nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 copa america bitsin imzalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Serkan Kurtuluş da keza. Batdal genç olsa bekleyelim derdim de, yerli uzun forvet fetişi Terim bile istemiyorsa vardır bir bildiği. Musa kiralansın ama. Sarp için klüp resmi sitesinde açılış resmi bekliyorum. Kaldı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Serkan Kurtuluş türkiye ligindeki en kötü futbolcu olabilir, iyi ki alınmamış. Genç diye kazma kazma adamlara tahammül etmeye gerek yok. Gençse genç, kumaşını belli etti, bayağı kötü adam. Batdal iyi gibiydi, ama küme düşmeye oynayan takımda bile yedek kaldı kiraladığımızda, demek ki yetersiz. Pino kontenjan sınırı yoksa kalsaydı keşke, ucuz işçi gücü işte, belki bir şeyler olur diye beklerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 batdal ve musaya yazık oldu onun yerine ayhanı ve kazımı kovmaları lazımdı ayhan gerçi forma şansı bulamaz ama işte cambiasso ve selcuk ortada iş yapar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Terim geldi Kazım her maç 11 abi, kovmak ne kelime. Disiplini sağlarsa -ki geçen sene öyle gibiydi- her daim kadroda iş yapar, hatta ucuza fazla açılmadan geçirmemiz gereken şu 1 senede yeterli bir oyuncu olur mücadele gücüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 peki peki ya ayhan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ayhan'ı yollamaz Terim, direk kadroda tutup oynatmaz. O tarz süründürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Rewendor said: Serkan Kurtuluş türkiye ligindeki en kötü futbolcu olabilir, iyi ki alınmamış. Genç diye kazma kazma adamlara tahammül etmeye gerek yok. Gençse genç, kumaşını belli etti, bayağı kötü adam. Batdal iyi gibiydi, ama küme düşmeye oynayan takımda bile yedek kaldı kiraladığımızda, demek ki yetersiz. Pino kontenjan sınırı yoksa kalsaydı keşke, ucuz işçi gücü işte, belki bir şeyler olur diye beklerdik. Batdal 2 maç oynadıktan sonra sakatlığı konyadayken nüks etti ve 2-3 ay tekrar sahalardan uzak kaldı. Almanyaya falan gitti tedaviye, döndüğünde ligde 3-4 maç kalmıştı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 beşiktaş düşmezse bu sene gs 3. falan olur en fazla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 geçen sezon da maç kaybetmeyecekti bjk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Beşiktaş dayanaksız gaza geldi abi 3-5 oyuncu görünce, biz armadayı oluşturduk ufak rötuşlar kaldı sadece, geliyoruz metrobüsle. Muhtemelen şike muhabbeti çıkmasın diye bilerek 1-2 maç kaybederiz ama açık ara şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 iyide okan ı daha yeni transfer etmiştik onu neden almamış ki.bide musa çok iyi oyuncu ya umarım kiralık olarak bi takıma verirler.hatta bence okan ve musa yı kiralık gönderecekler yoksa ikiside gelecek vaad eden adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bu Aydın herhalde antremanlarda falan harikalar yaratıyor, anlamadım gitti. Adamın faydalı tek bir hareketini hatırlamıyorum koca sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi okan daha küçük diye A2ye sallamıştır onu merak etmeyin. arasıra A takıma alır oynatır herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sabriden Ronaldo yorumu ; Sabri said: Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Real Madrid'le yapılacak hazırlık maçında karşı karşıya oynayacağı Cristiano Ronaldo için "Neticede o da bir insan, robot değil" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nolur zaytung olsun ya artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bu sarbi futbolu bırakınca ne iş ile uğraşacak merak ediyorum :) Futbol yorumcusu olursa yeni Adnan Aybaba veya Gökmen Özdenak olabilir önü açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 formalara yüksek çözünürlükle bakınca beğenmeye başladım ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bence sari forma gayet net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sarı formanın niye satılmadıgını anlamadım sanırım en güzel forma bu oldu bunu sora satak mantıgındalar o zamana kadar millet parçalı forma alır siyah forma ztn 60 lira.fiyattan belli dandikliği sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 cambiasso gelir ise her formadan 10 ar tane alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 twente, inter, liverpool. bu ne bicim hazırlık kampı lan? sezon baslamadan td gondertmek mi istiyolar bize nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Formalar çok güzel olmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 toggie said: twente, inter, liverpool. bu ne bicim hazırlık kampı lan? sezon baslamadan td gondertmek mi istiyolar bize nedir. realin turnuvaya gidicez birde 4-5 atıp yollicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Siyah forma tam bir gizem benim için.Tam alıyordum GS store dan internet yoluyla sonra vazgeçtim görmeden alma diye.Çok olumsuz görüş var.Gidip bir bakmak lazım.Olmadı parçalı alıcaz klasik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar