Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Melo değildir ya... olmaz yani... akıllanmışlardır... olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 iyi bari kaleci de tamam. ön libero kaldı, belki bir de stoper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Cana tamamen gitti mi bu arada? Kesin gidişine dair hiç haber görmedim de, bonservisi falan da yazmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 e cana noldu? para mı almışız yani lazio'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 stoper için neill kalsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 cana lazio ile hazırlık maçına bile çıktı afhasb.büyük ihtimal onuda yarın açıklarlar bu arada muslera nın copa america daki maçlarının özetlerini izledimde adam efsane toplar kurtarmış.sanırım yıllardır çektiğimiz kaleci sorunu son bulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yıllık 2m eur hiçbişey onun karşılığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yalnız bu adam top tutamıyo galiba, her topa çift yumruk çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Rewendor said: Cana tamamen gitti mi bu arada? Kesin gidişine dair hiç haber görmedim de, bonservisi falan da yazmadı? yuuu alan yetkilisi olcak :P adam bildiğin gitti hava alanında röportaj yapıldı, lazio atkısıyla falan poz verdi, antrenmanlara çıktı, maça bile çıkmıştır belki de bilmiyorum onu. takas ettik bi de üsütne para verdik kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Muslera Sabri - Servet - Ujfalusi - Balta Selçuk İnan Volkan Şen --- Arda Turan Emre Çolak (Yekta Kurtuluş) Baros - Elmander Belki beğenmeyebilirsiniz tabi ama benim istediğim kadro buna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 fatih terim forvet istiyormuş. ala ala nası iş bu ya. şu anda baros-elmander düşünüyormuş ama istediği transfer olursa baros-x olucakmış, elmander yedek kalacakmış. sen git isim yapmış yabancı al, sonra kulübeye tık. çok saçma olur. ben baştan beri baros gidecek sanıyordum, o da kaldı gibi gözüküyor. ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bek alsınlar artık çıldırıcam senelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Khelben said: Muslera Sabri - Servet - Ujfalusi - Balta Selçuk İnan Volkan Şen --- Arda Turan Emre Çolak (Yekta Kurtuluş) Baros - Elmander Belki beğenmeyebilirsiniz tabi ama benim istediğim kadro buna benziyor. kim defans yapıcak orta sahada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Türkiye liginde çift ön libero oynanmasını belli maçlar hariç gereksiz görüyorum, Arda gerektiğinde çok güzel geriye dönüp basabiliyor topa. Ama kesinlikle Yekta - Emre Çolak 2 lisinin bu sene oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bu arada Yekta'yı kiraya falan verdiysek haberim yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 forvet gelceğini sanmıyorum ben en azından stancunun gitmesi lzm o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sabonis said: Rewendor said: Cana tamamen gitti mi bu arada? Kesin gidişine dair hiç haber görmedim de, bonservisi falan da yazmadı? yuuu alan yetkilisi olcak :P adam bildiğin gitti hava alanında röportaj yapıldı, lazio atkısıyla falan poz verdi, antrenmanlara çıktı, maça bile çıkmıştır belki de bilmiyorum onu. takas ettik bi de üsütne para verdik kısacası havaalanında resmini falan gördüm de, gs'den resmi açıklama falan yapılmadı ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yekta sağa sola kiralık verilecek bi adam değil beyler şaşırmayın. Kasımpaşa'da oynadı o kadar herif lider pozisyonunda. Bu sene Selçuk İnan ile birlikte ortasahada oynasın işte. Kendini geliştirdi mi milli takımımız da çok şey kazanmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ders çalışırken muslera gelmiş ya lan. ulan hadi yine iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Khelben said: Türkiye liginde çift ön libero oynanmasını belli maçlar hariç gereksiz görüyorum, Arda gerektiğinde çok güzel geriye dönüp basabiliyor topa. Ama kesinlikle Yekta - Emre Çolak 2 lisinin bu sene oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bu arada Yekta'yı kiraya falan verdiysek haberim yok tabi. Yekta Nasri'miz, Emre Çolak Wilshere'imiz olacak. Rahat olun, orta sahaya transfere gerek yok. Sadece çekincem Kansız+Urfalı tandemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bu arada transferimizin de tadını çıkaralım lütfen :) Ooh be. Musleramız da geldi. Çok istiyordum gelmesini. Resmi açıklama güzel oldu. Kalede güvenebileceğimiz biri olacak artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 6.75 milyon + Cana mı ? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bu arada Galatasaray olarak alınabilecek en iyi kaleciyi aldık helal olsun, Elmanderdi, Selçuk İnan'dı bok atsak da geçmiş yönetiminden süregelen bir süreçti ama Muslera yeni yönetimin ilk parlak hamlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar