Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Podolski, Keita ayarında bir adam gelmeyecekse gelmesinin çok anlamı yok. Riera'dan korkuyorum ben, tamam kaliteli de çok dengesiz bi adam. Ne zaman iyi ne zaman kötü oynar çok belirsiz. Ha, yerine oynayacağı Arda çok mu dengeliydi derseniz o da değildi tabii.
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 gyan'ı istemiş gs. gelirse adam ezer
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Galatasaray'ın Gyan için İngiliz kulübüne 5 milyon euro önerdiği ancak Sunderland'in 8 milyon euroda ısrarcı olduğu vurgulanırken temasların sürdüğü ve indirim sağlanması halinde bu transferin de gerçekleşeceği ifade edildi. nereye cacık olmaz adam keitadan iyi
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Adam zenci, adam iyi tam ihtiyacımız olan şey aslında yırtıcı forvet :)
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 böyle bişi lazım bize sağda eboue solda gyan gibi ama işte terimin kazım sevdası ve sabri amc hayali aklıma gelince üzülüyorum
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sol kanatta gyan red bazen futbol bilgin beni benden alıyo
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 transfer olmaz bu saatten sonra. ya da maximum karuska gibi birini getirirler gelecegin topcusu diye biter. muslera, melo ve selcuk'a sevinelim, kafi. ahaha.
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sol kanadı hesaba katmazsak süper ligin en iyi kadrosu şu an zaten galatasarayda artık fener'in zayıflamasıyla. zaten süper ligde sol kanadı iyi olan takım da kalmadı.
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi gyan nerde oynatıcaksın ki baros elmander varken forvet oynicak hali yok sdf zenci diye sola sağa koyucaklar.baros gidicekse bilemeyiz tabi ama bu saatten sonra kim gelirse gelsin kanatta oynatılcak adam olarak gelicektir
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 işte o yüzden gyan ı almayacaksın. zenci diye kanada koymak nedir, nası bir ırkçılık örneği.
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 e abi benayun gitti podolski pahalı dediler.riera meh.drenthede bi yere gitti sanırım ki o da meh bundan sonra gelen kişi alınmış olmak için alınıcak bir transfer olur
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 andres guardado gibi bi adam deportivo da 2. ligde oynayacakken bu sene nasil dusunmuyorlar bu adami hala aklım almıyor.
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 fener alacaktı galiba onu ama malum şike olayı çıkınca yattı sanırım.
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ayrıca aykut kocaman niyangı sola çekerken çok iyi teknik direktör oluyor sdfs
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 4-3-3 un solunda oynadı ama yıllarca niang marsilya da. gyan da udinese de oynarken sag acikti bi sure ama pek bi numarasını goremedi kimse. gyan a para vereceklerine genc adam alsınlar bari duzgun brezilyadan falan. o kadar scout ekibi kurduk diye esiyorlar 1 senedir; bi tane adam bulamadiysa yurtdisinda yetenkli adam onu da dagitsinlar bi zahmet lutfen.
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 e fenerde soldayken bir cacık yapamıyordu niyang marsilyada solda izlemedim bişi diyemem. ilerde gayet iyi oynarken adamı kaç maç solda oynattılar.hiçte 4-3-3 solu gibi değildi bildiğin kanat oynuyordu. gyan gelirse eğer muhtemelen gs 4-3-3 e döner gibi adamın sağ kanat macerası varsa terime göre kanatta kesin oynar :) fener maçlarını gs maçlarından daha çok takip ettim de geçen sene ahaha
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bayram şekeri vericez falan diyodu terim, bayram geçti şeker kaldı. Gyan'a falan gerek yok, adam gibi bi sol kanat yeterli. Baros bu saatten sonra gitmez, gitse de rusyaya gider anca. Herkesin tarnsfer dönemi kapandı.
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 valla bu sene yönetim aynı kekolukları yapmaz diye umuyorum eldekileri gönderip yerini dolduramama hatası muhtemelen öyle olmasın diye kim tutarsa onu kapıp getircekler.
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 benim uyuz oldugum afrika kupası oldugu sene afrikalı futbolcuların takımda cok olması. muntari ve gyan geldi desek eboue ile 3 olacak takımda 1 ay olmayacak futbolcu sayısı. bu sene fiksturde sıkısacagına gore 6 mac falan bu futbolculardan yararlanamayacak takım.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ikisi birden gelmez zaten. gelirse bi tane daha adam gelir bu saatten sonra, vakit yok 2 adam birden almaya pazarlık etmeye. o gelen adam da afrikalı mı olur nereli olur bilinmez.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sarp - samsun ahahahahaha
Öne çıkan mesajlar