Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kendini kanıtlasın da gitsin gönderilecekler gönderilsin takıma alınırsa kaleye bi tane genc yedek kaleci alınsın gerisi tamam temmuz demeden transfer sezonu biterse bi ilk olur bizim hiçin heralde
Mesaj tarihi:
Türkiye ligindeki yabancı kısıtlamasını anlamıyorum, güya türk futboluna ket vurmamak yeni insanların önünü açmak için.BIrak allahını seversen esas şimdi ket vuruyorsun türk futboluna.Oyuncular kendilerini zerre geliştiremiyorlar, bi de üstüne abuk fiyatlara(3 milyon eurodan 12 milyon arasında değişen )3 büyüklere transfer ediliyorlar.VAlla yabancı sınırlaması bir kalksa o paralara mükemmel oyuncular getirirsin,millette türk futbolcuya o kadar para istemez üstüne bi de türklerde kendilerini geliştirmeye çalışır yabancılarla aynı kaliteye gelirler.Şimdi ohh miss nasıl olsa her kulup türk oynatmaya mecbur diye herkes rahat.Yıllarca antepi gençlerbirliğini denizlisporu zengin ettik bu yabancı sınırlaması yüzünden,tutsan 1 milyon euro zor eden adamları 5 e 6 ya kaktırdılar.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Sinan Bolat misillemesi yapmisiniz. Hayirli olsun.

ben misilleme olduğuna inanmıyorum. Sezon bittiği andan beri Sinan Beşiktaş'ın listesindeydi.
As kaleci de olmaz bence. Rüştü çok oynamaz ama Sinan ve Cenk değişmeli oynar gibi geliyor bana. 22-23 yaşında bir kaleci. Cenk ve Sinan ikilisi ile senelerce kaleci sorunu çekmeyiz. Yerli alınabilecek en iyi kaleci şu an.
Mesaj tarihi:
Cenk ve Rüştü varken ne Sinan'ı.Saçma Sapan transfer işleri yapıyor gene BJK.Sinan'ı Gs alması lazım illa bir Türk takımı alacaksa.Bjk nin kaleciden daha çok orta sahaya adam alması lazım.Guti ile bütün sezonu geçirme fantezisi çok yanlış.Forvet eğer Bobo gidici ise tek Almedia var kadroda.Bebe'nin forvet oynaması falan Kazım Kazım'ın forvet oynaması gibi bir olay.Kanat oyuncusu Bebe.
Mesaj tarihi:
şu kupada farklı kaleci ile oynama olayları mesela yapılmalı, bi şekilde ikisini de yeteri kadar oynatmalı, cenk çok iyi çocuk kaybedilmemeli
rüştü zaten ufak ufak emekliye geçiş dönemine girmeli, tecrübesini aktarsın bu çocuklara
Mesaj tarihi:
Rüştü emekli olacaksa seneye Sinan o zaman alınır ama Rüştü böyle bir açıklama yapmadığına göre en az 2-3 sene daha oynamayı düşünüyor demektir.Bu durumda Sinan da gelirse arap saçına döner olay.Hangisini 3. kaleci yapsan bir huzursuzluk olur.İlk 11 oynama isteğini saymıyorum bile.Zaten kaleci istikrar işidir.Sen böyle 3 kaleci ile durmadan değiştire değiştire devam edemezsin.Şuan Cenk çok yetenekli bir kaleci ve oynayarak tecrübe kazanması gerekir.Yoksa GS nin Ufuk ve Aykut durumunu yaşar BJK.Bi hafta Ufuk oynadı eleştiriler ertesi hafta Aykut eleştiriler sonra gene Ufuk vs...Zapata olayını sölemiyorum bile.
Mesaj tarihi:
Bende onu diyecektim şimdi Q7 nin videoyu izleyince seyretmekten ne kadar keyif aldığımı tekrar hatırladım. İnşallah hiç gitmez =P

Birde insan olan arada normal golde atar, adam ya jenerik gol atıyor ya da hiç atamıyor haha
Mesaj tarihi:
Bu sezon ligin en etkili yabancısı tartışmasız Alex'ti yalnız şu da bir gerçek ki lige zevk katan, izlenebilir kılan bir numaralı adamda Quaresma'ydı. Şu video birde sadece gol ve asistler, yaptığı hareketlerden, geçtiği adamlardan falan böyle 3-4 video daha çıkar.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Alex için böyle "All Goals & Assists" videosu yapsak sezonluğu 25 dakika falan olur heralde, 2:27 ne lan eheh.

Bu videolarda bütün gol ve asistler yok yalnız, aldanmayın başlığa.

edik: eksik kalmasın :)
http://www.youtube.com/watch?v=OfVt5ld8ZqQ&feature=related
  • Yeni Oluştur...