barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sol bek culio çok iyi fikir gibi geldi bana lan yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 adam twente maçında net fark yarattı girdikten sonra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 https://www.facebook.com/photo.php?pid=722623&id=118325551540898 1,5m euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Felipe Melo Galatasaray’da Galatasaray Sportif AŞ, geçtiğimiz sezon İtalya’nın Juventus takımında forma giyen Felipe Melo ve kulübü Juventus ile oyuncunun kiralık olarak Galatasaray transferi konusunda her konuda anlaşmaya varmıştır. Galatasaray Sportif AŞ tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamada bu transferle ilgili olarak şu ifadelere yer verildi. Felipe Melo de Carvalho’nun Juventus Football Club S.A.’dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma imzalanmıştır. Oyuncuya 2011-12 sezonu için net 3.300.000 EUR ve maç başına 30.000 EUR ücret ödenecektir. Juventus Football Club S.A.’ya kiralama bedeli olarak 1.500.000 EUR ödenecek olup, Galatasaray’ın 31.5.2012’ye kadar bildirilmek kaydıyla 13.000.000 EUR bedelle oyuncuyu satın alma hakkı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu adam o kadar paraya deger mi ki? tek macini bile izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yuh o maaş ne ya? Abi iyice saçmalıyorlar, adamın şov yapması lazım o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben bi birezilya maçını izlediydim meshur o kadar ama dediğim gibi adam kötü olursa oynamaz ztn. barusso vardı mesela adam geldi 1 maç oynadı kiralıktı.insuayı oynatmadılar iyi oldugu halde falan yani dursun köşede belki tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 3.3 +mac basi cok hakkaten ama bence ortasaha zencisi boslugunu doldurup ofansif olaeak daha fazla katki saglar bu adam. ins diger brezilyalilara benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 oha 3.3 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Esh said: DarKRideR said: 13M Future Fee varsa bence öylesine atılmış bir imzadır, yani çıkıp Melo gibi adama 13 veriyorsa da GS ... onlara laflar hazırlarım o adama 25 verdi juventus 2 sene önce sdf onlara zaten lafları o zaman hazırlamıştım asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 melo iyi iş yapar türkiye liginde. herkes bir mehhh çekmiş ama gayet iyi bir transfer bence avrupa kupalarında olmayan bir takım için. gerçi 3.3 milyon euro çok fazla. italyadan gelen futbolcular TSL ile takozluğu bakımından birbirlerine ciddi benzerlik göstermesinden belki de çabuk adapte oluyorlar lige. bu sene benim korkum sol bek ve sağ kanat. hala forvet arayışları içinde olması takımın biraz düşündürücü. sigara tiryakisi hakan balta ile bir sezon geçiceğini sanmıyorum, tek umudum çağların iyi çalışıp iyi bir ivme yakalaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 gayet guzel oldu kadro ya. daha iyisini bekledik ama buna da sukur. turkiye ligi icin yeterli bence. seneye avrupa'ya giderim ona gore takviye yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 GS'yi fena kazıklamıslar 3.3m + mac basi ucret melo gibi saklaban bi adam için cok fazla umarim iyi oynarda ligin kalitesi artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 dünyada brezilyalı bir önliberoya yıllık 3.3m vercek bi juve bide gs vardır heralde.3.3m ne lan ayriyetten melo çok tırt bi oyuncu,bu sene bizi çok üzecek.umarım beni yanıltır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 gecen sene kumeden yirtan takimi adam edecek oyuncu icin ne kadar para verildigi onemli degil. takim iyi olursa her kurusunu hakeder, kotu olursa her kurusu israf zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 para umrumda değil ancak melo takımı adam edicek bir adam değil bence. ancak tekrar milli takıma seçilebilmek bidonluktan kurtulmak için formaya daha çok sarılırsa çok yararlı olabilir.yinede brezilyalı bir orta sahadan pek bişi beklememek lazım.tek artısı italya gibi sert bir ligde oynamış olması.lige pek yabancılık çekmez dediğim gibi umarım beni yanıltırda yıllar sonra adam gibi bi orta saha izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 altın bidonu çok önemsemeyin, adrianodan vieriye, quaresmaya kadar pek çok adama takıldı o ünvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Esnaf said: dünyada brezilyalı bir önliberoya yıllık 3.3m vercek bi juve bide gs vardır heralde.3.3m ne lan ayriyetten melo çok tırt bi oyuncu,bu sene bizi çok üzecek.umarım beni yanıltıremerson üzüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 20 milyon saydı napoli daha gecen hafta gokhan inlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 lig baslayınca renk degistiren gs lileri görmek isterim burada. (meloya kötü diyenler) fatih terim kallströmü beğenmedi melo yu aldırttı işte, ki doğru da tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ya galatasaraya gelen adamların önceki performanslarının iyi kötü olması muhim değil burda napacak hani büyük topcu süper adam diye gelseydi kesinbeklentileri karşılayamazdı ama şimdi bidon olarak gelicek.hani keitada fransada çok etkili değildi.ama burda deli top oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ya arkadaş bidon düşsün kafanıza hayatınızda kaç kere izlediniz adamı da yerden yere vuruyosunuz? Öyle yada böyle Brezilya milli takımı önliberosu bu adam kupada da 2 tane hata yaptı ki 2. si ilkinin getirdiği moral bozukluğundan.... 2 sene önce 25M euro bonservis bedeliyle transfer olmuş bi adam bu kazık falan da yemedi juventus ederi oydu o dönemde,Juve'den başka takımlar da peşindeydi Melo'nun zaten bir önceki takımına transfer olduğu ücret de 12M euro... Sanki EPL'de tepeye oynuyoruz da Felipe Melo'yu beğenmiyoruz, maaşı batmış millete Emre Belözoğlu 3.5 Milyon Euro alıyor bu ülkede farkında mısınız? Neyse adam burda oynayacağı futbolla hepinizi utandırıcak zaten o konuda hiç bi şüphem yok, Son olarak daha önce de söylenmiş altın bidon ödülü sadece yıldızlara veriliyor italyada, Melo kazandığı sene de Quaresma'yı burun farkıyla geçti ödülde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 adam fenere bir gol atsın yeter sevmek için oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Bakarsın Türkiye Kupasında falan karşılarızı fenerle orada atar. Olur olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 deadwoll said: Bakarsın Türkiye Kupasında falan karşılarızı fenerle orada atar. Olur olur yani. hahahaha güzel cümle. 3.okuyuşumda anladım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar