Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

El-Barto said:

ben o maça gitmiştim ya, trabzonla yaptığımız kupa maçıydı. Staddayken bariz giray sakatladı demiştik ama eve gidince çok bi suçu yok gibi görmüştüm sanki. Ama kasaplığıyla bilinince ihale ona kalmıştı her tarafta :)


Ya bende o maçtaydım ve direk Giray demiştim de değilmiş, ama nasıl desem rolü var.

Ondan bir önceki pozisyonda Ersan'a giriyor Giray, Ersan biraz sendeliyor vs. ama koşuyor gidiyor TS kalesine, ondan sonra pozisyon sonuçlanmayınca ve takım geri koşmaya başlayınca Ersan dönemiyor.

Ön bağları kopuyor işte, darbenin etkisi var diye biliyorum ama birazda Ersan'ın kendi vücudunu zorlaması durumu var. Hani bunun en güzel örneği de aslında NBA'den Greg Oden'dir.

Adam yıllardır vücudunun kaldıramayacağı işler peşinde koşuyor, yanlış hatırlamıyorsam rakamı 4 yıllık kariyerinin 2.5 senesini sakat geçirdi. Yani çaylak senesini bile es geçmişti yamulmuyorsam,

O pozisyonda sadece Giray'ın suçu yok yani, ama etkisi var asdfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben katılmıyorum, tamam bu gurbetçi arkadaşlar tam ya tutarsa diye alınmış adamlar.

Ama gittin Fernandes'in bonservisini aldın ki adamın ne olduğunu biliyoruz.

Egemen'in ne olduğu belli zaten, bizi biçip duran kasap modelinden bizde edindik bu sene.

Mustafa Pektemek ve Ersan boş transfer değil. Özellikle Mustafa 2-3 senedir ortalarda ve bayağıda iyi oynuyor, sadece geçen sezon oda ağır sakatlıktan sonra geri döndü.

Mehmet ve 3 gurbetçi ya tutarsa diye alınmış adamlar orası doğru, gerçi ısrarla biz bu veli kavlak ı 2 senedir izliyorduk deselerde ben çok iyi olacağını sanmıyorum. Anadolu takımları Cenk Tosunlar felan getirdikçe bizimkilerde herhalde eh bizde alalım elbet bişi çıkar moduna girdi sanırım.

Sidnei yi hiç bilmiyorum, gereksiz bana kalırsa.

Sağ bek i niye salladılar bende anlamadım, orada bir güvendiğim Rıdvan var, başkada adamı yok oranın. Yabancıyı oraya kullansalardı bare. Gidip Toroman 'ı orada oynatırlarsa muhtemelen maç boyu ağlarım =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güntekin'e katılıyorum,

onun haricinde Beşiktaş'ın bu sezon en iyi transferinin Mustafa Pektemek olduğunu düşünüyorum.

Çok formda giderken çok ağır bir sakatlık geçirdi, yarım sezondan fazla kaçırdı ve döndüğünde milletin "ne olur acaba?" diye düşünmesine bile fırsat vermeden takımını sırtlayan adam oldu, çok formda döndü.

Çok iyi bir yetenek, Beşiktaş'ın almasına çok sevindim. Ama diğer transferlerin tamamında malesef Güntekin Onay haklı,

Sidnei, Costa, Fernandes falan çok iyi adamlar ama kulüpleri bu adamları elden çıkarıyorsa bir yaşanmışlık var demektir. Hani Türkiye'deki herhangi bir takım çok ilgi çekici değil bu futbolcular için, bonservisi ellerinde de gelmiyorlar ki patlama yapıp dönme hayalleri olsun. Fernandes'in geçmişi zaten biliniyor da bakalım, diğerleri umarım disiplin içinde durabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
- SAĞ BEK ŞARTTI -

*Geçtiğimiz dönemde Beşiktaş savunmada kanat bölgelerinde sıkıntı çekti. Bu sezon her hangi bir kanat oyuncusu şuana kadar transfer edilmedi. Neler düşünüyorsunuz?

“Beşiktaş'ın ihtiyacı olan direk olarak ilk 11'de oynayabilecek seviyede sağ bek kesinlikle şarttı. Sol bekte de İsmail'i zorlayacak zaman zaman formayı alabilecek bir savunma oyuncusuna ihtiyaç vardı. Umarım Tanju bu işi yapacaktır. Baktığımız zaman Fenerbahçe ve Galatasaray daha kaliteli yerli oyuncuların peşinde koşuyor. Beşiktaş'ın yerli transferlerinde daha yüksek beklentilerim vardı. Beşiktaş sağ bek pozisyonunda İbrahim Toraman'ı oynatmayı düşünüyor. İbrahim Toraman iyi bir oyuncu. Sağ bek mevkiinde zaman zaman görev aldı. Ancak Beşiktaş o bölgeden hücuma kalkabilecek mi bunu bilmiyorum. Bugün Dünyada iyi oynayan bütün takımların kanat bekleri hücum yapıyor. Kanat beklerin iyi hücum yapamıyorsa, bazı şeyleri unutun. Bence Beşiktaş'ın iyi hücum yapan bir sağ beke ihtiyacı var. Beşiktaş'ın şuanda buna ihtiyacı vardı, fakat bunu da yapmadılar." dedi.


şunun altına imzamı atarım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

gökhan zan olamaz, gökhan zan psikolojik sakat bir kere, olayı çok farklı yani asfas

Lakin Ersan'ın psikolojik olmasa da kronik sakat olup olmayacağı da halen belli değil. 4M cidden kumar ve taraftarı gaza getirmek için harcanmış bir para olarak geliyor bana da


4m değil yanlız, eğer bu adam kronik skat vs ise hiç oyanamayacak. Verilecek 2m oynayacağı maç sayısına göre. Ersan'a 2m verilir bence, başka takıma gidip oynarsa kafayı yerdiniz. Sırf Manevi değeri o kadar ederdi =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güntekin sağ bek konusunda yerden göğe haklı. Toramanı sağ kanada koyarsan yürümez bu iş. Quaresma/Simaonun arkasında oynayacak adam hiç değil.

Rıdvan köybaşından çok daha yetenekli ama genç işte o da. Ne kadar başarılı olacak belli değil.


Forvet'e de costa falan diyorlar. Bobo'ya genç yetenek demişlerdi adam bobo 2 olacak gibi geliyor. Şu takıma bir İlhan ya da Nouma ayarı forvet lazım bir de sağ bek ondan sonra tamamız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...