Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Alkolsüz

yav

Öne çıkan mesajlar

http://www.facebook.com/efesalkolsuz?utm_source=twitpic&utm_medium=300x250&utm_campaign=alkolsuz

Tahmin ettiğim kadarıyla 24+ ile ilgili yasaya bağlı sponsorluk ilişkilerini kurtarabilmek için böyle bişey yapmışlar gibi geldi bana ama gene de sağlıklı bir yorum yapamadım tabi.

http://efesbasket.org/facebook_icerikleri/alkolsuz_bira.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

yurt dışında çoğu markanın alkolsüz birası var diye biliyorum-yanılıyor da olabilirim- ama bu sponsorluklardan falan yırtman açısından işe yarayacaksa helal olsun.

antalya'da yapılan oktoberfest ilk seneden beri türlü tartışmalara sebep oluyordu, bu +24 ile akp wins diyordum ben şahsen, ama organizatör firmada ki arkadaşlar yok artık oktorberfest namus meselesine dönüştü yapılacak festival nolursa olsun diyorlardı, bu bir çözüm olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sanmıyorum yasakla ilgili bir amacı olduğunu, zamanla görürüz tabi.

tr'de alkolsüz bira pek yoktu, denemek istemişlerdir muhtemelen. tutar mı bilmiyorum da fiyatını merak ediyorum baya

1tl altında olsun, kim alır bilmem ama öyle olsun yine de.. raflarda yan yana dursunlar alkollüsüyle
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Bira çimlendirilmiş arpanın özel muameleden geçirilmesi, mayalanması sonucu elde edilir. Muhtevasında %5-7 nisbetinde etil alkol bulunur. Kesinlikle alkollü içki sınıfına dahil edilir.

Yasaklara bir etkisi olmaz.

Bira üretiminden sonra bir işlemle alkolü çıkartılıyor. Türkiye'de bu üretim yapılıp ihracatı yapılıyor ve normal alkollü içeceklerle aynı sınıfta değil. Yabancı markaların alkolsüz biralarını da zaman zaman raflarda gördüm ve fiyatları dikkat çekecek kadar düşüktü normal biraya göre (aynı raftalardı); muhtemelen vergilendirilmeleri daha farklı. Yasaklar kapsamında da kalmayabilir. Ama alkol üreten firmanın sponsor olamaması gerçeğini değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Fistan said:

normalinin tadını düzeltseler daha iyi iş yaparlardı

şerefsizler şeker kullanamyıda bıraktı
glokoz şurubu kullanıyorlar hem kanser yapıyor hemde tadını dahada beter ettiler hükümete yalakalık yapıcaklar aklısıra

o kadar zararlı bir şey ki bide o glikoz şurubu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...