Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

zamanında bursa da sercan için aynısını diyodu, şimdi 4 milyona alıcı bulamıyolar.

öyle ama yapacak da bişi yok. seneye antep kötü oynasın, performansı düşsün kıvranırlar dururlar da şu aşamada antepten random birine gitsen 4-5 diyecek durumdalar.
Mesaj tarihi:
Red said:

tehlikenin farkında oldukları için

yönetim yeni.baktılar aysal iyi takım kuracak.başladılar oynamaya

Gerisini okumadım bile valla, BJK'li misiniz abi bu ne ya, kurmayın şöyle çocukça hayaller.
Mesaj tarihi:
yok abi şu 10 gündür takip et gs haberlerini

ciddi bokunu cıkardılar bence

kendileri transfer yapıp olmayınca yeni yönetime bok atılıyor suan

florya karıştı falan haberleri var abi ahhaa
Mesaj tarihi:
Bok atsalar ellerine ne geçecek, oturup ağlıyor musunuz nedir? Yapılacak transfer yine yapılır. Ayrıca "oo borsaya bildirilmesi %95 kesin demek aslında" diyodunuz siz de, siz bile böyle derken abartmaya hazır basın durur mu yani?
Mesaj tarihi:
hyr ben ağlasam birşeyi degiştirmez.galatasaray suan ztn hala karışık

borç ortada klup içi heran patlayacak bomba gibi

suan aysala yükleniyorlar çok net.yani forlan gelsin gelmesin mesele o değil

JETLE GİTTİ FOS CIKTI

tarzı haberler normal mi
Mesaj tarihi:
sitede daha sakin yazmışlarda gazetede manşet atmışlar sdfs

gazete manşeti

JET YATIŞ

altada aysal özel jetiyle gittiği madridde fiyasko vs diye gidiyor sdfs
Mesaj tarihi:
Yalnız cidden Aysal da 1 haftaya kaleci alıyoruz dedi 1 ay oldu, 3üyle de anlaştığını "ağzından kaçırdı", sadece birini alabildik. E işte üçün birini almışız anca, adamlar haklı öyle haber yapmakta. Başkan da bitmeden konuşmasın artık
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Gerisini okumadım bile valla, BJK'li misiniz abi bu ne ya, kurmayın şöyle çocukça hayaller.

Bunu diyen takım ligdeki herkesi kendine karşı güç birliği yapmakla, rakibine karşı yatmakla suçluyo. hıhı evet bjkliler hayalci
Mesaj tarihi:
real rezil farka boğup rezil etmesin bizi :)

ayrıca şurdaki gslilerin %90ı sırf fenerbahçeyi içerde ve dışarda yenmek için dream team istediklerini biiliyorum. ne kadar kötü :/
Mesaj tarihi:
escape said:

real rezil farka boğup rezil etmesin bizi :)

ayrıca şurdaki gslilerin %90ı sırf fenerbahçeyi içerde ve dışarda yenmek için dream team istediklerini biiliyorum. ne kadar kötü :/

Bu fenerin motivasyonu bence bizim bu isi sallamadigimizi inatla kabul etmiyorlar cunku tek basarilari bu :)
Mesaj tarihi:
yanlış düşünüyosun.

bu adamları sadece içerde ve dışarda biz yenip yine şampiyon olurlarsa o zaman orda burda bu kadar seslerinin cıkacaklarını düşünmüyorum. şimdi bunlar "bütün derbileri biz aldık. cincona zaten koyuyoruz eheh" tarzı triplerde dolaşıyorlar. bunların bu havasını sadece biz söndürürz.
Mesaj tarihi:
o eksi puanı iyi oyun artıya çevirir.yeter ki şu orta sahaya bi adam alsınlar hani kalede demiyorum orta sahaya iyi bi zenci alsınlar artık yeter.bu senede almazlarsa koyayım boyle takıma ilk 5 hayal olur gene
  • Yeni Oluştur...