bu beşiktaş ın ilgilendiği diego costa da mendes in oyuncusuymuş adfsad.mendes daha kötüsünü kakalayım diye düşünmüş heralde
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma
bu sene kapalı kutular çok.
bakalım nasıl olcak görücez hazırlık maçlarında felan.
bakalım nasıl olcak görücez hazırlık maçlarında felan.
ya bu bebe transferi resmen mendes'in cebini doldurmak için bence,
hani ben sana simao'yu getirdim, almeida'yı getirdim, sidnei getirdim. Sizde beni görün bi şimdi demiştir. 1 milyon euro falan aracılık parası falan ekletmiştir sözleşmeye ne bileyim.
Sen gidip bir yandan Sidnei alıp, bir yandan Alex Ferguson'un "bir kez bile izlemedim" dediği ve sadece çok basit maçlara "nasıl adammış lan" diyip çıkardığı ve sonralarda oynatmaya bile gerek görmediği bir adamı alıyorsun.
Çok saçma transfer, hani iyi ki kiralık en azından bi kenarda oturur veya yine zaten sakatlarlar bizim adamları yerlerine oynar asdf
hani ben sana simao'yu getirdim, almeida'yı getirdim, sidnei getirdim. Sizde beni görün bi şimdi demiştir. 1 milyon euro falan aracılık parası falan ekletmiştir sözleşmeye ne bileyim.
Sen gidip bir yandan Sidnei alıp, bir yandan Alex Ferguson'un "bir kez bile izlemedim" dediği ve sadece çok basit maçlara "nasıl adammış lan" diyip çıkardığı ve sonralarda oynatmaya bile gerek görmediği bir adamı alıyorsun.
Çok saçma transfer, hani iyi ki kiralık en azından bi kenarda oturur veya yine zaten sakatlarlar bizim adamları yerlerine oynar asdf
ahmet bulut a çalışıyor klüp yine
bebe sabriden daha kötüymüş sdf
abi mu'nun sabrisi bildiğin bebe, adamlar beşiktaşa kaç para verdiniz üste diyolar. çok kötü oldu bu iş.
redcafe yi okudumda biraz.
yeni vassel olur falan diyolar. kimse adamı pek bilmiyor ama beşiktaş'ta pişmesinin falan iyi olduğunu söylemişler.
yeni vassel olur falan diyolar. kimse adamı pek bilmiyor ama beşiktaş'ta pişmesinin falan iyi olduğunu söylemişler.
http://www.besiktas.com.tr/ heklemişler ya lan.
resmi site değil sanırım o.
www.bjk.com.tr resmi olması lazım.
www.bjk.com.tr resmi olması lazım.
öyleymiş
zaaa süper alakasız bişiyi mi heklemiş bursa çocukları?
ben cok beğendim bu bebişi. sabri ortaları yapar zaa deriz.
MU forumlarında bu adamın yeteneğinin olduğunu zaten başka türlü 7 milyon sterlin ödenmeyeceğini fakat yontulmamış kütük olduğunu 19 yaşında keşfedildiği için alt yapısının çok zayıf olduğu felan söylenmiş.
Kesinlikle bizim aradığımız adam değil yani. Bu mu deli gol atacak?
Kesinlikle bizim aradığımız adam değil yani. Bu mu deli gol atacak?
Öne çıkan mesajlar