmak, Bilal Özhan, İsmail Berk Ünsal, Barış Gök, Mertan Caner Öztürk, Engin Baytar, Emre Çolak, Ufuk Ceylan, Sercan Yıldırım."
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Margarita said: Galatasaray - Benfica Hazırlık maçı 12 Kasım 2011 Cumartesi, TSİ 21.30 Nerden izleniyo bu mac GSTV ?
Öne çıkan mesajlar