MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 üçbiiiiiin sdf=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Reyes gelsin lanç 6321231123 sezon sonra doğru düzgün frikik kullananilen bir adam olur takımda. Ciddi ciddi ta Revivodan beri kimseyi hatırlamıyorum ben. SABRİYE ALTERNATİF OLARAK TABİ, PES TABİRİYLE SECOND TAKER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 capone vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Masquerade said: Ciddi ciddi burda Drogba, Vidic, Gerard, Maicon, Puyol, Alexis Sanchez falan bekleyenler var heralde. gfdfhgfkjllşj.yanlız reykard ilk geldiğinde sanchez i istemiştide takımını ikna edememiştik.pis çingen adnanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 EricCantona said: Tamam Toggie aradım başkanı, Bale,Messi,Ronaldo'yla anlaşmışlar. Lahm'la Gerrard beklemedeymiş,Fatih Terim maç kasetlerini izleyip ona göre karar vericekmiş. Casillas yalvarıyormuş beni alın gerekirse yedek bile otururum diye ama bizimkiler Muslera'ya söz verdik zaten Ufuk'a şans vericez diyip kabul etmemişler. Yahu ne messisi ronaldosu, stoper yok takımda önce stoper getirin sonra messiye gerrarda bakarız. Ayrıca Sabri varken Lahm gereksiz transfer, yabancı kontenjanı daha iyi yerler için kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 trolü gördüm ve arttırıyorum tadında bir mesaj =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 EricCantona said: Tamam Toggie aradım başkanı, Bale,Messi,Ronaldo'yla anlaşmışlar. Lahm'la Gerrard beklemedeymiş,Fatih Terim maç kasetlerini izleyip ona göre karar vericekmiş. Casillas yalvarıyormuş beni alın gerekirse yedek bile otururum diye ama bizimkiler Muslera'ya söz verdik zaten Ufuk'a şans vericez diyip kabul etmemişler. hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Masquerade said: Muntari diyorlar iste. Teklif geldigini dogrulamis menajeri. Gerçi liberosuz da oynar belki bazı macları. Trabzon Colman-Selcuk gobegiyle oynadı bu sene çoğu maçı. hem muntari gelecek, hem kallstrom gelecek, yetmeyecek bi de reyes'i mi alacagız? AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hayaldi gerçek oldu drogbada gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 reyes bitmis ntv acikladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 toggie said: Masquerade said: Muntari diyorlar iste. Teklif geldigini dogrulamis menajeri. Gerçi liberosuz da oynar belki bazı macları. Trabzon Colman-Selcuk gobegiyle oynadı bu sene çoğu maçı. hem muntari gelecek, hem kallstrom gelecek, yetmeyecek bi de reyes'i mi alacagız? AHAHAHAHAHAHA hayaldi gercek oldu. gerci yazdigim 4 lü zaten liberosuz oynar da sizde zenci libero fetişi var cidden ahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Czentovic said: reyes bitmis ntv acikladi. http://www.youtube.com/watch?v=c-QumIz9C3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gallardo futbolu bırakmış.zaten bizim gazeteler adından hiç sözetmeyince anlamıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ciddi lan asfas son dakika gecti.sonuna yetiştim ama canli yayina biri baglandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 fifa 11 de gs ile oynarken kadroda 40 yaşında gallardoyu gordugumde ne gülmüştüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Masquerade said: toggie said: Masquerade said: Muntari diyorlar iste. Teklif geldigini dogrulamis menajeri. Gerçi liberosuz da oynar belki bazı macları. Trabzon Colman-Selcuk gobegiyle oynadı bu sene çoğu maçı. hem muntari gelecek, hem kallstrom gelecek, yetmeyecek bi de reyes'i mi alacagız? AHAHAHAHAHAHA hayaldi gercek oldu. gerci yazdigim 4 lü zaten liberosuz oynar da sizde zenci libero fetişi var cidden ahhaha. bizde yok futbolda var. kaleci yok, stoper yok, sol bek yok, 10 numara transferi yapıyoruz. daha onceki 10 numara transferlerini de biliyoruz, bu konuda ısrarcı olunmaması gerektigini de 10 yıldır falan soyluyoruz ama yok. muntari su an en cok ihtiyacımız olan adam bence. win/win direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Red said: fifa 11 de gs ile oynarken kadroda 40 yaşında gallardoyu gordugumde ne gülmüştüm sdfs kallon da var mıydı abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yalnız reyes e 7m isteyip ardaya 12m veriyor(gs bu rakamı istemiş de olabilir tabe) olmaları çok ilginç değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 toggie ne bekliyodun ki medyadaki isimleri ve şu olası kadroları beğenmiyosun, geçen seneden sonra şu kadronun toptan heykelini dik yeridir o derece iyi kadro geçen seneye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 muntariyi ben pek beğenmiyorum ama şu saçma sapan kadroya ilaç gibi gelecektir.adamı zenci barışa benzetiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Işık yansıtmıyordu muntari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 soğurma katsayısı 1 adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 reyes gerçekse enfes bir transfer cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 reyes`in neyi 10 numara. adam ortanin saginda oynuyor iste. ha ben kazimi ya da aydini izlerim diyorsaniz orda almayalim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar