Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Biz hakem satın almıyoruz abi, BJK'yi komple satın almış olabiliriz ama doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bi ferrari yetti abi işte :) az para, çok iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hatıra paralarımın olduğu kumbaramdan mrmic, recep çetin ve mehmet özdilek'in hatıra paraları çıktı hahaha özledim lan efsaneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ha itiraf ediyosun yani. Gidip şike topiginde aglasana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu hatıra paralarını bi ara petrol ofisi mi ne veriyodu. bende baya birikmişti onlar. hatta en çok hatırladığım mustafa denizli ve rasim kara vardı, bide şifo mehmet de olabilir. sonra hepsini kaybettim ya, olsa da baksam şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Hatıra şikesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 @El-Barto onlar zaten bendekiler işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Baggio said: Biz hakem satın almıyoruz abi, BJK'yi komple satın almış olabiliriz ama doğrudur. i lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 forzabeşiktaş dan banladılar beni :) alen markaryana ne sormak isterseniz diye bir başlık vardı, bende trabzon ıcın yapılan intro yu koydum bu konu hakkında ne dusunuyorsun dedim, banladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben oradan 1 ay kadar önce banlanmıştım, futboldaki transferler ile beyninizi yıkıyorlar, diğer branşlara bakın falan diye sonra birde günde 3 idman yaptırılan bekir falan işte, basketbol takımı oyuncularımızı bayağı savundum, demirören'e laf attım falan derken banlandım. Zaten tek tük giriyordum, artık hayatta girmem. Leş yuvası direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 akşam maç var,hangi kanal yayınlayacak haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hiç kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Hayret D-Smart vermiyormu kaçırmaz hazırlık maçı aktivitelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Vermiyor mu ya? Sırf şu maçları (bi de avrupa kupası maçlarını) seyredeyim diye daha bugün eve D Smart bağlattım ya! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bas bas bağırıyorlardı mazlum sen 4 büyüklerin hazırlık maçlarını izliyonmu diye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 muhammede 10 numaralı forma verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 maçı veren yer yok dimi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Dakika 4 de yemişiz hemen =D yeniliyoruz 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Maci veren kanal yok mu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kimle oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Salzburgla oynuyoruz da maci veren kanal yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Beşiktaş 1-1 Salzburg iy bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Beşiktaş 2-1 Salzburg dk 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 vay anasını takım değişmiş goller gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar