Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Necip'in o seviyeye gelmesine en az 2 sene var. Oynadığı pozisyon itibariyle daha dezavantajlı. Hücum oyuncuları hep daha çabuk parlar. Buna ek oalrak Necip daha kendi takımında as kadro çıkamıyorken Arda kendi takımında kilit oyuncu, en değerli adam (ve kolpadan da olsa kaptan) olarak oynadı. Necip A Milli takıma 1-2 hazırlık maçına çağrılmışken Arda onlarca maçta oynadı. Necip kulübedeyken Arda türkiyede en değerli oyuncu seçildi, avrupada golleriyle asistleriyle isim yaptı, euro 2008de coştu.

Haliyle Necip Arda haline gelene kadar 2-3 sene (ve bol miktarda şans, mesela 2012 kupalarına milli takımı sokabilmemiz, orada kadroya girmesi vs) lazım.
Mesaj tarihi:
ferit haklısın aslında ama can sıkıntısından yazıyorum sonra bakmışım wot olmuş
adam tarafsızlığımı belirtmek gerekirse diye başladığı kısımda daha fazla hırlsnamış lan çok güldüm ahaha
Mesaj tarihi:
arda necip'in yasındayken ulkenin en onemli oyuncusu haline gelmisti zaten. ama necip'ten neden biseyler cıkmasın. onumuzdeki yıl patlar belki. bi kırılma noktası var boyle seylerde. onu yasaması gerek.
Mesaj tarihi:
Ya bu işin yaşı çok yok. Tamam gençlik büyük avantaj da, yine de çok belli olmuyor. Ne Luca Toni'ler Militolar gördük biz, kariyerinin yarısı 2. 3. liglerde geçti, 26-27 yaşına kadar adı bile duyulmamıştı, ne Freddy Adu'lar gördük genç yaşta dünya yıldızıydı da 2 seneye 2. lig demirbaşı oldu. O yüzden "Arda necipin yaşındayken çok daha iyiydi" demek çok geçerli bir argüman değil.
Mesaj tarihi:
Valla 26-27'sinden sonra cıkan adamları ben dunya yıldızı diye Messi ile Ronaldo ile aynı kefeye koymam. Bana gore Luca Toni'ler, Freddy Adu'lar yıldız futbolcular degil.
Mesaj tarihi:
keita satıp tekrar geri almak baya rekor,bunu yapan takımları anlamıyorum,satıldığı takıma tekrar geri dönmek isteyen oyuncu hiç mi hiç anlamıyorum.

beşiktaş'ta ibrahim kaş'ta yapmıştı böyle birşey ziyan anasini satim.

gerçi keita'nın oyunculuğu falan ayrı konu.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

nedense bana göre keita ve gs taraftarının profili birbirine %100 uyuyor. artık neresinden tutarsanız.

aklımdan tam olarak bu geçiyordu ama yazarasam troll ağlaşmaları bana kadar götürür beni diye diyemediydim:)
Mesaj tarihi:
şu muabbeti ilkokuldakiler bile yapmıyordur

ne bilim 6-0 falan daha iyi şu muabbetten.nası koyduk 6-0 diyin bari

cunku şu söylediklerinize kendinizde inanmıyorsunuz işte.boşboş konusma maksat
  • Yeni Oluştur...