Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Necip'in o seviyeye gelmesine en az 2 sene var. Oynadığı pozisyon itibariyle daha dezavantajlı. Hücum oyuncuları hep daha çabuk parlar. Buna ek oalrak Necip daha kendi takımında as kadro çıkamıyorken Arda kendi takımında kilit oyuncu, en değerli adam (ve kolpadan da olsa kaptan) olarak oynadı. Necip A Milli takıma 1-2 hazırlık maçına çağrılmışken Arda onlarca maçta oynadı. Necip kulübedeyken Arda türkiyede en değerli oyuncu seçildi, avrupada golleriyle asistleriyle isim yaptı, euro 2008de coştu. Haliyle Necip Arda haline gelene kadar 2-3 sene (ve bol miktarda şans, mesela 2012 kupalarına milli takımı sokabilmemiz, orada kadroya girmesi vs) lazım.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 neciptede potansiyel var abi ne kumu,ama geliştirebilirmi kendisini orası belli değil,ama kendini geliştirebilirse realde neden oynayamasın
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ferit haklısın aslında ama can sıkıntısından yazıyorum sonra bakmışım wot olmuş adam tarafsızlığımı belirtmek gerekirse diye başladığı kısımda daha fazla hırlsnamış lan çok güldüm ahaha
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 arda necip'in yasındayken ulkenin en onemli oyuncusu haline gelmisti zaten. ama necip'ten neden biseyler cıkmasın. onumuzdeki yıl patlar belki. bi kırılma noktası var boyle seylerde. onu yasaması gerek.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ya bu işin yaşı çok yok. Tamam gençlik büyük avantaj da, yine de çok belli olmuyor. Ne Luca Toni'ler Militolar gördük biz, kariyerinin yarısı 2. 3. liglerde geçti, 26-27 yaşına kadar adı bile duyulmamıştı, ne Freddy Adu'lar gördük genç yaşta dünya yıldızıydı da 2 seneye 2. lig demirbaşı oldu. O yüzden "Arda necipin yaşındayken çok daha iyiydi" demek çok geçerli bir argüman değil.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Valla 26-27'sinden sonra cıkan adamları ben dunya yıldızı diye Messi ile Ronaldo ile aynı kefeye koymam. Bana gore Luca Toni'ler, Freddy Adu'lar yıldız futbolcular degil.
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ha bir de keitanın arkasında duran güruh loganoya laf edemez denmiş aziz yıldırımın arkasında duran güruh bi zahmet futbolu fln geçtim spor hakkında konuşmasın
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 keita+eboue bugun yarın acıklanacak deniyor
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Baskanina baksan cezaevinde, takimina baksan kume dusurme gundemde. Adam gelmis Keita'ya laf atiyor. Birak allasenya.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 onlar da gelirse ve hala sampiyonluga oynayamıyor olursak bi buyucuyle falan anlasalım.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 keita satıp tekrar geri almak baya rekor,bunu yapan takımları anlamıyorum,satıldığı takıma tekrar geri dönmek isteyen oyuncu hiç mi hiç anlamıyorum. beşiktaş'ta ibrahim kaş'ta yapmıştı böyle birşey ziyan anasini satim. gerçi keita'nın oyunculuğu falan ayrı konu.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 nedense bana göre keita ve gs taraftarının profili birbirine %100 uyuyor. artık neresinden tutarsanız.
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 aynen bana da Aziz Yildirim ve fenerbahce taraftari.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ayşe hatun önal'da biriyle tutuyor
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 off şu fenerli kardeşlerin laf sokup prim çabası yapmayın etmeyin
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 aaa olurmu ben harika futbolu ve harika taraftarı kast etmiştim siz bu yüzden istemiyormuydunuz bu adamı? prdn yanlış anlaşıldıysam.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sleepingdeath said: nedense bana göre keita ve gs taraftarının profili birbirine %100 uyuyor. artık neresinden tutarsanız. aklımdan tam olarak bu geçiyordu ama yazarasam troll ağlaşmaları bana kadar götürür beni diye diyemediydim:)
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 şu muabbeti ilkokuldakiler bile yapmıyordur ne bilim 6-0 falan daha iyi şu muabbetten.nası koyduk 6-0 diyin bari cunku şu söylediklerinize kendinizde inanmıyorsunuz işte.boşboş konusma maksat
Öne çıkan mesajlar