knox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kötümüsün nesin roket adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Red said: herşeye bir kılıfınız var haha haklısın. O kadar kötü ki roma gibi kulüplerde oynayabiliyor. Beşiktaş'ta başarısızlıktan sıçan futbolcu bu kulüplerde nasıl oynamış olabilir sence? Futbol oynamayı mı unuttu adam? Gayette yetenekli denizli'nin taktiğinde çok iyi oynuyordu ama schuster defans çizgisini ileriye koyduğu için dönemiyordu adam e doğal olarak beşiktaş'ta sırıtmaya başladı. babamın oğlumu ferrari oturup savunayım. Kötüyse kötü. Biz gordon schdenfield gibi kör adamları görmüşüz takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ferrari gelirken yerin dibine sokan mehmet demirkol bile sezon sonlarına doğru "düşündüğüm kadar kötü değildi, çok işine yaradı beşiktaş'ın" diye söylüyordu. Ferrari iyi adam, ama çok sınırlı bir oyun anlayışında iyi adam. O sınırlı anlayışta artık pek kalmadı. Kapalı ve geride savunma yapacaksın, dar alanda oynayacaksın. Çok koşmayacak, serbest takılacak. O zaman çok iyi oynuyor işte tam Denizli'nin takımda olduğu gibi, Onun dışında adamın alternatif bir oyun düzeninde başarılı olduğunu görmediğimiz gibi hep zararı oldu ayrı konu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 applev0dka said: aquila said: besiktasta yaptiklariyla gel. daha 15 maça cıkan oyuncuya kötu diyebiliosanz yapcak bişey yok beşiktas 15 mac 5 gol... Arkadaşım 15 maça çıkan adama diren ve efsane ol demediniz mi? Olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sunu anlayamiyorsunuz degil mi? Biz takimimizdaki oyunculari kostuklari surece, cabaladiklari surece seviyoruz. Deli cok mu iyi oynuyordu? Ama adam sonuna kadar cabaliyordu ve bu yuzden yillarca tribunde sevildi. Quaresma, adamin kabiliyeti ortada, yaptiklarini sadece biz zevkten 4 kose izleyebiliyorduk, geri kalan herkes ah ulan keske bizim de bi q7 miz olsa da biz de bunlari kiskanarak degil de zevkle izleyebilsek diyordu. Simao, benim buradaki futboldan anlayan arkadaslarim bile devre arasinda, simao besiktasa gidiyormus dogru mu diye soruyorlardi? Adamin kalitesi ortada, devre arasinda gelmesine ragmen bence gayet yeterli oynadi. Ayni sekilde fernandes ve almeida da sezon sonuna dogru, takima alistikca performanslari yukseldi. Guti, ilk yari, turkiyeye yatmaya geldi, tatil yapar, parasina bakar diyenlerin hepsinin agzina agzina 30m den attigi paslarla topu yerlestirdi. ikinci yari takim yaristan kopunca adaminn konsantrasyonu gitti. Umarim bu sene tekrar gecen senede ki ilk yari performansiyla oynar, tekrar zevkle attigi ara paslarini izleriz hep beraber. Biz ne kadar sampiyonluktan uzaklassak da butun maclarimizi oturup zevkle izledik. Yenildigimiz maclarda bile oyuncularimizi alkislamayi bildik. Bizim icin onemli olan o formayi sirtina gecirdigin zaman hakkini vermendir. Eger ki quaresma gidip seneye yatmaya baslarsa, onu kral ilan eden bu taraftar, ona sirtini donmesini de bilir. Ferrari denizli zamaninda oynuyordu, simdi yatiyor. Kimsenin babasinin oglu degil, oynamayacaksan ceker gidersin, bu kadar basit bu olay. Iste hep bunlar o zaman ki kotu transfer politikalari yuzunden. 2 senedir yapilan transferlerden butun BJK taraftarlari gayet memnun, kalan kesiminin de bu kadar cok sesi cikiyorsa, yapilanlar dogru demektir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ersan da ise, adamin besiktasi ne kadar sevdigini, ne kadar cabaladigini herkes gordu. Dogal olarak da sevdik adami, kim oyuncusunun bu kadar istekli oldugunu gorup de takiminin da kalmasi icin ugrasmaz ki? Hani adamin transfer gerceklestikten sonra bir roportaji var, adamin sesi titriyor resmen sevincten. Hani cidden ben bu sene sampiyon olamadik diye uzulmedim, sahada gordugum mucadele, guzel oyun bana yetti. Umarim bu sene sakatliklarla ugrasmayiz da bu guzel oyunu avrupada ve turkiyede ki basarilarla pekistiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sadece şampiyonluğa oynayan takımların maçları izlense, İngiltere'de Almanya'da o devasa statlar dolmazdı. Biz sezonun çoğunda iyi oyun izledik. Guti Schuster gidene kadar çok etkili oynadı, Simao ilk çıktığı maçtan itibaren ve Quaresma sezon boyu çok etkili oynadı. Fernandes son maçlarda muhteşem oynadı. Almeida bu adamların yanında sönük kaldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 son 10 sayfanın özeti; yatın kalkın volkanın almeida nın şutunu çıkarmasına dua edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ha bi de BEBE beşiktaşın role playine uygun abi. adam ACILARIN ÇOCUĞU yetim, öksüz, bi kasa biraya 3 ay top oynayacak cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ya bir kere Simao'ya genel olarak laf eden adamın futbol konuşmaya hakkı yok. Kariyeri de ortada, yetenekleri de ve kişiliği de, Simao BJK'ye gelidkten sonra çok pasif gözükse de özellikle canlı olarak maçı izliyorsanız birşeyi fark ediyorsunuz. Adam topsuz alanda gerçekten çok aktif ve hırslı oynuyor. Ayağına top gelince de Quaresma gibi gereksiz artistiklere veya top sürmelere girmeden en mantıklı hareketi yapıp, atağı şekillendiriyor. Hani herkes bir yana Simao bir yana, geçen senenin en iyi transferi tartışmasız. Simao lan herşeyden önce, Simao oğlum sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Esh said: son 10 sayfanın özeti; yatın kalkın volkanın almeida nın şutunu çıkarmasına dua edin. Fenerbahçe'li futbolculara göre ligin onlar için dönüm noktası, Gökhan Gönül diyordu Almeida onu atsaydı o Beşiktaş'a karşı oyunu çevirmemiz çok zordu diye. ama herşeyden önce birde Mert Günok'un kurtarışı var. İkisi de aynı öneme sahip sanırım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Simao > Quaresma ayrıca zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 DarKRideR said: Esh said: son 10 sayfanın özeti; yatın kalkın volkanın almeida nın şutunu çıkarmasına dua edin. Fenerbahçe'li futbolculara göre ligin onlar için dönüm noktası, Gökhan Gönül diyordu Almeida onu atsaydı o Beşiktaş'a karşı oyunu çevirmemiz çok zordu diye. ama herşeyden önce birde Mert Günok'un kurtarışı var. İkisi de aynı öneme sahip sanırım, Konuyu alıp tek bir pozisyona indirgemek ne ya eheh, neyse ki Almeida auta vurmadı da Volkan çıkardı, yoksa FENERİ BİZ ŞAMPİYON YAPTIK bile dermişsiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dolaylı olarak öyle oldu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 adamlar simaoya ya laf atti abi hala inanamiyorum. Hani bu kadar olur ya, kiskanclik degil diye iddaa bile edemezsiniz. Yazik cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Esh said: dolaylı olarak öyle oldu evet. http://teamyacht.com/wp-content/uploads/mt-images/LCD-Head.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Baaggio averajla şampiyon oldunuz. Haliyle tek pozisyonun bile önemi oldu. Gökhan Gönül'ün dediği doğruydu Almedia'nın kaçırması fenerbahçe için kırılma noktasıydı. Ya da ferrari'nin yediği kırmızı kart. Keza fenerbahçe içinde aynı şeyler söz konusu eğer Bursa maçında o kadar yüklenmesine rağmen gol bulabilseydi belki de 2-3 hafta öncesinde şampiyonluğunu ilan edecekti ama olmadı sezon sonu tek maça bakıldı. Tek pozisyon bizi bağlamaz diyebilmek için biraz puan farkıyla şampiyon olup o rahatlığı yaşamak lazım tabi. Aksi takdirde sezondaki her şutun,pozisyonun önemi çok büyük oluyor. Her neyse konu fenerbahçenin şampiyonluğu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 valla şampiyonlar ligini lcd tvden izleyerek kahrolmayın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=159141 Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Manchester United F.C. oyuncusu Tiago Manuel Dias Correia "Bebe" nin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi Bendtner... noluyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 manve said: adamlar simaoya ya laf atti abi hala inanamiyorum. Hani bu kadar olur ya, kiskanclik degil diye iddaa bile edemezsiniz. Yazik cidden... bende inanamıyorum topcuları tırt oldugu halde ısrarla kabul etmeyenleri görünce banane abi beşiktaştan.hani beşiktaşın iyi veya kötü olması beni ilgilendirmiyor hakkaten. gördüğümüzü söylüyoruz sadece.taraftarlık herşeye gözü kapalı ve taraflı bakmak olmamalı. hyr cocuk gibi kıskançlık lafıyla gelmeyin bari.bi tutturdunuz çekememezlik kıskançlık bilmem ne tartışcaksanız dogru düzgün tartışın.sen haksızsın simao böyle böyle diyin.yok çemkiriyomuşuz çekemiyomuşuz ilkokullu gibi ben simaoyu iyi bulmuyorum.geçmişi beni bağlamaz.seneye görücez napıcaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ya quaresma'yı iyi bulmuyorum desen tamam dicem, hadi şahsi oynuyo falan diye beğenmiyo. Ama simao'ya kötü diyosun ya maç beşiktaş maçlarını izlemiyosun ya da sırf çıkıntılık olsun diye sölüyosundur bu lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi olayı beşiktaş'a da indirgememek gerek, Simao Sabrosa'dan bahsediyoruz burada, gelmiş geçmiş en iyi Portekiz'li futbolcuların başılarında gelir. Benim gözümde Carlos transferiyle birdir Simao'nun bu ülkede bulunması, bu sezon forma almama rağmen geldiği gün gittim bir forma daha çıkarttım. Yeni sezonda bir Simao forması daha alacağım, Simao lan bu, boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 seneye göreceklermiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 carlosla aynı cümlede bile kullanılmaması lzm simao kim abi.2 sene barcelona macerası harici ispanyanın orta sınıf takımı atleticoda oynayan bir topcu performans olarak iyi dönemleri olmus da şuan simao yerine serdar özkanı koyun kadroya.simaoyu aramazsınız cidden maçlarınızı izlerken adam simao degilde ismi ahmet mehmetmiş gibi izleyin.dediğiniz kadar abartı olmadıgını anlıcaksınız.olasada olur olmasada olur bir topcu. portekizden gelmiş geçmiş en iyi topcu say deseniz kaç tane var abi ztn portekiz ligi = porto portekiz milli takımıda türkiyeden tek farkı ronaldo olan bir takım figo rui costa vardı işte.nuno gomesi severdim ben.başkada hatırlayamadım suan seneye daha iyi goruceksiniz.cunku devre arası geldi bu adamlar.15 puan farkı anca 30 yaptılar.sene başından itibaren daha net belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar