knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 para+forlan tarzı bişi olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi sağ kanat diyorduk şimdi sol kanatta boşta kaldı muhtemelen arşavin falan gelecek sağ taraf kazım devam sdf forvette forlandır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Rewendor said: Arda gibi adamı o yaşta 15e alamazsın ki... Topalda da aynı hatayı yaptık. Üstüne kontenjan da yiyecek. adam gitmek istiyor, tutmanin diretmenin pek de manasi yok. hayirlisi olsun. eger 15 ise iyi de paraya satmisiz. sercan, olcan, ozan 3'lusunden ikisini alsinlar kafidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 gitti mi şimdi arda?gittiyse bi kaynak linkleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://www.maraton.com.tr/Arda-Turan-AMadridde_146338.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 iyi oldu ya ben şahsen gitmesini istiodum.performansınıda merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kanatlara adam şart oldu. sol kanat hele zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 eboue'den önce oralara takviye şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 elmander ve barostan biri yedek olursa 2 yabancı kontenjanı var ilk 11 de illa biri gelicek acaba nereye adam alıcaklar çok meerak ediyorum umarım forvet almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 gerets modeli 4-3-3'ü kanatsız oynatır belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 nileppezdel said: Gitsin gitmesine de, dönerse bize dönsün. Kalleşlik etmesin ben cimbomlular istemez fener ve beşiktaşa yazdım.yoksa taraftar ve yönetim tepkili değilse gs'ye döner tabiki.ama ispanya'da sakatlık falan yaşamazsa başarılı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 arda eğer mallık yapmazsa 2 seneye realde morinyo hazır türkleri dolduruyor.kesin alır bence arda iyi performans gösterirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 oha lan en iyi paraya gitti.. kurtardı kendini eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 güzel oldu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 10 numarayı sabriye versinler bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 arşawin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 tabi bu sene lig kolay olacak. bjk yok, fener yok, trabzon soru isareti. her turlu farmlariz dedi galba yonetim ve terim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Valla hep kalsın istiyodum üzüldüm GS'li olarak. Ama kendisi için iyi olanı yaptı. Hem oynayabileceği bir takıma gitti, Barça falan gibi devlere gidip kulübede çürümektense 11 çıkacağı takıma gitti. Malum, Agüero yok, Forlan da belirsiz, Atletico'da oynar Arda. Orada iyi gelişir de. Bencil tarafım hala "yaa tutunamasın seneye hevesini alıp geri gelsin GS'ye" dese de, en büyük dileğim eksikliğini hissettirmeyen yeni Arda'lar çıkartması kulübün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 12ymiş 15diye duyurmuş maraton ben girdiğimde o da 12ye çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 12 de iyi rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 arda 18 eder tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 15 demişti maraton, geri adım atmış. Arda seviyesindeki oyuncu için 12 şaka gibi bi fiyat, gitmek istemese asla verilemzdi heralde o paraya. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 daha ne olcak abi 30m mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 geçen sene hiç oynanamamış bir adamı 12 ye satmak iyi bence . hiç geçmeyen bel ağrıları kasık ağrıları madrid de geçer şimdi milli takımda nasıl geçiyorsa . çok iyi oldu gittiği o oynasıl diye beklerken bir sezon tükettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Keita sart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar