yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://www.facebook.com/efesalkolsuz?utm_source=twitpic&utm_medium=300x250&utm_campaign=alkolsuz Tahmin ettiğim kadarıyla 24+ ile ilgili yasaya bağlı sponsorluk ilişkilerini kurtarabilmek için böyle bişey yapmışlar gibi geldi bana ama gene de sağlıklı bir yorum yapamadım tabi. http://efesbasket.org/facebook_icerikleri/alkolsuz_bira.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://www.cartoonstock.com/lowres/rth0417l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 biraz daha erken davranıp şu şenlikleri kurtarsalarmış keşke ama sponsor olup bira satamadıktan sonra çok bi anlamı olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ekşide de yazmışlar biralarından alkolü çıkarana kadar şekeri çıkarsınlarda tadı bişiye benzesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Tatsız ya böyle yasakların etrafından dolaşmaya çalışmak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bilmiyorum net olarak yasakla mı ilgili belki de yeni bir pazar oluşturup para kazanmak istediler sadece kim bilir ama ilgisi kesin olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yurt dışında çoğu markanın alkolsüz birası var diye biliyorum-yanılıyor da olabilirim- ama bu sponsorluklardan falan yırtman açısından işe yarayacaksa helal olsun. antalya'da yapılan oktoberfest ilk seneden beri türlü tartışmalara sebep oluyordu, bu +24 ile akp wins diyordum ben şahsen, ama organizatör firmada ki arkadaşlar yok artık oktorberfest namus meselesine dönüştü yapılacak festival nolursa olsun diyorlardı, bu bir çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sanmıyorum yasakla ilgili bir amacı olduğunu, zamanla görürüz tabi. tr'de alkolsüz bira pek yoktu, denemek istemişlerdir muhtemelen. tutar mı bilmiyorum da fiyatını merak ediyorum baya 1tl altında olsun, kim alır bilmem ama öyle olsun yine de.. raflarda yan yana dursunlar alkollüsüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bir ara gri şişede ananaslı falan bir malt içeceği vardı ona direkt alkolsüz bira denmiyordu fakat aslında öyleydi sonra yok oldu güzeldi de tadı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Güzeldi o, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Alkolsüz bira nasıl oluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 fena olmuyor elmalı-armutlu-ananaslı-kiwili malt içecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ee ne bu şimdi şalgam suyu gibi bişi mi oluyo, alkolsüz bira mı olur lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dünyanın en gereksiz içeceği, boş yere o kadar kalori almak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bira çimlendirilmiş arpanın özel muameleden geçirilmesi, mayalanması sonucu elde edilir. Muhtevasında %5-7 nisbetinde etil alkol bulunur. Kesinlikle alkollü içki sınıfına dahil edilir. Yasaklara bir etkisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 normalinin tadını düzeltseler daha iyi iş yaparlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Laorx said: dünyanın en gereksiz içeceği, boş yere o kadar kalori almak nedir ya yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 evet içmek yanlış bi hareket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Fistan said: normalinin tadını düzeltseler daha iyi iş yaparlardı şerefsizler şeker kullanamyıda bıraktı glokoz şurubu kullanıyorlar hem kanser yapıyor hemde tadını dahada beter ettiler hükümete yalakalık yapıcaklar aklısıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Masquerade said: Bira çimlendirilmiş arpanın özel muameleden geçirilmesi, mayalanması sonucu elde edilir. Muhtevasında %5-7 nisbetinde etil alkol bulunur. Kesinlikle alkollü içki sınıfına dahil edilir. Yasaklara bir etkisi olmaz. Bira üretiminden sonra bir işlemle alkolü çıkartılıyor. Türkiye'de bu üretim yapılıp ihracatı yapılıyor ve normal alkollü içeceklerle aynı sınıfta değil. Yabancı markaların alkolsüz biralarını da zaman zaman raflarda gördüm ve fiyatları dikkat çekecek kadar düşüktü normal biraya göre (aynı raftalardı); muhtemelen vergilendirilmeleri daha farklı. Yasaklar kapsamında da kalmayabilir. Ama alkol üreten firmanın sponsor olamaması gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tuborgdan şaşmam aga şeker katkısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Llama said: Fistan said: normalinin tadını düzeltseler daha iyi iş yaparlardı şerefsizler şeker kullanamyıda bıraktı glokoz şurubu kullanıyorlar hem kanser yapıyor hemde tadını dahada beter ettiler hükümete yalakalık yapıcaklar aklısıra o kadar zararlı bir şey ki bide o glikoz şurubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gençler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 biraların besin değerlerini görebilceğimiz bi yer var mı sahi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 o glikoz şurubu ülker'in tüm şekerlemelerinde keklerinde çikolatarında da var. kekstra, browni dankek bilmem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar