Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece abarttığınız kadar iyi olmadıklarını anlatıp sizi birazcık kafanızda çıktığınız yerden yere indirmeye çalışıorm. benim ki amme hizmeti. sezon başlayınca kötü düşüceksiniz üzülüyorum. geçen seneki haliniz koyduğum resimde net bi şekilde gözüküyo bence. bişi yazmaya gerek olmadığı için resim koyuyorum.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

sadece abarttığınız kadar iyi olmadıklarını anlatıp sizi birazcık kafanızda çıktığınız yerden yere indirmeye çalışıorm. benim ki amme hizmeti. sezon başlayınca kötü düşüceksiniz üzülüyorum. geçen seneki haliniz koyduğum resimde net bi şekilde gözüküyo bence. bişi yazmaya gerek olmadığı için resim koyuyorum.

e bi başlasın düşelim sonra yaz be güzel kardeşim , geçen seneden örnek veriyorsun o yabancılar 3 tanesi sezon ortası geldi takıma, ve yine geçen sene ilk yarıda tam 14 tane as futbolcumuz sakattı, bunlar futbolun içinde olan şeyler olabilir, fakat daha guti simao q7 almeida fernandes gibi isimlere bok atmak hemde saçma sapan yorumlarla sadece ezikliktir, he futbolcular kalitelidir takıma oturmaz olabilir, ama bunu çok net önümüzdeki sezon görücez, bi zahmet yazmamaya da devam et.
Mesaj tarihi:
alın sözlükten yazılmışı var cp leyim.

said:
stoper ihtiyacı olan bir kulüp düşünün. ne yapar bu adamlar? oyuncu arar, araştırır, bir adam beğenir ve anlaşmaya çalışır. işte menajer tamda bu noktada devreye girer. onun işi bu görüşmeleri yürütmektir.

peki beşiktaş'ta işler böyle mi yürüyor? sidnei denen elemanı tayfur hoca hiç izledi mi? yönetimden ismini duyan var mı?

peki ya schuster aralara kaçan, hızlı bir forvet oyuncusu isterken alınan adamın almeida olması?

tarz olarak hiçte ihtiyaç duyulmayan simao'nun alınması?

fernandes transferindeki soru işaretleri?

demirören'in portekiz'de yapacağı otel? birşeyler çağrıştırmıyor mu sizlere? olan bitendeki garipliği görmüyor musunuz?

hadi açıkça fikrimi belirteyim, demirören kurduğu ilişkiler sayesinde ismini duyuruyor, gelen isimli futbolcularla taraftar uyutuluyor, mendes'de paraları götürüyor. belki hukuki açıdan bir problem olmayabilir ama birilerinin cebinin dolması için beşiktaş isminin kullanıldığını görmüyor musunuz?
Mesaj tarihi:
Ben türkiye'de şu transfer döneminde taraftarın sidik yarıştırıp birbirinin transfelerine bok atmasına anlam veremiyorum.

Kimi alalım abi? Türkiye pazarı belli ya 30+ ünlü futbolcu kariyerin son demlerini yaşayanını getireceksin. Ya da liglerin orta sıradaki takımlarının futbolcularını.

Beşiktaş gerçekten iyi isimlerden kadro kurdu. Quaresma hanginiz pes'te oynamadınız ki bu adamla, fm de almadınız mı? Simao gelmesi hayaldi A.madrid'in as oyuncusuydu. Guti işte tipik tatil oyuncusu. Ne yaptı beşiktaş hiçbir şey.

Fenerbahçe, Niang, dia, stoch, caner.
Ne yaptı fenerbahçe? hiçbir şey.
Alex olmasaydı zaten şampiyonluk hayaldi. E fransa gol kralını getiriyorsun ama avrupa'da young boys'a eleniyorsun?

Gs zaten her anlamda faciaydı.

Bu yüzden pek kulüplerimizin transferlerine bok atmaya hakkımızın olmadığını düşünüyorum.
Beşiktaş şimdi mendes yolunu deniyor. Sidnei ve Bebe gelecek vaad eden oyuncular diye raporları var.
Adamlar bizdeki gibi fm'den topçu almıyor. Deli dehşet scout sistemleri var. Ferguson, çok güvendiğimiz bir scout'umuz önerdi aldık diyor.

Diyen, Alex Ferguson.

gelmişsiniz burda youtube'tan 3 maçının videosunu izliyorsunuz. Zaa, zuuu

Bıraksın o zaman bu scoutlar işi. Ortak bir portal yapsınlar futbolcu databesi olsun en çok like'lanan videoya göre de o adamı büyük kulüpler kapsın.

Kimse burada Bebe şöyle büyük isim böyle efsane wonderkid demedi. Adamın hiç tecrübesi yok. Bundan önce takımlarımıza gelen adamların tecrübesi oldu da ne oldu?
İzleyip görücez, hem Türkiye'de alt yapı yok genç yabancıları parlatamıyoruz diyorsunuz hem de gelene bok atıyorsunuz.
Bi lig başlasın 2-3 maça çıksın. Sabri gibiyse zaten beraber güler geçeriz.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

@applevodka
ya ne cirkin bir adamsın. sacma sapan sıfatlar takıyorsun kafana gore. hey allahım ahaha adama ciddi bişi soruyoruz ergen atarı yapıyor. neyse devam et sen bildigin gibi.

1 haftadir topicde önune gelene yok emo yok bilmemne diye sıfat takarak geziyorsun biz mi cirkin olduk simdi ?

ciddi bişey sormuyorsun abi farkindaysan,besiktas taraftarinin ici rahatken siz neden bu kadar gerildinz mendes olayina biz onu anlyamadık
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

guti yaşli
q7 bencil
simao yeteneksiz
almeida da fon var
fernandes bir selcuk,bir mustafa sarp diil

mutlumusnz ?

of abi sırf komplekssiniz

biz koca sene sarpları izledik.geçmişimizdeki lukunkuları inamotoları kabul ediyoruz

da sizde bazı şeyleri kabul edin lan.beşiktaşın transfer politiası kötü işte.milyon eurolar verip alınan adamlar ordusporlara falan gidiyor beşiktaştan sonra
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

Burasına bayıldım. Rakiplerinin birine 28 birine 36 puan takıp şampiyon ol, hiçbir şey olsun adı eheh. Avrupa'dan da kupadan da elendik çünkü ilk yarının tamamında olduğu gibi kötüydük, takım oturmamıştı. Sonra gayet iyi oynamaya ve takım olmaya başladı FB. Bu sene çok önemli esas, geçen sene uzun bir dönemin hazırlığı gibi geçti daha çok.
Mesaj tarihi:
@dusuncelihayvan

yok bazı arkadaşlar var bok atmadan duramazlar, benim bu forumda fenerin sayfasına girip yorum yazdığım sayılıdır, bak bunlara hergün bizim başlıktalar durmadan o yaşlı bu genç yok mendes beşiktaşı almış yok bebiş sabriymiş, arada resimde yapıştırıyorlar geçmiş sezondan, durmuyorlar durduramıyoruz :)
Mesaj tarihi:
fizban said:

3 büyüklerden hangisi ucuza yabancı almışta satmış milyon dolarlara?

okocha ile balic'ten elde ettiğimiz karı türk takımlarının 40 yıllık futbolcu satış geliri karşılayamaz.

Bursa'dan rekor bi fiyata gelmişti fenere. transferden fener 10milyon dolar civarı para kazandı.
Okocha'dan da bi okadar.
Dediğin yıllar 1998 yani son cümlen biraz saçma olmuş.

Anlatmak istediğim bu, Baliç çok mu kariyerliydi fenere gelmeden, ya da okocha?
İlhan Cavcav, köle ticareti yapar gibi futbolcu satarken adama hayransınız.
Emenike binlerce dolara geldi, fenere 9 milyon euro'ya sattılar.

Yani Türkiye'de tek tük özellikle üç büyüklerin hiç ama hiç transferden karı yok. Çöplük adeta. Ya adam gitmiyor kulüp bulamıyor diye sözleşme fesh ediyoruz. Parayı resmen savuruyor kulüpler.

30 yaşındaki adam gelse sorun oluyor,
tecrübesiz genç yetenek diye bahsedilen adam gelse sorun oluyor.

Merak ediyorum sizin transfer politikanızı.
Mesaj tarihi:
@masq

abi bişeyi cok merak ediyorum ;

mendes-besiktas-demirören ücgenini arastiriyorsun 1 aya yakin süredir

hagi'nin ara transferde yedigi haltlarla bu kadar ilgilendin mi ??

hagi kimin cebini doldurgu gs üzerinden ?

bir de onlara bakalim
Mesaj tarihi:
Ya apple, bu ara ciddi ciddi harry ve PZero'dan gelen soğuk hava dalgalarından etkilenmeye başladın abi sen. Basit bir soruya ya da BJK aleyhinde en ufak bir gerçeğe böyle tepkili, gereksiz kışkırtmaya yönelik cevaplar veriyorsun, arada troll'e bile kaçıyor falan. Böyle değildin, yapma etme.
Mesaj tarihi:
e biz söylüyoru ztn.stancu haginin galatasarya buyuk kazığıdır

stancuda iyi bir topcu değil

inkar mı edildi.en baştan beri söylüyoruz
Mesaj tarihi:
quaresma besiktasa kazikmidir ??

simao kazıkmıdır ?

almeida kazıkmıdır ?

fernandes kazıkmıdır ?

o zaman tartismanin uzamasi icin sorun yok demektir Red'cim..

haa sen diyebiliyorsanki su adamlari takımımda istemem,o an zaten tartismaya bile gerek yok bence :D
Mesaj tarihi:
Baggio said:

dusuncelihayvan said:

Burasına bayıldım. Rakiplerinin birine 28 birine 36 puan takıp şampiyon ol, hiçbir şey olsun adı eheh. Avrupa'dan da kupadan da elendik çünkü ilk yarının tamamında olduğu gibi kötüydük, takım oturmamıştı. Sonra gayet iyi oynamaya ve takım olmaya başladı FB. Bu sene çok önemli esas, geçen sene uzun bir dönemin hazırlığı gibi geçti daha çok.

ya abi geçin artık şunu. Bi vizyonunuz büyüsün allah aşkına.
Rakiplere şöyle puan farkı attık böyle taktıktan başka öte başarı yok mu ligimizde?

Fenerbahçe'sin ya. Cumhuriyet kurduk diyorsunuz. Dünyanın en zengin kulüpleri arasındasın deli dehşet kurumsallamış durumdasın. Hisselerin var. Her sezonu 50-60 milyon euro transfer bütçesiyle açıyorsun. Yayın gelirlerin bi bu kadar.

ve gelen başarı,
Türkiye liginde rakiplere şu kadar puan farkı taktık.

abi...
Young boys diye bi takım geldi eledi? Hangisini tercih edersin başarı olarak? Şampiyonlar Liginde gruptan çıkıp finallere kalmak mı? Türkiye liginde kötü bir sezon geçiren rakiplere bilmem kaç puan fark atmak mı?

E bu başarı yetiyorsa alma niang'ı onu bunu verme milyon dolarlar. Türkiye ligi dediğin muhteşem kaliteli topçulardan oluşmuyorki. Getir 2milyon euroya yabancı oynasın dursun sivasa, büyükşehire, tavşanlı linyite.

Transferler avrupa için yapılıyor. Adımızı duyurmak için.

bu arada aynı şey beşiktaş için de geçerli. Beşiktaş daha beter. Hem ligte hem avrupa'da kötüydü bu kadroyla. Beni açıkcası lig şampiyonluğu hiç tatmin etmezdi tarihin en şaşalı kadrosunu kurmuşuz, gidip dinamo kievden 4-4 yedik.
  • Yeni Oluştur...