calimero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tamam abi, bugüne kadar fanatik taraftar muhabbeti yapmadım bundan sonra da yapmaya niyetim yok. forlan balon, sarp dünya yıldızı, serdar özkan da simao'yu döver. kolay gelsin size, iyi transferler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 karşılaştırma değil ki o.nasıl anladıgınıza bağlı ben serdar özkan simaoyu tokatlar falan demedim.sadece siamonun takıma herhangi bir futbolcudan fazla hani 'adam simao büyük topcu yıldız topcu' şeklinde yakıştırmalara karşılık ortada bu lafları hak edicek ciddi bir performansı yok.yani geçmişinde şöyle yapmıs böyleymişe karşılık takımda bi fark yaratmıyor bence olsada olur olmasda olur.yerine serdar özkanı koysanız ulan bi simao vardı o olsaydı denmez ayrıca bencede tartışmayın.cunku ilkokul seviyesine inmek zorunda kalıyoruz hemen kıskançlar çemkiriyorlar kendi topcuları süpere baglıyorsunuz.sizin tartışma olayınız bu olay fanatiklik olsa burda galatasarayı eleştirmezdik 1 sene boyunca vericek cevabınız olmadıgından direk tartışmayı başka yöne çeviriyor kılasik beşiktaşi taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 simao: 20 maç; 8 gol 11 asist... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yoo Forlan iyi adam, ama hem istikrarsız hem yaşlı. Bu yüzden gelse yatmaya gelir diyoruz işte. Geldiği takım farketmiyor, Gs olur Bjk olur. Ama genel olarak beşiktaş taraftarında gelen her adamı dünyanın en iyisi ilan edip toz kondurmama olayı var. Quaresma gelirken "tamam gençken iyiydi de belirsiz, 2 senedir top oynamadı" dedik, denmeyen laf kalmadı. Guti gelirken adamı R.Madrid'in en iyisi ilan ettiniz "tamam çok faydalı iyi transfer ama R.madrid'in kadrolu yedeğiydi" diyenlere yine kıskanç falan dendi. Ersan var mesela yine örnek, üstelik kimse kötü falan demediği halde, sezon boyunca 10-15 mnaç oynamış ,öncesinde kimsenin tanımadığı, üstelik de son 6 ayı sakat geçirip ameliyat olmuş geleceği ve esisi gibi olup olmayacağı belli olmayan bir adam Türk futbolunun en iyi defansı oldu diren efsane ol dendi, tapıldı vb vb. İnsanları fanatiklikle ve bundan dolayı taraflı bakmakla suçlayıp esas taraflı bakan taraf olunmasını eleştiriyorum burada. Görüldüğü üzere Forlan bjkya geliyo diye değil kime gelirse gelsin tepki bu diyorum. Bir kere tersini söyledim "Simao Quaresmadan daha faydalı olabilir takıma" dedim (ki bence öyle de oldu son yarım sezonda) onda yine kızdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sizi gidi siziii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 futbol anlayışı gol ve istatistik işte.ben gs kotu oldugu için bu sene beşiktai ve fener maçlarını daha çok izledim. q7 fazla gol atamamasına karşın simaodan çok daha iyi mucadele etti.istikrarlı bi mucadelesi vardı bence. kaybettiği maçlardan sonra ama biz toplam 15 şut 8i isabetliydi iyi pas yaptıydık diyen takımın taraftarı sonuca bakalım yenilmişin farketmiyor istatiklere göre mustafa sarp xaviyle kapışıyor bu sezon baros 12 maç 9 gol baros bu sezon çok mu iyiydi hyr değildi.sakattı falandı filandı.galatasaray nerde 9. falan.performans oalrakta cogu maçta yetemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Simao da gayet iyi adam şimdi ama Red. Yarım sezonda 20ye yakın gole sebep olan (gol+asist) atan adamdan daha fazla katkı beklemeye gerek yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi gol atabilir.servette bu sezon 5 gol attı yanılmıyosam ben diyorum beşiktaş simao fernandes almeida transferlerini yapmadan önce daha keyifli futbol oynuyordu.ve ilk 3 e girerdi bu adamlar bozdu.q7 yeterdi takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 almeida bence de çok iyi olmadı da simao gayet iyi adam. Fernandez de çok iyi, ama Ernstli falan kimyayı bozdu göbekte. Fazla abarttın sen de :) Bi de Servet defans göbeği, heralde attığı gole bakmican, simao forvete yönelik kanat, attığı attırdığı gollere bakacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bizim başlığa alalım sizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Red said: abi gol atabilir.servette bu sezon 5 gol attı yanılmıyosam ben diyorum beşiktaş simao fernandes almeida transferlerini yapmadan önce daha keyifli futbol oynuyordu.ve ilk 3 e girerdi bu adamlar bozdu.q7 yeterdi takıma çizgiyi geçen toplar gol olaydı gereksiz kırmızılar çıkmasaydı girerdik rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi o zaman q7 tırt ? ligde 2 golü var yanılmıosam gol attı bitit mi olay.ben kesinlikle gol attı diye iyi topcu atamadı diye kötü topcu demem baros 9 gol atmış bu sezon.tamam baros reyis seviyoruz ama naptı bu sene takıma katkı olarak.genelde sakattı.oynadıgında da yetemedi 12 maçta 9 gol iyi istatistik.sanırsın galatatasay çok iyiydi. q7 nin hırsı mucadelesi ve ateşlemesi olmasa beşiktai daha kötü durumlara düşerdi ama gol atamadı q7.kötü o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bir alex değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bosverin simaoyu q7 yi. kanalturk te ednan cikmis serhatin programa. acin ona bakin ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi simao bjk topçusu deil ya gs ye gelsin takır takır top oynar! neden böyle dedim bilmiyorum ama öyle geldi bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 NTVSPOR / TRT SON DAKIKA: Aysal ve yoneticileri, Reyes-Forlan-Ujfalusi icin Madrid`e gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 agueroyu da alsinlar gitmisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 atletico galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ardayi verdik hepsini aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ujfalusiyi tek başına getirsinler yeter de artar bile avrupa yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 forlan yerine başka bir adam alsınlar stancuya şans verelim daha iyi onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bu stancuyu sevmeyenlere niye sevmediklerini bi yazsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 basgan sen gitme arda biz sana madridi getirelim oyna demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sevmek için bi sebep olmadığı 5 milyon verilip zerre oynamadığı için sevmiyoruz stancuyu. eski kulübünün başkanı bile dalga geçiyo yahu habire gazetelere "ne güzel kazıkladık yahu ehu ehu" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 stancu da özel hic birsey yok boşa giden 5milyon sadece. birde yabancı kontej. yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar