Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Club Atletico de Madrid futbolcuları Diego Forlan, Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes'in Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
Mesaj tarihi:
kursunlar takimi, oynasinlar gorelim.
ne alllah diye gaza gelicem ne de bu ne ya diye yericem.
song`u da gorduk, frank de boer`i de mesela. o yuzden ujfalusi ne ya, ya da oha lugano stayla kasap is yapar demiyorum.

ciksinlar oynasinlar adam gibi.
Mesaj tarihi:
adamlar ellerindeki tüm oyuncuları satıyor lan.kalecileri gidiyor,aguero gitmek istiyor.en önemli 3 oyuncusu bize geliyor.hem bu üçüne bizden başkada alıcı çıkmazdı heralde forlan için çıksada istediği parayı veren çıkmazdı tek hamlede elden çıkarmak istediklerini çıkardı adamlar
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi hasta mısınız neyine üzülüyosunuz mis gibi adamlar uefaya bile gitmeyen takıma göre baya iyi.

ahah hakkaten yani bu adamlar ciddi iyi adamlar. avrupa'nın tier1 değil ama tier2'yi zorlayan takımlarında gayet forma giyebilecek adamlar. daha nolsun?
Mesaj tarihi:
daha tum transferler bitmeden bişi söylemek sçama olur tabi ama

şimdi gidicekler bi gitsin görelim 15 tane yabancı oldu

defans kaleci solbek ve ortasaha lazım suan takım çok net

o yuzden onları almayıp forlanı falan almak saçma
Mesaj tarihi:
sol bek alinmaz red bence. begenmesek de caglar ve balta ile devam eder bu sene terim. sadece lig var zaten.
kaleci, stoper, defansif orta saha, sag acik, forvet falan derken oraya yabanci koyamayiz.

iyi bir kaleci, ve selcugun yanina defansif orta sahaya fitim ben.
Mesaj tarihi:
hakan balta formda ve istekli olunca kimseyi aratmıyordu orada,

Terim ve Balta'nın arası iyidir, tekrar adam ederse GS'nin sol bek sorunu kalmaz ki, nitekim denildiği gibi Çağlar gibi iyi bir adam var yine yedekte,
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

beşiktaş da bildirmişti forlanla görüşmeye başladık diye yanlış mı biliyorum?

Yok yahu, genelde borsa zaten konfirmasyon yeri gibi bişi oldu. Görüşmelere başlanmıştır dendimi anla ki adamlar alındı. GS'ye hayırlı olsun.
  • Yeni Oluştur...