souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 işte adam dolmuş şöforluğünden gelmiş diye GS asaletine yakıştıramıyor liseliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dolmus soforlugunden buralara gelmek cok daha fazla saygı duyulmasını gerektirir aslında. ben seviyorum valla adamı, sevmeyen kim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben de severim adamı gayet. sevilmemesinin sebebi geçmişi değil bu arada, maç izlerken ropörtaj verirkenki falan heyecanlı komik halleri, bir gs yöneticisi ağırlığı imajı yok diye, rezil ediyo diye sevmiyorlar. adamların rezil dediğine taraftar olarak ben sempatik diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bende severim.Adamın yaptığı her işte samimiyet görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lazio, Cagliari'den kaleci Marchetti'yi 5.2 milyon € karşılığında transfer etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben cana ya üzüldüm ama ya :( çok seviyordum kendisini keşke bi şekilde takasa girmeden alabilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lorik Cana iyi adamdı kalmasını bende isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ya adam mücadeleci falandı da, ruhsuz geçen sezonda o kadar büyütüldü ki, gören viera falan geldi sanıcak. Genel olarak çok sert dalıyodu, arada pozisyon hataları vs.. de vardı. GS kar etmişse güzel olmuş bence, yerine daha iyisi bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Şu Fenerin şike olaylarına bizim transfer söylentileri dondu kaldı resmen.Şu Fabiano gelmez inşallah sakat adama 8m bonservisten bahsediyorlar.3 ay yok şu anda gelse.Zaten gelmek istemediğini twitter dan yazmış.İsabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ya zaten bizim bi forvete ihtiyacımız yok ki.hani varda bu kadar maliyetli bi forvete ihtiyacımız yok.hatta olmasada olur daha defansa ve orta sahaya en az bir oyuncu daha alınması lazım forvet düşünülcek son bölge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Musleranin hala aciklanmamis olmasi rahatsiz etmeye basladi yalniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fabiano kalcam burda demiş de forvet lazım ya, çift forvet oynayacaksak deil de tek forvet oynayacaksak Elmander olmaz yani tek forvet :/ Baros kapalı kutu, Stancu tırt, Anıl da çok genç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fabiano sakat değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Cemi kaptirmicaktik ya bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ne tar5tışımız arkş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Hadi be aslanım al artık şu orta sahaya bi zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kombine alan varmı ya? bu sene pegasus tan alıcaktım ama kalmışmıdır ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben gidebilecek olsam alcaktım ya, baya hesaplı kombineler. İçim yandı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pegasus 2. kat, staddaki en güzel yerlerden, 1500tl'ydi sanırım baya iyi. Ama umduğum transferler hala gerçekleşmedi, ve futbola güven yerlerde ne olacak belli değil. Ona veremedim para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi 1500 hehe, ben gelecek haftasonu alıyorum Antalyaspor kombinemi maraton tribün 200 lira. ne tatlı demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 antalyaspor, ne tatlı ya minicik hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tanısan çok seversin valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ömer futbolu bırakmadan sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 onun son yılı bu yıl, sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 muslera yine gg galiba ahah. gg olmasa bile adam arjantinde copa amerikadayken yöneticiler bizzat gitse "tamam bir gidin abi şimdi ben kendim gelicem istanbula şu turnuva bitince" der, demez mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar