Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Rewendor said: zamanında bursa da sercan için aynısını diyodu, şimdi 4 milyona alıcı bulamıyolar. öyle ama yapacak da bişi yok. seneye antep kötü oynasın, performansı düşsün kıvranırlar dururlar da şu aşamada antepten random birine gitsen 4-5 diyecek durumdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Red said: tehlikenin farkında oldukları için yönetim yeni.baktılar aysal iyi takım kuracak.başladılar oynamaya Gerisini okumadım bile valla, BJK'li misiniz abi bu ne ya, kurmayın şöyle çocukça hayaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yok abi şu 10 gündür takip et gs haberlerini ciddi bokunu cıkardılar bence kendileri transfer yapıp olmayınca yeni yönetime bok atılıyor suan florya karıştı falan haberleri var abi ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bok atsalar ellerine ne geçecek, oturup ağlıyor musunuz nedir? Yapılacak transfer yine yapılır. Ayrıca "oo borsaya bildirilmesi %95 kesin demek aslında" diyodunuz siz de, siz bile böyle derken abartmaya hazır basın durur mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hyr ben ağlasam birşeyi degiştirmez.galatasaray suan ztn hala karışık borç ortada klup içi heran patlayacak bomba gibi suan aysala yükleniyorlar çok net.yani forlan gelsin gelmesin mesele o değil JETLE GİTTİ FOS CIKTI tarzı haberler normal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Nerde var o haber, aynen böyle yazdılarsa ayılık tabii eheh. Kaynak önemli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 normal tabii asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sitede daha sakin yazmışlarda gazetede manşet atmışlar sdfs gazete manşeti JET YATIŞ altada aysal özel jetiyle gittiği madridde fiyasko vs diye gidiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Yalnız cidden Aysal da 1 haftaya kaleci alıyoruz dedi 1 ay oldu, 3üyle de anlaştığını "ağzından kaçırdı", sadece birini alabildik. E işte üçün birini almışız anca, adamlar haklı öyle haber yapmakta. Başkan da bitmeden konuşmasın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Baggio said: Gerisini okumadım bile valla, BJK'li misiniz abi bu ne ya, kurmayın şöyle çocukça hayaller. Bunu diyen takım ligdeki herkesi kendine karşı güç birliği yapmakla, rakibine karşı yatmakla suçluyo. hıhı evet bjkliler hayalci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18085554.asp?gid=362 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 real önce gel diyip sora reddetsin lan ne efsane olur ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 real rezil farka boğup rezil etmesin bizi :) ayrıca şurdaki gslilerin %90ı sırf fenerbahçeyi içerde ve dışarda yenmek için dream team istediklerini biiliyorum. ne kadar kötü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu ne diyo ya feneri arenada yenesek yeter feneri yenene kupa vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 6 puan fena sayılmaz gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 4 puan alırız işte.illa yenmeye gerke yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 escape said: real rezil farka boğup rezil etmesin bizi :) ayrıca şurdaki gslilerin %90ı sırf fenerbahçeyi içerde ve dışarda yenmek için dream team istediklerini biiliyorum. ne kadar kötü :/ Bu fenerin motivasyonu bence bizim bu isi sallamadigimizi inatla kabul etmiyorlar cunku tek basarilari bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yanlış düşünüyosun. bu adamları sadece içerde ve dışarda biz yenip yine şampiyon olurlarsa o zaman orda burda bu kadar seslerinin cıkacaklarını düşünmüyorum. şimdi bunlar "bütün derbileri biz aldık. cincona zaten koyuyoruz eheh" tarzı triplerde dolaşıyorlar. bunların bu havasını sadece biz söndürürz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 almeida söndürüyodu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 birisi demişti sadece ufulajisi gelirse ne bomba olur diye. öyle de oldu, şimdi o gelmeyenlerın yerıne birileri gelmek zorunda, yoksa taraftar bu yönetimi de siler direk. - puanla başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 o eksi puanı iyi oyun artıya çevirir.yeter ki şu orta sahaya bi adam alsınlar hani kalede demiyorum orta sahaya iyi bi zenci alsınlar artık yeter.bu senede almazlarsa koyayım boyle takıma ilk 5 hayal olur gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 son noktayı koymuş forlan demiş ki cimbomun forması morlan bu iş olmaz zorlan ben gelsem bile fener yine korlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 :D:D:D:D:D:DDDD:D:D:D:DDDD:)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dememiştir öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Fistan said: son noktayı koymuş forlan demiş ki cimbomun forması morlan bu iş olmaz zorlan ben gelsem bile fener yine korlan dsfasfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar