Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 adamlar yaşlı ve pahalı oyuncularından tek seferde kurtulacaklar lan :D.bence aysal başka bir süprizle gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 tam kasap ujfalusi ya.Lugano v2.Messi'nin ayağını eline verdiği an.İyi kırmadı bileğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Neill gibi bir adam serbest bırakılıp üzerine Ujfalusi alınırsa üzerine bonservis falan verilirse büyük dram cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 reyes ve forlan ikilisi gelirse çok iş yapar gs da, forlan a hala istemeyenler görüyorum çok ilginç gerçekten! forlan olm bu forlan lan! bi de yanında reyes da var, daha ne istiyorsunuz anlamadım, he çok para gerçekten çok para ama sonuçta eşşek gibi stadınız var rahat rahat çıkartırsnız parasını, ama o öbür adamı tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Reyes'e laf etmiyo kimse zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Forlan`a sevinmem alinacak kale, stoper ve orta sahaya bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bir takımda defans diyebileceğin tek adam Servet ise en az 2 transfer lazım o bölgeye.G.Zan ve Ceyhun'u saymıyorum.G.Zan asla Gs kapasitesinde bir futbolcu değil bence.Ceyhun'da defansif orta saha oyuncusu.Koskaca GS koca transfer sezonunda defansa yeterli takviye yapmayıp Ceyhun dan defans yaratırsa veya bunu düşünüyorsa yazıklar olsun. Ayrıca bir tane de Selçuk'un yanına Muntari gibi orta saha lazım oyunu iki taraflı oynayabilen.Muntari süper olur gelirse.Kallstrom de plase olarak güzel transferdir.Culio,Ceyhun ve Cana iyi alternatifler.Ayhan ve Sarp defolsun artık. İleriye Reyes-Elmander-Arda fena olmaz.Kazım ve Pino alternatif olur.Ancak kanat oynayabilen bir adam daha güzel olur imkan olursa. Forvette ise Baros tek isim gibi duruyor.Elmander o bölgeye çekilebilir.Ancak bir forvet daha lazım gibi. Kaleci ise kim gelse yararlı olamadı mondi ve taffarel den sonra.Muslera iyi bir transfer olur. Beklere elbet adam lazım ancak yabancı kısıtlamasında kaleciyi de yabancı kullanırsak oraya pek transfer olmaz bence milli takımdan Çağlar-Balta-Sabri varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 forlan galatasaray'a gelirse gecen senekinden daha kotu olur gs. cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ya şu takıma forlanı koyarsan tabi forlan umut bağlanıcak adam değil.rotasyonda belki bi cacık olabilir masqın dediği gibi anca kaleci defans ortasaha bi güvene alınsın.forlan umrumda değil fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fizban said: forlan galatasaray'a gelirse gecen senekinden daha kotu olur gs. cok net. diger transferlere bagli. gecen seneki takimin defans ve kalesiyle devam etsen eto da gelse cok bi halt farketmez. once oralari doldursunlar, forvete kim gelmis umrumda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bütün herkeste Defans korkusu var gerçekten.Umarım şöyle sağlam defans transferleri duyarız artık.Ujfalusi ile olucak iş değil ülkede yabancı sınırlaması varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 forlan gelirse diger transferlere butce kalmayacagini bildigim icin boyle diyorum. bir forlan alip dandik takim kurmak yerine dengeli bir takim kurmak cok daha iyi olur. fatih terim gibi turklerden verim almak konusunda uzman bir adam varken iyi yabanci transferleriyle is cozulebilir. ve bu yabancilar bence forlan ile reyes olmamali. reyes tarz olarak begenmedigim bir adam benim ama; yetenegine ve yasina vs lafim yok. forlan ise direk cildirtir fatih terim'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bak diyorum. Muslera sabri - servet - lucio - hasanali cana - selçuk i.akın - elmander - arda baros al sana fıstık gibi dengeli kadro. lucio yerine başka defans da gelebilir. Elmander yardımcı forvet stili. Cana komple defansa yardım, selçuk defanstan topla ileri çıkma adamı. forlana drogbaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fenerde 3 yer o kadro. bi de ardalı kadrolar yazmayın artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yavaş yesin :) 4-4-2'nin biraz oynanmışı işte, kanatlar daha ileride ama ortasaha daha sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yer yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bana ilk kim ;ayhan ve sarp'ın klüple ilişkisi kesildi derse güzel bir sürpriz yapıcam.Transferi geçtim,şunlar gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ntv 'de forlan, reyes bir de diğer adam GS ile anlaştı yazdı. Son dakika haberi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Galatasaray, Forlan, Reyes ve Ujfalusi'nin transferi icin Atletico Madrid'le anlasti. (Haluk Yurekli/Ntvspor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ujfalusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ujfalusiye bile bi yere kadar eyvallah ama forlan olmaz yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ujfalusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 arda ile takas ederler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Vay arkadas servetle ujfalusi de ne iyi defans olur belli degil..Toplu indirim mi yapmis da ucunu birden almisiz bunlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Son dakika..Galatasaray Forlan, Reyes, ve Ujfalusi'nin transferi için Atletico Madrid ile anlaştı (NTVSPOR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar