Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de severim adamı gayet.

sevilmemesinin sebebi geçmişi değil bu arada, maç izlerken ropörtaj verirkenki falan heyecanlı komik halleri, bir gs yöneticisi ağırlığı imajı yok diye, rezil ediyo diye sevmiyorlar. adamların rezil dediğine taraftar olarak ben sempatik diyorum.
Mesaj tarihi:
Ya adam mücadeleci falandı da, ruhsuz geçen sezonda o kadar büyütüldü ki, gören viera falan geldi sanıcak. Genel olarak çok sert dalıyodu, arada pozisyon hataları vs.. de vardı. GS kar etmişse güzel olmuş bence, yerine daha iyisi bulunur.
Mesaj tarihi:
Şu Fenerin şike olaylarına bizim transfer söylentileri dondu kaldı resmen.Şu Fabiano gelmez inşallah sakat adama 8m bonservisten bahsediyorlar.3 ay yok şu anda gelse.Zaten gelmek istemediğini twitter dan yazmış.İsabet olmuş.
Mesaj tarihi:
ya zaten bizim bi forvete ihtiyacımız yok ki.hani varda bu kadar maliyetli bi forvete ihtiyacımız yok.hatta olmasada olur daha defansa ve orta sahaya en az bir oyuncu daha alınması lazım forvet düşünülcek son bölge
Mesaj tarihi:
muslera yine gg galiba ahah.

gg olmasa bile adam arjantinde copa amerikadayken yöneticiler bizzat gitse "tamam bir gidin abi şimdi ben kendim gelicem istanbula şu turnuva bitince" der, demez mi? :p
  • Yeni Oluştur...